- 19 Ekim 2020
- 126
- 79
- 35
21 Ekim adet günüm 10 aydır istiyorum yumurtlamam yarn test yaptım çok iyi gorunuyo bakalm ins olur bu seferArkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz listede ekledim hepinizi umarım güzel haberler alırız. :) Sizler ne zamandır bebek istiyorsunuz? Birde yumurtlamanızı gördünüz mü bu ay kaçıncı gün gördünüz v.s. herhangi ekstra bişeyler kullanıyormusunuz kısaca sohbet amaçlı bahsedin isterseniz :)
Tebrik ederim canım vardır ya sen sabah tekrar yap çıkarsa kan verBat bugün
İns lütfen sonucu benle paylaş bende gelen ay yapacamKızlar bugün çatlatma iğnesini oldum. Sabah 10'da.
Doktorum yarın gece 10'da ilişki olsun dedi, inşallah bu ay şans benden ve sizlerden yana olur
Hayırlısı olsun canım hakkındaBizde sayı normal çok şükür. Bugün dr kontrolüm vardı. 20 mm olmuş. Ovu testim de pikti. Çatlatma iğnesi verdi. Yarın sabah vuracağım. progestan verdi günde bir tane, iğneden sonra başlayacağımSonrası kısmet
Bat ne demekMerhaba benimde yumurtlamaya göre bat 1 kasım benide eklerseniz sevinirim..Buarada arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim ama silikleştiği yani çatladığı günü değerlendirmedim sizce şansım varmıdır ?
BAT Beklenen adet tarihi demekBat ne demek
5 gün önce yaptm marka days comford erken gebelk testi
Teşekkürler burda yeniyimBAT Beklenen adet tarihi demek
SAT Son adet tarihi
Adetin ikinci günü gittim ben karından baktı yumurta geliştirici iğne başladık ara ara gittim takip etti alttan baktı mm ölçtüBen çakşır suyu içtim bu ay ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Bende de pko olabilir mi acaba. Sana nasıl tanı kondu? Yumurtam gelisiyo mu gelişmiyo mu diye doktora hangi dönem gitmeliyim biliyor musun?
Bir sıkıntı olmaz canım ben aşılamadan sonra gezdim kızımın okul çıkışına kadar beklrmemiz gerekiyordu.Kızlar ben yarın sabah klomene başlayacağım sonra nasip olursa aşılama olacağım. Kızlar benim aşılama olacağım hastaneye ben otobüsle gidiyorum farklı ilçede 2 saat sürüyor yol ben aşılama olduğum gün evime otobüsle döneceğim arabamız yok sizce engel bir durum olur mu nasıl etkiler sizce
Canım bence doktora git ben dış gebelik yaşadığında o şekil akıntım olmuştu ihmal etmeKızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne olduEki Görüntüle 2716005
Ben 2 yıldır hamile kalamıyorum. Rahim filmi temiz hormonlar da sorun yok sperm testi çok iyi çıktı yumurtam var büyüyor çatlıyor ama ultrasonla pko görinümü var, ve bu da adet düzensizliği yapıyor. Bu kadar basit sebepten 2 yıldjr uğraşıyorum malesef. Klomen femara çatlatma iğnesi kullandım aylarca hiç tutmadı. Vardır bir hayır diyorum her şeyde ama anne olmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bi gebelik geçiririmekledim canım sende bahseder misin biraz hikayenden :)
Klomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.Kızlar 1 senedir çocuk istiyorum adetim den itibaren klomen kullandım 19 ve 22mm yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi vuruldum bat 22 kasım beni de ekler misiniz beraber bekleyelim
İnşallah canım dediğin gibi vardır zamanı elbetBen 2 yıldır hamile kalamıyorum. Rahim filmi temiz hormonlar da sorun yok sperm testi çok iyi çıktı yumurtam var büyüyor çatlıyor ama ultrasonla pko görinümü var, ve bu da adet düzensizliği yapıyor. Bu kadar basit sebepten 2 yıldjr uğraşıyorum malesef. Klomen femara çatlatma iğnesi kullandım aylarca hiç tutmadı. Vardır bir hayır diyorum her şeyde ama anne olmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bi gebelik geçiririm
İleri hızı kaç eşinizin.Bende 2 yıllık evliyim Canım benim eşiminde ileri hızı düşük sayısı da az bende hsg çekildim olmadı bu ay klomene başlattı doktorum aşılama olacağım benimde ilk defa olacak seninle aynı durumdayız inşallah ikimizde hamile kalırız
benim doktorumda hsg çektirdikten sonra öyle demişti hsgden sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyormuş.Aynen canım ama hsg den umutluyum onu çektirince şansın yuksek oluyormus
Yine çift çizgiTebrik ederim canım vardır ya sen sabah tekrar yap çıkarsa kan ver
Hayırlı olsun canımm inşallah bebişin seninledirYine çift çizgi