Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz listede ekledim hepinizi umarım güzel haberler alırız. :) Sizler ne zamandır bebek istiyorsunuz? Birde yumurtlamanızı gördünüz mü bu ay kaçıncı gün gördünüz v.s. herhangi ekstra bişeyler kullanıyormusunuz kısaca sohbet amaçlı bahsedin isterseniz :)
21 Ekim adet günüm 10 aydır istiyorum yumurtlamam yarn test yaptım çok iyi gorunuyo bakalm ins olur bu sefer

Kızlar ben yarın sabah klomene başlayacağım sonra nasip olursa aşılama olacağım. Kızlar benim aşılama olacağım hastaneye ben otobüsle gidiyorum farklı ilçede 2 saat sürüyor yol ben aşılama olduğum gün evime otobüsle döneceğim arabamız yok sizce engel bir durum olur mu nasıl etkiler sizce

Ben çakşır suyu içtim bu ay ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Bende de pko olabilir mi acaba. Sana nasıl tanı kondu? Yumurtam gelisiyo mu gelişmiyo mu diye doktora hangi dönem gitmeliyim biliyor musun?
Adetin ikinci günü gittim ben karından baktı yumurta geliştirici iğne başladık ara ara gittim takip etti alttan baktı mm ölçtü

Kızlar ben yarın sabah klomene başlayacağım sonra nasip olursa aşılama olacağım. Kızlar benim aşılama olacağım hastaneye ben otobüsle gidiyorum farklı ilçede 2 saat sürüyor yol ben aşılama olduğum gün evime otobüsle döneceğim arabamız yok sizce engel bir durum olur mu nasıl etkiler sizce
Bir sıkıntı olmaz canım ben aşılamadan sonra gezdim kızımın okul çıkışına kadar beklrmemiz gerekiyordu.

Kızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne olduEki Görüntüle 2716005
Canım bence doktora git ben dış gebelik yaşadığında o şekil akıntım olmuştu ihmal etme

ekledim canım sende bahseder misin biraz hikayenden :)
Ben 2 yıldır hamile kalamıyorum. Rahim filmi temiz hormonlar da sorun yok sperm testi çok iyi çıktı yumurtam var büyüyor çatlıyor ama ultrasonla pko görinümü var, ve bu da adet düzensizliği yapıyor. Bu kadar basit sebepten 2 yıldjr uğraşıyorum malesef. Klomen femara çatlatma iğnesi kullandım aylarca hiç tutmadı. Vardır bir hayır diyorum her şeyde ama anne olmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bi gebelik geçiririm 🙏

Kızlar 1 senedir çocuk istiyorum adetim den itibaren klomen kullandım 19 ve 22mm yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi vuruldum bat 22 kasım beni de ekler misiniz beraber bekleyelim 😊
Klomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.

Ben 2 yıldır hamile kalamıyorum. Rahim filmi temiz hormonlar da sorun yok sperm testi çok iyi çıktı yumurtam var büyüyor çatlıyor ama ultrasonla pko görinümü var, ve bu da adet düzensizliği yapıyor. Bu kadar basit sebepten 2 yıldjr uğraşıyorum malesef. Klomen femara çatlatma iğnesi kullandım aylarca hiç tutmadı. Vardır bir hayır diyorum her şeyde ama anne olmayı çok istiyorum umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bi gebelik geçiririm 🙏
İnşallah canım dediğin gibi vardır zamanı elbet

X