Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir 😍 benim ilk denemem Mart ayında oluştu, hemen hamile kalmışım, Nisan başı adet gecikmesiyle öğrendim ama daha 5 haftalıkken kanama geçirdim kimyasal gebelikmiş. Sonra 5 ay kadar ben istemedim. Son 2 aydır da tekrar istiyoruz ama nasip olmadı. Adetim de çok düzenli hiç şaşmaz ama henüz zamanı değil heralde 😊
hayırlısıyla inşallah bakalım. kötü bir tecrübe olmuş ama bunda da vardır bir hayır. en kısa zamanda sağlıkla olur inşallah hepimizin 🙏

Şubat ayına bırakacaksınız gün aşırı birlikte olun.Ama korunmayın!...Ya tutarsa misali😉
Evet bu ay son.bu ay artik isteyeli 8 ay oldu..aslinda bu ay da pek istemiyorum esim ısrarcı.
Onumuzdeki ay tasiniyoruz toplanma yerlesme derken onu dusunmek istemiyorum. Sonrasinda da 1-2 ay ara verip kafami dinleyecegm 😕😢

Hayirlisi. ..

Benimde reglime 13 kala kuyruk sokumum ve belim çok ağırmaya başladı.13 gün hafif baş ağrısı vardı ama iki gündür dayanılmaz bir şekilde başım ağırdı.Resmen biri kafamı koparsın atsın istedim.🤯Belim ağırıyor göğüslerim çok belirgin şekilde büyüdü dayanamadım sabah test yaptım negatif BAT 10.11.2020 2.gebeliğimde reglime 10 gün kala test yapmıştım pozitifti.
Benimde bat 10 kasım bende dayanamadım test yaptığım negatif 🥺

6 ve 8 değerlendirilebilir.regli döneminiz kaç gün sürüyorsa 14 çıkarın.diğer tüm günleri gün aşırı deneyebilirsiniz.mesela benim regli dönemim 26 gündü.26-14=12 demek ki yumurtlama 10.12 günlerde oluyor.En son 14 Ekim'de regli olmuştum.19.21.23.25.27 günleri değerlendirdik muhtemelen hamile olabilirim.salı ya da Çarşamba test yapıcam.Bu ay sanki daha erken yumurtladım gibi gelsi.regli dönemimi kontrol ettiğimde son iki ay 24 günlük periyotlarda regli olmuşum.
Bnde dğerlendircem inşallah tutar ne zaman belli olur hamilelik tutarsa tabi

X