- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 39
Kac gun sürdü sizin ve yerleşme kanamasından ne zaman sonra ogrendiniz gebeligiyerleşme kanamasıdır o kahverengi olur benim de ilk çocukta oldu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun sürdü sizin ve yerleşme kanamasından ne zaman sonra ogrendiniz gebeligiyerleşme kanamasıdır o kahverengi olur benim de ilk çocukta oldu öyle
Ben her gebeliğimi erkenden hissediyorum.Herkes 14.gün yumurtlamıyor.Ben 26 günde bir regli oluyorum.26-14=12 yeni 10.12 günde yumurtlama döneminde.Ama bu ay baktım daha erken yumurtluyorum.Son iki ayda baktım regli dönemim 24 güne inmiş.Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebiliyor.Halamın kızı 6aylık bebişi varken yine hamile kaldı.İki hamileliğinde bir kere bile mide bulantısı olmadı.Ben 5 gebeliğimde de 4 haftada kova ile yaşamaya başlıyordum.5 gün sonra belirti yaşanırmı hiç sanmıyorum aslında belirti 6 haftadan sonra başlıyomuş
Üzülme lütfen!Önümüzdeki maçlara bakarsınben elendim ne yazıkki regli oldum
2 ya da 3 gün sürmüştü hatta regl geldi gelecek deyip pedle gezdim 3 gün acayip adet sancısı da vardı, 4 gün adet gecikince idrar testte pozitif çıkmıştıKac gun sürdü sizin ve yerleşme kanamasından ne zaman sonra ogrendiniz gebeligi
Ben çift çizgi gördüm yaşasın!Kızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne olduEki Görüntüle 2716005
Aaa çok sevindim adına canım sağlıkla kucağına al inşallahBen çift çizgi gördüm yaşasın!
Benimde reglime 13 kala kuyruk sokumum ve belim çok ağırmaya başladı.13 gün hafif baş ağrısı vardı ama iki gündür dayanılmaz bir şekilde başım ağırdı.Resmen biri kafamı koparsın atsın istedim.Belim ağırıyor göğüslerim çok belirgin şekilde büyüdü dayanamadım sabah test yaptım negatif BAT 10.11.2020 2.gebeliğimde reglime 10 gün kala test yapmıştım pozitifti.
Bence yarın ilk idrarınla test yap gebelik varsa bu kadar gecikmeye kesin cıkarSelam kızlar bende birşey sorucam 5 gün gecikti adetim yarın 6. Gün olacak ama adet belirtilerim var bazıları adet belirtisi yaşayıp adet olmayan hamile kalanlar varmış varmı aranızda bu durumda olanlar
Bence yarın ilk idrarınla test yap gebelik varsa bu kadar gecikmeye kesin cıkar
Tebrikler canımm cok sevindimBen çift çizgi gördüm yaşasın!
Saatler sonra olunca o kafami karistirdiBen çift çizgi gördüm yaşasın!
Anladım aslında haklısın bende 3,5 aydır deniyorum aslında kısa bir süre ama o bile yıprattı takmamaya calısmak cok zormuşYarın sabah direk kan testi yaptıracak eğer yarına kadar birşey olmazsa daha önce çok hüsrana uğradığım için eşim test yapma yine üzülürsün adet belirtilerin var diyor oyüzden kaç gündür yapmadım test
Ben hiç ovülasyon testi yapmadım.Eski üsul kendi vücudumu dinliyorumBenimde reglime 13 kala kuyruk sokumum ve belim çok ağırmaya başladı.13 gün hafif baş ağrısı vardı ama iki gündür dayanılmaz bir şekilde başım ağırdı.Resmen biri kafamı koparsın atsın istedim.Belim ağırıyor göğüslerim çok belirgin şekilde büyüdü dayanamadım sabah test yaptım negatif BAT 10.11.2020 2.gebeliğimde reglime 10 gün kala test yapmıştım pozitifti.
benim ilginç olan bu ay pik sadece 4-5 saat sürdü ben daha cok koyulaşmayı görmek icin tekrar test yaptım birde cok feci kasık agrım vardı baktım yumurta çatlamış koyuluk silinmiş öyle üst üste cok degerlendiremedik 1 kereyle kaldı daha önceki günlerde oldu ama pik zamanı tam o 4-5 saatlik kısımda misafir vardı ama birgün öncesi oldu
Allah çok aratmadan nasip etsin inşallah benim 3 yılı geçti oyüzden artık çok yıprandımAnladım aslında haklısın bende 3,5 aydır deniyorum aslında kısa bir süre ama o bile yıprattı takmamaya calısmak cok zormuş
Senin fotoğrafta çift çizgi gördüm.Acaba yanlış yere mi baktım yaaTebrikler canımm cok sevindim
Yaa aslında bende pişmanım iki kez ovulasyon testiyle yaptım insan kendini resmen şartlıyor aralıkta doktora gidicem belki yumurtam büyümüyor belki çatlamıyır belkide bilmediğim bir problem varB
Ben hiç ovülasyon testi yapmadım.Eski üsul kendi vücudumu dinliyorum
Bende yazdıktan sonra fark ettim mesajlar karısmısSenin fotoğrafta çift çizgi gördüm.Acaba yanlış yere mi baktım yaa