Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bakalım haftaya erken gebelik testi yaparım

5 gün sonra belirti yaşanırmı hiç sanmıyorum aslında belirti 6 haftadan sonra başlıyomuş

Benim ovülasyon 29 ekim 30unda biraz silikleşti 31inde daha da silikti.Bende öle ya umutlanıp umutlanıp sonra tek çizgi görünce çok üzülüyorum.Benim de sürekli değilde ara ara bi gelip gidiyor midem aslında ıkı gün öncesine kadar kasık ağrım vardı baya ama şuan öle değil

İnsan umutlanıyor bekleyelim inşallah çift çizgiyi görürüz

Benim daha bekarken bile adet döngüm çok düzensizdi 35-50 gün arası. O zaman öğrendm ki pkoda öyle oluyormuş. Senin düzenli mi adet döngün
Benim düzenliydi hep ama ne zamanki çocuk istemeye başladık, düzen bozuldu. 26-35 gün arası değişiyordu ama mutlaka oluyordu. Bir seferinde 50gün falan olmadı. Hamileyim sandım büyük hayal kırıklığı oldu. Tarlusal kullanıp adet oldum. Ondan sonraki ay 21 günde, sonra hep 28 günde oluyorum. 30 yaşıma kadar yüzümde akne olmadı. Çocuk istemeye başlayınca akneler çıktı yüzümde. Ne oldu niye oldu hiç anlamadım.

benim bat 11 ya da 10 kasım sat 12 ekimdi sağ tarafımda 4 gündür çok ağrı var geçen ay da böyle yumurtalık ağrım vardı umutlandım ama negatif çıktı ekimde, eğer yine negatif olursa bu ağrılar nedenmiş dr gideceğim

Kızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne oldu

Stres çok etkiliyo yumurtlamayı. Biliyorum zor ama daha rahat bir kafada olmak lazım. Tabi hangimiz takmıyoruz ki .Rabbim en doğru zmanda nasip etsin inşallah

yerleşme kanamasıdır o kahverengi olur benim de ilk çocukta oldu öyle

ben elendim ne yazıkki regli oldum

Benimde reglime 13 kala kuyruk sokumum ve belim çok ağırmaya başladı.13 gün hafif baş ağrısı vardı ama iki gündür dayanılmaz bir şekilde başım ağırdı.Resmen biri kafamı koparsın atsın istedim.Belim ağırıyor göğüslerim çok belirgin şekilde büyüdü dayanamadım sabah test yaptım negatif BAT 10.11.2020 2.gebeliğimde reglime 10 gün kala test yapmıştım pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…