İnşallaahHiç belli olmaz canım erken döllenmeyle çok duydum erken belirti yaşayan bizde öyleyizdir inşallah
Teşekkür ederim bakalım haftaya erken gebelik testi yaparımSevindim en azından bilinçlendirmiş seni canım. takdir Allah'ın bundan sonraDinlen bol bol, güzel haberlerini alalım
Hamilelik belirtileride adet öncesi belirtilerine benzeyebiliyor. Baş ağrısı mide kramp ve bulantısı, sersemlik, kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti vb. Yumurtan Çatladıktan 12. gün sonra betahcg hormonu salgılanmaya başladığı için, gebelik testinde hamilelik çıkabiliyor. Sabah ilk idrar önemli erken olduğu için.
5 gün sonra belirti yaşanırmı hiç sanmıyorum aslında belirti 6 haftadan sonra başlıyomuşKasık agrım dün gecti. Ama kasık ağrım gecmeden önce cok feci bir şekilde başım ağrıdı bazen adet öncesi ağrırdı. Düşünmek istemiyorum ama vucudum resmen adet öncesi septomlarını gösteriyor ama adetime 13 gün var
Benim ovülasyon 29 ekim 30unda biraz silikleşti 31inde daha da silikti.Bende öle ya umutlanıp umutlanıp sonra tek çizgi görünce çok üzülüyorum.Benim de sürekli değilde ara ara bi gelip gidiyor midem aslında ıkı gün öncesine kadar kasık ağrım vardı baya ama şuan öle değil31 pik gördüm 1 kasımda silindi çatladı ama tabi eminde olamadım hemen pik olup silindi ben daha koyulasır diye düsünüyordum hatta moralim bozuldu. 2 kasımda cok kasık ağrım oldu bulantı yok ama dün gecen beri gögüslerim cok hassasboşada umutlanmak istemiyorum senin ne zamandı ovulasyon?
Ben de pek sanmıyorum ama işte insan umutllanıyor5 gün sonra belirti yaşanırmı hiç sanmıyorum aslında belirti 6 haftadan sonra başlıyomuş
İnsan umutlanıyor bekleyelim inşallah çift çizgiyi görürüzBenim ovülasyon 29 ekim 30unda biraz silikleşti 31inde daha da silikti.Bende öle ya umutlanıp umutlanıp sonra tek çizgi görünce çok üzülüyorum.Benim de sürekli değilde ara ara bi gelip gidiyor midem aslında ıkı gün öncesine kadar kasık ağrım vardı baya ama şuan öle değil
Benim düzenliydi hep ama ne zamanki çocuk istemeye başladık, düzen bozuldu. 26-35 gün arası değişiyordu ama mutlaka oluyordu. Bir seferinde 50gün falan olmadı. Hamileyim sandım büyük hayal kırıklığı oldu. Tarlusal kullanıp adet oldum. Ondan sonraki ay 21 günde, sonra hep 28 günde oluyorum. 30 yaşıma kadar yüzümde akne olmadı. Çocuk istemeye başlayınca akneler çıktı yüzümde. Ne oldu niye oldu hiç anlamadım.Benim daha bekarken bile adet döngüm çok düzensizdi 35-50 gün arası. O zaman öğrendm ki pkoda öyle oluyormuş. Senin düzenli mi adet döngün
hayırlısı olsun inşBu ay aşılama yaptıracam canım, kısmet olur inşallah. Kıbrıs tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT Merkezi) iyi diyorlar orda yapacam,4 ilaç verdi kullanağım ve haftaya çarşamba muayeneye gidecem. Hakkımızda hayırlısı.
gözün aydın Allah tamamına erdirsin, adete kaç gün kala yaptınMerhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Stres çok etkiliyo yumurtlamayı. Biliyorum zor ama daha rahat bir kafada olmak lazım. Tabi hangimiz takmıyoruz ki .Rabbim en doğru zmanda nasip etsin inşallahBenim düzenliydi hep ama ne zamanki çocuk istemeye başladık, düzen bozuldu. 26-35 gün arası değişiyordu ama mutlaka oluyordu. Bir seferinde 50gün falan olmadı. Hamileyim sandım büyük hayal kırıklığı oldu. Tarlusal kullanıp adet oldum. Ondan sonraki ay 21 günde, sonra hep 28 günde oluyorum. 30 yaşıma kadar yüzümde akne olmadı. Çocuk istemeye başlayınca akneler çıktı yüzümde. Ne oldu niye oldu hiç anlamadım.
yerleşme kanamasıdır o kahverengi olur benim de ilk çocukta oldu öyleKızlar meraba bu ay 3 gun erken adet oldum ama adet gibi değil sancısı bile yok adet gibi 3 gun oldu olali ama toplasan 1 ped dolmaz kiremit rengi ve kahve rengi geliyo akinti degilde damla damla test yaptim cikmadi aradan zaman geçti baktım böyle varmıdır yaşayan bole sonuç ne olduEki Görüntüle 2716005
Merhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
ben elendim ne yazıkki regli oldumArkadaşlar Günaydın,
Sabah sabah 3 pozitif haberiyle uyandık yine bu çok güzel :) 5 Kasımda 9 gebelik haberimiz var :) İnşallah bu sayı giderek artıcak çok inanıyorum sizlerde inanın lütfen :)
BAT'ı bugün olan arkadaşlarımızdan güzel haberler verenlere teşekkür ederiz allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin. Diğer arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl?
kafasikarisikkiz 05.11.2020 T tess07 05.11.2020 @umudum58 05.11.2020 A Ansumjora 05.11.2020 @Gdkd 05.11.2020 @ManyakPrenses 05.11.2020 @sinemimsi35
05.11.2020 M mervifan
05.11.2020 @Aylinklc
05.11.2020 @Minyons
05.11.2020
Amin inşallah canımgözün aydın Allah tamamına erdirsin, adete kaç gün kala yaptın
inşallahAmin inşallah canımregl günümde yaptım. Daha kan vermedim inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Benimde reglime 13 kala kuyruk sokumum ve belim çok ağırmaya başladı.13 gün hafif baş ağrısı vardı ama iki gündür dayanılmaz bir şekilde başım ağırdı.Resmen biri kafamı koparsın atsın istedim.Kasık agrım dün gecti. Ama kasık ağrım gecmeden önce cok feci bir şekilde başım ağrıdı bazen adet öncesi ağrırdı. Düşünmek istemiyorum ama vucudum resmen adet öncesi septomlarını gösteriyor ama adetime 13 gün var
Inşallah vardır benimdeyerleşme kanamasıdır o kahverengi olur benim de ilk çocukta oldu öyle