Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yapman gerektiği konusunda birşey söyledi mi ? Dinlen felan gibi yoksa bu hamilelik boyunca mı böyle olacak?

İnş güzel haberler alırız canım benimde bariz belirtim olduğu için test yapmıştım . Bende cumartesi kan verip doktora gitmeyi düşünüyorum

Bir de hiçbir adet belırtım yok hiçbir şeyim yok ıkısıne de dair çok garip.. evet oyle olanları da duydum zaten kuzum herkesin vucudu farklı farklı.. herkeste aynı belırtı olmuyor Bi yandan umutlanmakta ıstemıyorum tekrar çok zor çunku mesela negatıfı gordum hayırlısı degılmıs dedm atlattm ama reg gelmedıkce karamsar kalmak çok kötü

Kızlar merhaba dayanamadım bende test yaptım ilk 2 dakika içinde çok silik ama çok silik çizgi çıktı adetime 4 gün çatlatma iğnesinin 13 günü sizce olabilir mi

En reflü gecikmeside en çok gerildiğim şeydi olmak istemiyorsun

Kızlar regl ölurken bile sivilcem yokken şuan yüzümde sivilceler çıktı diğer belirtilerle birleşince acaba olabilir mi dedim ...? bilgisi olan paylaşa bilir mi
Ben bu hamileliğimde 7 hafta suan suratım sivilce tarlası gibi olmustu. Son 1 hafta kala başladı hala geçmedi .

Ay bilmiyorum canım inşallah öyledir sabah değilde iki gün sonra yapayım diyorum korkuyorum emin olana kadar kimseye söylemeyeceğim
Al benden de o kadar. eşime bile keseye kadar bekleyeyim diyorum ama daha ortalama 3 hafta 2 günlük görünüyor, 2 hafta nasıl sabredicem bakalım

Anlıyorum seni.seni en çok ne rahatlatiyosa onu yap düşünmemeye çalış inan zaman nasıl geçecek anlamayacaksin

Kızlar ilk dakikadan silik çizgi çıktı gözüküyomu bilmiyorum ama emin olmamakla birlikte sevindim Biraz rengiyle oynadım siz görebilin diye

Kızlar ilk dakikadan silik çizgi çıktı gözüküyomu bilmiyorum ama emin olmamakla birlikte sevindim Biraz rengiyle oynadım siz görebilin diyeEki Görüntüle 2715859
Bugün herkes silik çizgi görüyor inşallah gördüğümüz bu çizgilerin devamı gelir hayırlısı ile evet hafif belli inşallah vardır rabbim burda isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…