- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Ne yapman gerektiği konusunda birşey söyledi mi ? Dinlen felan gibi yoksa bu hamilelik boyunca mı böyle olacak?kızlar şimdi çıktım doktordan 2 gün önce değerim 85 idi şiödi 428 cıktı. değer güzel ama rahim duvarı biraz ince dedi. haftaya çarşambaya gel bir sıkıntı olmaz kanama devam etmezse keseyi görürüz dedi. bol bol dinlen şuan değer iyi ama çarşamba emin oluruz tam dedi. bakalım bekleyip göreceğiz belki yerleşme kanamasıdır bişi demedi işte. sadece rahim duvarı istediğim gibi kalın değil dikkatli olan lazkm dedi. hayırlısı inş dua edin lütfen
İnş güzel haberler alırız canım benimde bariz belirtim olduğu için test yapmıştım . Bende cumartesi kan verip doktora gitmeyi düşünüyorumYarın sabah ya da cumartesi yine idrar testi yapıcam canımçizgiyi görürsem yine emin olurum zaten. sonra kan veririm diye düşündüm. Mide bulantısı için erkenmi bilmiyorum ama bulantı vardı bi kaç gün önce şimdide kısa aralıkla 2 kere yokladı. Kendimi sersem ve halsiz hissediyorum. Gögüslerim zaten aşırı hassaslaşmkş koyu halkalar epey büyümüştü. İlk hamileliğimde hiç birşey anlamamıştım bu farklı geçecek belli
Mantıklı canım inşallah senden de güzel haber alırızİnş güzel haberler alırız canım benimde bariz belirtim olduğu için test yapmıştım . Bende cumartesi kan verip doktora gitmeyi düşünüyorum
Bir de hiçbir adet belırtım yok hiçbir şeyim yok ıkısıne de dair çok garip.. evet oyle olanları da duydum zaten kuzum herkesin vucudu farklı farklı.. herkeste aynı belırtı olmuyorTatbiki canım o da olabilir yani ben bile düşünüyorum iğneyi vuruldum 2 gün sonra çatladı yani 24 ü çatlama desen 10. Gün öğrendim belki erken döllenme oldu . Kimiside regliden 3 4 gün geçince kanda ve teste çıkıyor
İnş canım benimMantıklı canım inşallah senden de güzel haber alırızhaber verirsin
En reflü gecikmeside en çok gerildiğim şeydi olmak istemiyorsunBir de hiçbir adet belırtım yok hiçbir şeyim yok ıkısıne de dair çok garip.. evet oyle olanları da duydum zaten kuzum herkesin vucudu farklı farklı.. herkeste aynı belırtı olmuyorBi yandan umutlanmakta ıstemıyorum tekrar çok zor çunku mesela negatıfı gordum hayırlısı degılmıs dedm atlattm ama reg gelmedıkce karamsar kalmak çok kötü
2. Çizgiyi ben gördüm. Yarın sabah ilk idrarla yaparsan bethcg hormonu fazla salgılandığından daha rahat görürsün canımTest bu
Ay bilmiyorum canım inşallah öyledir sabah değilde iki gün sonra yapayım diyorum korkuyorum emin olana kadar kimseye söylemeyeceğim2. Çizgiyi ben gördüm. Yarın sabah ilk idrarla yaparsan bethcg hormonu fazla salgılandığından daha rahat görürsün canım
Ben bu hamileliğimde 7 hafta suan suratım sivilce tarlası gibi olmustu. Son 1 hafta kala başladı hala geçmedi .Kızlar regl ölurken bile sivilcem yokken şuan yüzümde sivilceler çıktı diğer belirtilerle birleşince acaba olabilir mi dedim ...? bilgisi olan paylaşa bilir mi
Al benden de o kadar. eşime bile keseye kadar bekleyeyim diyorum ama daha ortalama 3 hafta 2 günlük görünüyor, 2 hafta nasıl sabredicem bakalımAy bilmiyorum canım inşallah öyledir sabah değilde iki gün sonra yapayım diyorum korkuyorum emin olana kadar kimseye söylemeyeceğim
Merhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
[/QUOCok sevindimSuper çok sevindim senin adına. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Merhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Anlıyorum seni.seni en çok ne rahatlatiyosa onu yap düşünmemeye çalış inan zaman nasıl geçecek anlamayacaksinTeşekkür ederim.şimdi biraz daha iyiyim.belki dış gebeliktir bilemiyorum.sonuçta hala regli olmadım.
İlaç kullanmak benim vucuduma zarar veriyor.kilo alıyorum.bu böyle devam edecek en az bir ay daha.bu canımı sıkıyor.
Sen ne zaman yapacaksın 2 testi ?Al benden de o kadar. eşime bile keseye kadar bekleyeyim diyorum ama daha ortalama 3 hafta 2 günlük görünüyor, 2 hafta nasıl sabredicem bakalım
Bugün herkes silik çizgi görüyor inşallah gördüğümüz bu çizgilerin devamı gelir hayırlısı ile evet hafif belli inşallah vardır rabbim burda isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ileKızlar ilk dakikadan silik çizgi çıktı gözüküyomu bilmiyorum ama emin olmamakla birlikte sevindimBiraz rengiyle oynadım siz görebilin diyeEki Görüntüle 2715859
Bende o sekilde anliyorum peki kasik agrin oluyormu canim belirgin sekildeBen 2 kere yumurtladım canım bu ay ikisindede akıntım oldu ben hep öyle takip edip anlıyorum
Ben ogluma bu sekilde hamile kaldim canim faydasi cok tabi vesiledir Rabbim ozaman uygun gormusturSoğan kürü denedin mi canım pko için birebir çok faydasını görenler oldu