- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 39
Ay kader arkadaşı olalım hadi inşallah ikimizinde tutarAynı gün aşılama olmuşuz :) beni de 14ünde çağırdı doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kader arkadaşı olalım hadi inşallah ikimizinde tutarAynı gün aşılama olmuşuz :) beni de 14ünde çağırdı doktorum
Dayanamadım erken gebelik testi aldım bi saate yapıcam testHadi inşallah canım. sabah ilk idrarda dene istersen sende
Amin inşallahAy kader arkadaşı olalım hadi inşallah ikimizinde tutar
Senin testlerin biraz farklıymış benimki kaset testti. İnofolıc combi kullandım ben onun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü bnde pko var ve yumurtalar tam gelişmiyor sanırım destek lazım yani bir şekildeBiliyorum ama olmuyor işte sorun o. Ama çizginin belirginleştiği günden 14 gün sonra adet oluyorum kesin. Yani aslında yumurtlama günü oluyor ama tam t çizgisi koyuluğunda değil. Resim ekledim. 31 Ekim, 1 Kasım ve 2 Kasım testleri. Sonrası zaten hep silik.Eki Görüntüle 2715752
Ben ovu kitleri kullanmiyorum hem kendi vucudumu takip ediyorum hemde düzenli birliktelik yaşıyorum telde takip takvimine bakıyorum ama ona göre haraket etmiyoruz ama bir şekilde yumurtlama tarihine kadar bir kaç kez değerlendirmiş oluyoruz düzenli olduğumuz için.ovu testlerde yanılma payı büyük bence düzenli birliktelikte her halükarda denk gelicegini düşünüyorum.bir sorumuzda yok sadece zamanımızı bekliyoruz mucizemizin
Soğan kürü denedin mi canım pko için birebir çok faydasını görenler olduSenin testlerin biraz farklıymış benimki kaset testti. İnofolıc combi kullandım ben onun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü bnde pko var ve yumurtalar tam gelişmiyor sanırım destek lazım yani bir şekilde
Sorma yaptım bi kere bir yudum bile içemedim faciaydıSoğan kürü denedin mi canım pko için birebir çok faydasını görenler oldu
Aynen bende bu geçtiğimiz ay yaptım sağlık için burnunu tamamen kapat öyle iç inan hiç hissetmiyosun yoksa benimde içim dışına çıkıyorSorma yaptım bi kere bir yudum bile içemedim faciaydı
Teşekkür ederim.şimdi biraz daha iyiyim.belki dış gebeliktir bilemiyorum.sonuçta hala regli olmadım.Üzülme canım birseylerle uğraşmaya, düşünmemeye çalış her şeyin bı vakti var birazdaha sabır
Ben 2 kere yumurtladım canım bu ay ikisindede akıntım oldu ben hep öyle takip edip anlıyorum
Sanmıyorum kuzum o kadar negatifki bütün testler acaba geç döllenme olabılır mı dıyorum ama Allah bilir..İnş görmezsin kırmızıları güzel haberler alırız senden
Inşallah kuzumhayırlısı olsun canını sıkma hiç.zamanını bekliyordur bebiş.eğer zamanıysa şimdi gelir. değilse biraz bekletir annesini. Bence de o testlere güvenme her 2 günde bir deneyin
başın sağolsun ben 5 haftalıkken kaybettim senin acını düşünemiyorum bile.inşallah güzel günler yakındır artık geleceğe bakalım
Canım hayırlısı olsun benımde hsg ye kaldı bende adet gormeden hem kan verdm hem test yaptım dedıgın gbı hayalı bıle bşey yok 2gunde gecikti boylesi daha zor senı çok iyi anlıyorum ;(Hsg ye kaldım zaten artık mecbur kuzum dayanamadım gittim test yaptım bilmiyorum çokmu erken daha yoksa benmi acele ettim sıfır hiç hayali çizgisi kuruma çizgisi hiçbişeyi yok ama belirtiler tavan çok üzüldüm keşke yapmasaydım adet oldugumu görseydim bu kadar üzülmezdim şimdi bide adetimi bekleyecem
Canım bence var gözüküyor yani bence bir tanede daha test yap sonra kan ver inş güzel haberler gelirGünaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayanamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama
Inşallah sağlıkla ilerler süreciniz, gönlünüzu ferah tutunkızlar şimdi çıktım doktordan 2 gün önce değerim 85 idi şiödi 428 cıktı. değer güzel ama rahim duvarı biraz ince dedi. haftaya çarşambaya gel bir sıkıntı olmaz kanama devam etmezse keseyi görürüz dedi. bol bol dinlen şuan değer iyi ama çarşamba emin oluruz tam dedi. bakalım bekleyip göreceğiz belki yerleşme kanamasıdır bişi demedi işte. sadece rahim duvarı istediğim gibi kalın değil dikkatli olan lazkm dedi. hayırlısı inş dua edin lütfen
Tatbiki canım o da olabilir yani ben bile düşünüyorum iğneyi vuruldum 2 gün sonra çatladı yani 24 ü çatlama desen 10. Gün öğrendim belki erken döllenme oldu . Kimiside regliden 3 4 gün geçince kanda ve teste çıkıyorSanmıyorum kuzum o kadar negatifki bütün testler acaba geç döllenme olabılır mı dıyorum ama Allah bilir..
Yarın sabah ya da cumartesi yine idrar testi yapıcam canımçizgiyi görürsem yine emin olurum zaten. sonra kan veririm diye düşündüm. Mide bulantısı için erkenmi bilmiyorum ama bulantı vardı bi kaç gün önce şimdide kısa aralıkla 2 kere yokladı. Kendimi sersem ve halsiz hissediyorum. Gögüslerim zaten aşırı hassaslaşmkş koyu halkalar epey büyümüştü. İlk hamileliğimde hiç birşey anlamamıştım bu farklı geçecek belliCanım bence var gözüküyor yani bence bir tanede daha test yap sonra kan ver inş güzel haberler gelir