Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin testlerin biraz farklıymış benimki kaset testti. İnofolıc combi kullandım ben onun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü bnde pko var ve yumurtalar tam gelişmiyor sanırım destek lazım yani bir şekilde

@blaclight B bssraa O Ozges90 Parem @Seyyah59 busebarci
Hanimlar ovu gununuzu nasil takip ettiniz veya ettinizmi hangi gun gordunuz
Ben ovu kitleri kullanmiyorum hem kendi vucudumu takip ediyorum hemde düzenli birliktelik yaşıyorum telde takip takvimine bakıyorum ama ona göre haraket etmiyoruz ama bir şekilde yumurtlama tarihine kadar bir kaç kez değerlendirmiş oluyoruz düzenli olduğumuz için.ovu testlerde yanılma payı büyük bence düzenli birliktelikte her halükarda denk gelicegini düşünüyorum.bir sorumuzda yok sadece zamanımızı bekliyoruz mucizemizin

Soğan kürü denedin mi canım pko için birebir çok faydasını görenler oldu

Üzülme canım birseylerle uğraşmaya, düşünmemeye çalış her şeyin bı vakti var birazdaha sabır
Teşekkür ederim.şimdi biraz daha iyiyim.belki dış gebeliktir bilemiyorum.sonuçta hala regli olmadım.
İlaç kullanmak benim vucuduma zarar veriyor.kilo alıyorum.bu böyle devam edecek en az bir ay daha.bu canımı sıkıyor.

Kızlar öncelikle herkese çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım ilk tedavimdi ve hiç beklemiyordum koşturarak hastaneye gittim sonucum 601 çıktı çok şükür

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

1- Adetlerim düzensiz 60 günü buluyor bazen
2- Klomen kullandım 17. gün 18 mm yumurtam vardı
3- Önceki aylarda kullanmıştım ama hiç pik göremedim
4-labaquick kullanmıştım
5-pcos var bende 10 yılı geçik
6- Gebelik var değerim 601 çıktı yumurtlamadan 16 gün sonra falan
7- Aslında çok belirti yaşadım ama hiç kondurmadım en belirgini benim için adet öncesi karnım çok şişerdi hiç şişkinliğim olmadı

kızlar şimdi çıktım doktordan 2 gün önce değerim 85 idi şiödi 428 cıktı. değer güzel ama rahim duvarı biraz ince dedi. haftaya çarşambaya gel bir sıkıntı olmaz kanama devam etmezse keseyi görürüz dedi. bol bol dinlen şuan değer iyi ama çarşamba emin oluruz tam dedi. bakalım bekleyip göreceğiz belki yerleşme kanamasıdır bişi demedi işte. sadece rahim duvarı istediğim gibi kalın değil dikkatli olan lazkm dedi. hayırlısı inş dua edin lütfen

Inşallah kuzum

Canım hayırlısı olsun benımde hsg ye kaldı bende adet gormeden hem kan verdm hem test yaptım dedıgın gbı hayalı bıle bşey yok 2gunde gecikti boylesi daha zor senı çok iyi anlıyorum ;(

Canım bence var gözüküyor yani bence bir tanede daha test yap sonra kan ver inş güzel haberler gelir

Inşallah sağlıkla ilerler süreciniz, gönlünüzu ferah tutun

Sanmıyorum kuzum o kadar negatifki bütün testler acaba geç döllenme olabılır mı dıyorum ama Allah bilir..
Tatbiki canım o da olabilir yani ben bile düşünüyorum iğneyi vuruldum 2 gün sonra çatladı yani 24 ü çatlama desen 10. Gün öğrendim belki erken döllenme oldu . Kimiside regliden 3 4 gün geçince kanda ve teste çıkıyor

Canım bence var gözüküyor yani bence bir tanede daha test yap sonra kan ver inş güzel haberler gelir
Yarın sabah ya da cumartesi yine idrar testi yapıcam canımçizgiyi görürsem yine emin olurum zaten. sonra kan veririm diye düşündüm. Mide bulantısı için erkenmi bilmiyorum ama bulantı vardı bi kaç gün önce şimdide kısa aralıkla 2 kere yokladı. Kendimi sersem ve halsiz hissediyorum. Gögüslerim zaten aşırı hassaslaşmkş koyu halkalar epey büyümüştü. İlk hamileliğimde hiç birşey anlamamıştım bu farklı geçecek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…