Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu sekildeyim tatlim adet bitiminden sonra gunasiri inseALLaH Rabbim hayirlisiyla bu ay nasip eder

ManyakPrenses canım keşke sabah yapsaydın☺ bu silik çizgiler insanı tedirgin ediyor. Sanki var gibi ama çok ince emin olamadım ben sen daha iyi görüyorsundur. Fotoğrafta canlısı gibi çıkmıyor. Bat ne zamandı ?

Sen ne zaman yapacaksın 2 testi ?
Yarın kan testi mi yapsam bilmiyorum ki yapsam da yine bekleyeceğim felan.. sanırım 8 kasıma kadar idare edicem ben. Elimdeki Kaset testleri kullanırım diye düşündüm. 4 adet var elimde her gün yapsam pazartesi doktora giderim.. senin bat 9 du değil mi ? 14 ekimmiydi sat ?

Kızlar 1 senedir çocuk istiyorum adetim den itibaren klomen kullandım 19 ve 22mm yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi vuruldum bat 22 kasım beni de ekler misiniz beraber bekleyelim
Hoşgeldin canım gayet iyi büyümüş değerlendirdim mi dün ? Ve 2 gün önce

Bence aynen hergün test yap teste kötülük görürsen git kan ver bende öyle yapacağım tabi geme sen bilirsin 12 ekim sat bat ise 9 u canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…