- 27 Eylül 2020
- 658
- 647
Bende bu sekildeyim tatlim adet bitiminden sonra gunasiri inseALLaH Rabbim hayirlisiyla bu ay nasip ederBen ovu kitleri kullanmiyorum hem kendi vucudumu takip ediyorum hemde düzenli birliktelik yaşıyorum telde takip takvimine bakıyorum ama ona göre haraket etmiyoruz ama bir şekilde yumurtlama tarihine kadar bir kaç kez değerlendirmiş oluyoruz düzenli olduğumuz için.ovu testlerde yanılma payı büyük bence düzenli birliktelikte her halükarda denk gelicegini düşünüyorum.bir sorumuzda yok sadece zamanımızı bekliyoruz mucizemizin
Amin inşallahBugün herkes silik çizgi görüyor inşallah gördüğümüz bu çizgilerin devamı gelir hayırlısı ile evet hafif belli inşallah vardır rabbim burda isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Bat dündü canım evet çok silik çıktı ama dayanamadım ondan yaptımManyakPrenses canım keşke sabah yapsaydın☺ bu silik çizgiler insanı tedirgin ediyor. Sanki var gibi ama çok ince emin olamadım ben sen daha iyi görüyorsundur. Fotoğrafta canlısı gibi çıkmıyor. Bat ne zamandı ?
Yarın kan testi mi yapsam bilmiyorum ki yapsam da yine bekleyeceğim felan.. sanırım 8 kasıma kadar idare edicem ben. Elimdeki Kaset testleri kullanırım diye düşündüm. 4 adet var elimde her gün yapsamSen ne zaman yapacaksın 2 testi ?
Bat dündü canım evet çok silik çıktı ama dayanamadım ondan yaptım
Hoşgeldin canım gayet iyi büyümüşKızlar 1 senedir çocuk istiyorum adetim den itibaren klomen kullandım 19 ve 22mm yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi vuruldum bat 22 kasım beni de ekler misiniz beraber bekleyelim
Bence aynen hergün test yap teste kötülük görürsen git kan ver bende öyle yapacağım tabi geme sen bilirsinYarın kan testi mi yapsam bilmiyorum ki yapsam da yine bekleyeceğim felan.. sanırım 8 kasıma kadar idare edicem ben. Elimdeki Kaset testleri kullanırım diye düşündüm. 4 adet var elimde her gün yapsampazartesi doktora giderim.. senin bat 9 du değil mi ? 14 ekimmiydi sat ?
Yapıcam canım bakalım yarın sabahSen yarın sabah yap elinde test varsa. Ben bugün yapıp attığım testi bi gün önce gün içerisinde de yapmıştım hiç çıkmamıştı. Senin reglinde geçmiş yarın daha koyu görebilirsin varsa
Bence aynen hergün test yap teste kötülük görürsen git kan ver bende öyle yapacağım tabi geme sen bilirsin12 ekim sat bat ise 9 u canım
İğne olduğum günün öncesi gece bide bugün sabahı değerlendirdim canım bakalım heyecanlıyım ilk denemem hayırlı sonuç alırım inşallahHoşgeldin canım gayet iyi büyümüşdeğerlendirdim mi dün ? Ve 2 gün önce
ekledim canım hoşgledin sende biraz bahseder misin kendi hikayenden :)Bat 22 kasım Allah isteyen herkese versin
ekledim kuzum senide güzle haberler verirsin inşallah :)Kızlar 1 senedir çocuk istiyorum adetim den itibaren klomen kullandım 19 ve 22mm yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi vuruldum bat 22 kasım beni de ekler misiniz beraber bekleyelim
İnşallah canım dualarınızda bizleri de eksik etmeyinekledim kuzum senide güzle haberler verirsin inşallah :)
Aynen canım ama hsg den umutluyum onu çektirince şansın yuksek oluyormusEn reflü gecikmeside en çok gerildiğim şeydi olmak istemiyorsun
Benim 1 çoçuğum var 2 yaşında şimdi yine hamile kalmak istiyorumekledim canım hoşgledin sende biraz bahseder misin kendi hikayenden :)
Benim 1 çoçuğum var 2 yaşında şimdi yine hamile kalmak istiyorum
Beleyecem canım cumartesi tekrar test yapacam çıkarsa Pazartesi veririm bendeSen yarın kan verecekmisin ?
Cokk cok AminBende bu sekildeyim tatlim adet bitiminden sonra gunasiri inseALLaH Rabbim hayirlisiyla bu ay nasip eder