Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ovulasyonum üstünden 5 gün gecti. Adetime 2 hafta var suan gögüslerim cok feci hassas dokununca acıyor zaten gögüslerim kücük ağırlık yapıyor hayatımda ilk defa gögüslerimin ağırlıgını hissediyorum hormanal bir sıkıntı olabilir mi? Adetim 31-32 günde geliyor.

Merhaba yumurtlama ve çatlama günlerin ne zamanbenimde aynı şekilde ara ara mide bulantısı bazen de kramp oluyor sanki

Ben çakşır suyu içtim bu ay ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Bende de pko olabilir mi acaba. Sana nasıl tanı kondu? Yumurtam gelisiyo mu gelişmiyo mu diye doktora hangi dönem gitmeliyim biliyor musun?

Ben çakşır suyu içtim bu ay ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Bende de pko olabilir mi acaba. Sana nasıl tanı kondu? Yumurtam gelisiyo mu gelişmiyo mu diye doktora hangi dönem gitmeliyim biliyor musun?
Benim daha bekarken bile adet döngüm çok düzensizdi 35-50 gün arası. O zaman öğrendm ki pkoda öyle oluyormuş. Senin düzenli mi adet döngün

Merhaba yumurtlama ve çatlama günlerin ne zamanbenimde aynı şekilde ara ara mide bulantısı bazen de kramp oluyor sanki
31 pik gördüm 1 kasımda silindi çatladı ama tabi eminde olamadım hemen pik olup silindi ben daha koyulasır diye düsünüyordum hatta moralim bozuldu. 2 kasımda cok kasık ağrım oldu bulantı yok ama dün gecen beri gögüslerim cok hassas boşada umutlanmak istemiyorum senin ne zamandı ovulasyon?

Canım benimde 30u pik 31'i çatlama oldu kasık ağrım var benimde bugün daha bi belirgin erken geliyor banada belirtiler için ama var işte

Bende 2 yıllık evliyim Canım benim eşiminde ileri hızı düşük sayısı da az bende hsg çekildim olmadı bu ay klomene başlattı doktorum aşılama olacağım benimde ilk defa olacak seninle aynı durumdayız inşallah ikimizde hamile kalırız

Ayy inşallahh erken belirtidir aklımız hormonlarımız oyun oynamasın
Valla canım hiç takmadım öyle kafama aslında ama ağrılarım bariz düşünmeyle olacak gibi değil ama yinede kondurmamaya çalışıyorum üzülüyoruz yoksa

Ne yapman gerektiği konusunda birşey söyledi mi ? Dinlen felan gibi yoksa bu hamilelik boyunca mı böyle olacak?
canım dinlen dedi puanlık çarşamba keseyi görünce kesin birşey derim dedi. yatıyorum hala. birde öğrendim internetten ibrahim saraçoğlu nar yiyin nar suyu için rahim duvarınız ince ise dedi nar yedim bende bir kase çarşambaya kadar da yiyeceğim inş. keseyi görene kadar birse y diyemem dedi sadece doktor bekleyelim görelim ilişki yasak dedi. hayırlısı canım.

Senin nasıl kasık ağrın devam ediyor mu ara ara falan
Kasık agrım dün gecti. Ama kasık ağrım gecmeden önce cok feci bir şekilde başım ağrıdı bazen adet öncesi ağrırdı. Düşünmek istemiyorum ama vucudum resmen adet öncesi septomlarını gösteriyor ama adetime 13 gün var

Hiç belli olmaz canım erken döllenmeyle çok duydum erken belirti yaşayan bizde öyleyizdir inşallah

Sevindim en azından bilinçlendirmiş seni canım. takdir Allah'ın bundan sonra Dinlen bol bol, güzel haberlerini alalım
Hamilelik belirtileride adet öncesi belirtilerine benzeyebiliyor. Baş ağrısı mide kramp ve bulantısı, sersemlik, kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti vb. Yumurtan Çatladıktan 12. gün sonra betahcg hormonu salgılanmaya başladığı için, gebelik testinde hamilelik çıkabiliyor. Sabah ilk idrar önemli erken olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…