Tatlım ben iki ay önce hah çektirdim anestezili felan değil emar merkezinde çektirdim 3 dk sürüyor ağrı sızı olmuyor korkulacak birşey yok
Biliyorum ama olmuyor işte sorun o. Ama çizginin belirginleştiği günden 14 gün sonra adet oluyorum kesin. Yani aslında yumurtlama günü oluyor ama tam t çizgisi koyuluğunda değil. Resim ekledim. 31 Ekim, 1 Kasım ve 2 Kasım testleri. Sonrası zaten hep silik.T çizgisi aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı
Sebebi ne olabilir arkadaşlar?Biliyorum ama olmuyor işte sorun o. Ama çizginin belirginleştiği günden 14 gün sonra adet oluyorum kesin. Yani aslında yumurtlama günü oluyor ama tam t çizgisi koyuluğunda değil. Resim ekledim. 31 Ekim, 1 Kasım ve 2 Kasım testleri. Sonrası zaten hep silik.Eki Görüntüle 2715752
Aynı gün aşılama olmuşuz :) beni de 14ünde çağırdı doktorumBen 1 inde çatlatma iğnesi 2 sinde aşılama oldum beni test yapmak için 14 ünde çağırdı erken mi acaba
Benim de yumurtlamadan beri kasık ağrım vardı sonrasında Regl yaklaştıkça tam ağrılar basladı bacak bel sırt göğüs kasık. Bugün Regl günüm normalde sabah olurdum şaşmazdı fakat henüz olmadım ama belirtilere göre bende adet olacağımı düşünüyorum sadece stresten gecikiyorum sanırımKızlar belirtileriniz neydi. Benim 1 haftam var ama sanki regl olcakmışım gibi kasıklarımda belirgin ağrılar var yumurtlamadan beri. Sonuc ne olur tabi bilemiyorum ama sanki bu ay olmadı
Çok silik gibi bi kan ver istersenKızlar bu da 5 dk içinde oluşan o gördüğüm çizginin kurumuş hali
Canım belli de olmaz kimisinden bat tarihi geçince çizgi beliriyor işte adet beklemek çok zor oluyorHsg ye kaldım zaten artık mecbur kuzum dayanamadım gittim test yaptım bilmiyorum çokmu erken daha yoksa benmi acele ettim sıfır hiç hayali çizgisi kuruma çizgisi hiçbişeyi yok ama belirtiler tavançok üzüldüm keşke yapmasaydım adet oldugumu görseydim bu kadar üzülmezdim şimdi bide adetimi bekleyecem
Bence var gibi canım ama emin olmak için hiç zaman kaybetme kan testi yaptirKızlar bu da 5 dk içinde oluşan o gördüğüm çizginin kurumuş hali
Cooook belli sanırım bebiş geliyoMerhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Olabilir canım benim de arA ara artıyo azalıyoBenim de yumurtlamadan beri kasık ağrım vardı sonrasında Regl yaklaştıkça tam ağrılar basladı bacak bel sırt göğüs kasık. Bugün Regl günüm normalde sabah olurdum şaşmazdı fakat henüz olmadım ama belirtilere göre bende adet olacağımı düşünüyorum sadece stresten gecikiyorum sanırım
bana da var gibi geldi 2 gün sonra tekrar derim o zamana koyulaşır inşallah.Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayanamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama
Gözün aydın canımMerhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Ben bu ayin başından beri çok hissetmiştim güzel bir ay olucagini hadi darısı bizim başımıza çok mutlu oldum kızlar adınacanım var gibi ya off böyle beklemekte çok heyecanlı oluyor :) Bi kaç gün sonra kan testi ver istersen :)
yaa sende de vaar allahım ne bereketli topik her gün hamilelik haberi alıyoruz maşallaahhh :) :) simgeni bile güncelledim kız :) o derece var olduğuna inandım yani
Ekledim canım sende hoşgeldin :)
Aynen canım beklemek zor bakalım umudumu yitirmemeye çalışıyorumCanım belli de olmaz kimisinden bat tarihi geçince çizgi beliriyor işte adet beklemek çok zor oluyor
Çok sevindim senin adına Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllah
hayırlısı olsun canını sıkma hiç.zamanını bekliyordur bebiş.eğer zamanıysa şimdi gelir. değilse biraz bekletir annesini. Bence de o testlere güvenme her 2 günde bir deneyinKızlar bugün sabahtan gidip kan verdim daha önce yazmıştım hatırlıyorsanız çok geç adet oluyorum hormonlarım düzenli olmasına rağmen diye, bugün 44.gün ve yumurtlama görmedim hala. Sabah doktora gittiğimde ultrasonla baktı fakat yumurtlaman geçmiş şuan öyle bir belirti yok dedi. Ancak ben ovulasyon testi kullanıyorum ve yumurtlama görmedim henüz. Doktora bunuda söyledim çok fazla inanma onlara dedi. Kan testi istedi bakalım yarın tekrar gidip sonuçlarımı kontrol ettireceğim. Herhangi bir gebelik belirtimde yok ama kafam çok karıştı. Bu kadar geç yumurtlama gören var mı aranızda? betahcg testi de istedi hiç ümidim yok zaten ama insan yine bi ümitleniyor
başın sağolsun ben 5 haftalıkken kaybettim senin acını düşünemiyorum bile.inşallah güzel günler yakındır artık geleceğe bakalımHerkese merhaba,
Bu yılın basından hazirana kadar gebelik istedim, hatta ovulasyon testi de yaptım olmadi. Ardından haziran ayında eşim ve ben tüm testleri yaptırdık, hsg dahil. Bende herşey normal çıktı şükür, eşimde de çok cok iyi olmasada normal gebelik icin yeterli çıktı sperm testi. Akabinde o ay gebe kaldım. Tam bir mucizeydi..
adete 4 5 gün kala gebe olduğumu öğrendim, adet olacakmışım gibiydi belirtiler. Bide göğüs hassasiyeti.. her şey çok güzeldi, 0 mide bulantısı yaşadım.. ikili test bebeğin gelişimi her şey güzeldi.
16 haftalık olduğunda kontrole gittik ve bebegimin kalp atış hızı düşük çıktı. 82 ydi. (140 ve üzeri olmaliymis). Ve kabus dolu günler başladı. Hangi dr a gitsek hepsi gebeliği sonlandırın dediler. Bebegimin kalbinde ciddi bi anatomik bozukluk vardı. Ve max 1 2 hafta yaşar dediler.. gün geçtikçe kalp atışı 30 lara düştü. Ve bebeğimi kaybettim. Normal doğum yaptım suni sanci ile. Zor günlerdi..Tam 29 gün oldu. Daha iyiyim. Daha da iyi olacağım..elden bir şey gelmiyor duadan başka.
Bu hafta sonu genel bi kontrole gidicem, rahim ne durumda.. bi 7 8 güne de adet olurum diyorum. Bakalım dr bi problem görmezse korunmadan deneyeceğim. Allah büyük. O bekleme sureci her ay ne zordur bilirim. Rabbim büyük, dilerim hepinizin gönlündeki neyse o olur, güzel günler çok bekletmez bizleri
Çok silik var gibi baya da daha varmış 2-3 gün sonra tekrar yap bence. Hayırlı olsunGünaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayanamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama
Baya belirgin var bence kan testi ver canım hayırlı olsunMerhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Üzülme canım birseylerle uğraşmaya, düşünmemeye çalış her şeyin bı vakti var birazdaha sabırGünaydın arkadaşlar sabah kan testi yapıldı.b-hcg değeri 0.8. Çok düşük.4 gündür regli de olmuyorum ama hamile de değilim.çok moralim bozuk.
Vallahi canim genelde erken ogrenmek hatta adet gunu bile ogrenmek husran olabiliyor benim gecen ay 8 gun gecikti test yaptim poztif sevindim 10.gun adet oldum doktor kimyasal dedi ben artik testlerede hic guvenmiyorum sevinc sahte oluyor kan verip duzenli artisi gormeden sevinemem artikKimisi idrarda 4-5 gün önce öğrenince benimde kafam karışıyor açıkcası. Beklemek en mantıklısı tabiki sabırda olsa