Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım ben iki ay önce hah çektirdim anestezili felan değil emar merkezinde çektirdim 3 dk sürüyor ağrı sızı olmuyor korkulacak birşey yok

Eklentiler

• 03214BA4-050C-4CB0-A01B-4DBB1F2522AA.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar belirtileriniz neydi. Benim 1 haftam var ama sanki regl olcakmışım gibi kasıklarımda belirgin ağrılar var yumurtlamadan beri. Sonuc ne olur tabi bilemiyorum ama sanki bu ay olmadı

T çizgisi aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı
Biliyorum ama olmuyor işte sorun o. Ama çizginin belirginleştiği günden 14 gün sonra adet oluyorum kesin. Yani aslında yumurtlama günü oluyor ama tam t çizgisi koyuluğunda değil. Resim ekledim. 31 Ekim, 1 Kasım ve 2 Kasım testleri. Sonrası zaten hep silik.

Kızlar belirtileriniz neydi. Benim 1 haftam var ama sanki regl olcakmışım gibi kasıklarımda belirgin ağrılar var yumurtlamadan beri. Sonuc ne olur tabi bilemiyorum ama sanki bu ay olmadı
Benim de yumurtlamadan beri kasık ağrım vardı sonrasında Regl yaklaştıkça tam ağrılar basladı bacak bel sırt göğüs kasık. Bugün Regl günüm normalde sabah olurdum şaşmazdı fakat henüz olmadım ama belirtilere göre bende adet olacağımı düşünüyorum sadece stresten gecikiyorum sanırım

Canım belli de olmaz kimisinden bat tarihi geçince çizgi beliriyor işte adet beklemek çok zor oluyor

Olabilir canım benim de arA ara artıyo azalıyo

bana da var gibi geldi 2 gün sonra tekrar derim o zamana koyulaşır inşallah.
Merhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben bu ayin başından beri çok hissetmiştim güzel bir ay olucagini hadi darısı bizim başımıza çok mutlu oldum kızlar adına

hayırlısı olsun canını sıkma hiç.zamanını bekliyordur bebiş.eğer zamanıysa şimdi gelir. değilse biraz bekletir annesini. Bence de o testlere güvenme her 2 günde bir deneyin
başın sağolsun ben 5 haftalıkken kaybettim senin acını düşünemiyorum bile.inşallah güzel günler yakındır artık geleceğe bakalım

Çok silik var gibi baya da daha varmış 2-3 gün sonra tekrar yap bence. Hayırlı olsun

Kimisi idrarda 4-5 gün önce öğrenince benimde kafam karışıyor açıkcası. Beklemek en mantıklısı tabiki sabırda olsa
Vallahi canim genelde erken ogrenmek hatta adet gunu bile ogrenmek husran olabiliyor benim gecen ay 8 gun gecikti test yaptim poztif sevindim 10.gun adet oldum doktor kimyasal dedi ben artik testlerede hic guvenmiyorum sevinc sahte oluyor kan verip duzenli artisi gormeden sevinemem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…