Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım tebrikler kucağına da inşallah sağlıkla alır bu mutluluğunu devam ettirirsin bende kürtaj olalı bir yıl olacak neredeyse ama henüz gelen birşey yok bu ay çok umutlanmsitim 4 gün gecikme görünce ama kırmızılar geldi dün kısmet. Hayırlısını versin cümlemize Allah. Sen özel birşey yaptın mı peki

Doktor gel demedi ama. Bide ben ilçedeyim. Tek doktor var. Gerek var mı sizce ? İlk defa gebelik pozitifim. Yani değer bana iyi gibi geldi ama bilmiyorum tabi.
Bana gerek yok dediler 4 gun sonra gittim inatlaşıp değer artışım kötüydü doktora gittim 2 günde vermen gerekir dedi tekrar istedi. 2 kat ilerliyorsa yada yüzde 66dan fazlaysa bir daha vermezsin zaten sağlıklı demektir. Kafanı karıştırmak için demedim yanlış anlama. Bende kalsam tekrar veririm

Amin inşallah .

ne kadar güzel bir haber. darısı tüm isteyenlere inşallah. herhangi bir belirtin var mıydı ?

Cooook sevindim inan senin adına Darısı bizim basimiza ben zaten çok ümitliydim bu aydan güzel haberler alacağımıza Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllah canim

Teşekkür ettim temennin için Şuan aşırı bel ağrım var uzandım kalkamiyorum sıcak su tormasi koydum bacak arasına zararlı olur mu eğer bebiş varsa
Sıcak şeylerden uzak dur çok sıcak duş alma özellikle kasık bolgesine doğru. Lekelenmeye neden olabiliyor.

Kızlar sizlerde hoşgeldiniz :) Ovulasyonunuzu nasıl takip ediyorsunuz?
Ben ekimde laboquick ovulasyon testiyle takip etdim. Pik gordum siliklestikten sonra tek bir iliski oldu. Maalesef bi sonuc olmadi. Bu ay elimde yine laboquick oldugunden onunla devam edicem. Sizde durumlar nasil?

Beni de ekler misiniz bat 28.11.2020

çok teşekkür ederim canım. iyi dileklerim için :-*

sağol canım Allah razı olsun. kürtaj çok kötülükten ziyade piskolojik olarak çok kötü. mevlam sağlıklı gebelikler tarttırsın inş.
Bak ben bunu denedim bir çok arkadaşıma da önerdim bir sayfada görmüştüm. denemekten birse y olmaz. rahmim ters değil ama hem ters hemde normal olanlarda tutuyor. 1 dolu bir boş yaparsan regli den sonra inş tutar. aralık başı inş senden güzel haberler alırız resmi ekliyorum bu pozisyon olacak 10 dk bu şekilde kalacaksın resimdeki gibi.

Eklentiler

• 20201102_161501.png
    383,1 KB · Görüntüleme: 55
Şimdi şöyle. 24 yaşındayım. Evlendiğimden beri gebelik istiyorum ama 1 yılı geçik olmadı. Bende hafif pko adet düzensizliği vardı. Doktor eşimden de test istedi. Onun biraz sıkıntılar çıktı. Hatta kadın doğum doktoru aşılama bile olmayabilir direk tüp bebek dedi. Biz tabi baya üzüldük. Sonra üroloğa gittik. O da hafif varikosel ve oligosipermi çıktı. Tabi ben bunları duydumğumdan beri eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum. İkinci sperm analizi ikinci haftada yükselmeye başladı. Ve proxeed plus kullanıyodu. Bir buçuk kutu bitti. Bu doktorlara gitmeden de bi doktor bana klomen verdi. Kullanmadım. Küçük kistlerimde büyür diye. Bide daha öncede 2 ay ovülasyon testi kullandım. Olmamıştı. Geçen ay da sözde diyete başladım. Tarçın kahve su bilmem ne derken sanırım tarçından ötürü adetim geç geldi. Gebelik olmadığı için bir gün soğan suyu içtim. Bide adet getirme masajı var 'birgebeningünlüğü' sayfasını bilenler bilir. Onları yaptım. Ertesi gün adet oldum. 41. Günde. Bu ay kendimi hep hamile kalcakmışım gibi hissettim. Eşimin ilaçları azaldı. Ama aldırmadım. Pahalı diye. Bu ayda geçsin sonra bakarız dedim. Adetimin 5. Günü klomene başladım. Adet bitince de lh testlerine. 15. 16. Günü yumurtlama gördüm. 17. Gün çatlama oldu. O üç günü değerlendirdim. Yumurtlamdan sonraki 4. Gün falan beyaz akıntım oldu. Normalde olmaz hemen. Bi şüphelendim tabi. Ama daha çok erkendi. Sonra acayip şişkinliğim başladı. Ara ara akıntım devam etti ama sürekli olan bişey değil. Tam bir hafta sonra sol kasığımda batma oldu. Ama inanın bunların çoğunu adetten önce hep yaşıyodum. Ama kalbimi ferah tutmaya çalıştım. Geçen hafta çarşamba gebelik testi yaptım. Hatta buraya da yazdım diye hatırlıyorum. Kocaman negatifti. Sonrasında dedim bu ay da yok demekki. Hiç kendime dikkat etmedim. Dün sabah rüyamda ablam test yapıyomuş. Hamileymiş testleri çift çizgi gördüm. Eşime dedim. Çok kadınlar klübünde takılıyosun dedi beni umutlandırmamak için. Bide ara ara bu tarz rüyalar görüyodum. He bide tam bir hafta önce hafif göğüs ağrım ve hafif adet sancılarım başladı. O yüzdende biraz umudumu kaybetmiştim. Ama Allah tan umut kesilmiyo. Dün yine akıntıö olunca. Lh testi yaptım. Kopkoyuydu. Eşime söylemedim. Klomenden ötürü tekrar yumurtlama olabilir diye. 2 3 saat sonra gebelik testi yaptım. Pozitif. O kadar çok heyecanlandım ki. İlk defa pozitif görünce. Hemen eşime gösterdim. Tabi baya şaşırdı. Anlam veremedim. Oturup ağladık. İşte bugünde doktor güzel haber verdi. Gerçekten ben bu ay olcağına nedense çok inandım. 14 aydır bu platformu takip ediyprum. Bu ay üye olup yorum yapmaya başladım. Güzel şeyler öğrendim. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin. Allah kurduğumuz güzel hayalleri yaşamayı nasip etsin. İnşallah gönlümüzdekinin en hayırlısını versin. Daha kesin bişey yok tabi ama. Bu heyecan bile çok başkaymış. Allah dileyen herkese nasip etsin...

Anladım demek istediğini. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama kimsayalsa zaten doktorlarında yapabileceği bişey yok. Dış gebelikse ağrı veya kanama olur o zamanda muhakkak giderim. Doktor bana 2 hafta sonra gel dedi. Ama haftaya da bi özele gitmeye çalışıcam. Allah yardımcımız olsun. Sağolasın

Helal olsun ne demek .inan hiç sıkılmadan mutlulukla okudum yazını Rabbim hayirlisiyla kucağınıza almanızı nasip etsin İnsaAllah Rabbimiz öyle büyük ki onun için imkansız diye bişey yok ol dedimi oluveriyor darısı bizim başımıza dualarımızın hürmetine vizede dua et olurmu

Benim bat bugün.şimdilik bir şey yok.doktor randevum vardı şimdi.ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmasına.perşembeye kadar bekle dedi test yaptır sonra.
Hadi hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…