Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekledim canım sende takip ediyor musun yumurtlamanı?

Ekledim canım sende hoşgeldin

Kızlar biraz bahseder misiniz sizde gebeliğe hazırlık hikayelerinizden :)
Evet takip ediyorum 9 aydır cocuk istiyoruz ama olmadı bugün yumurtlama günüm hatta çok istiyorum biraz sabır gerektiren ve yıpratan bir süreç ne kadar stresi baskılayın diye önerilerde bulunulsa da bu bazen pek mümkün olamayabiliyor dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin Allah hsg çekildim geçen ay o yüzden bi başka umutlandım hayırlısı bakalım...

Bizde 14 ay sonra ilk defa müjdeli haberi aldık. Etrafımdaki bi çok kişi yok mu yok mu diye soruyodu. Bizde çok istiyoduk. İnsanlar stres yapma yapma diyor ama. İnan bi çoğu bu durumu yaşamamıştır. Her ay negatif görmek umutlanmak çok farklı. Çoğu arkadaşım nerdeyse ilk üç ayında hamile kaldı. Uzaktan davulun sesi hoş gelir misali. Ben de sana diyorum ki. Kalbini ferah tutmaya çalış. Verende O alanda O. Bide bol bol meryem süresini oku. Ben bu ay ilk defa düzenli okudum. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinn. Burda bekleyen arkadaşlarımda müjdeli haberi alsın. Amin.

Herkese Selamlar,
5 Kasım regli günüm, 19 ekimde çatlatma iğnesi olmuştum. Çatlatma iğnesinin içerisinde yer alan beta hcg hormonu vücüddan 12 gün içerisinde atılırmış,12 gün sonra yapılan testlere güvenilebilirmiş.
Bugün iğneden sonra 14. günüm, 5 liraya aldığım testler ile evde yaptım ve pozitifi gördüm. Hemen koştum kan testi verdim negatif çıktı.
Yani anlayamadım ben nasıl olur böyle birşey, sonuçta kan testleri idrardan daha hassas.
Eve gelip yeniden yaptım yine pozitif. İğnenin etkisi ile eğer ben pozitif görüyor isem, o iğne etkisi neden kanda yok kan testi daha hassas olmalı.

hiç birşey anlamadım yani neyse reglimin gecikmesini bekleyeceğim.

Ben çok şaşırdım ya teste hemen mi çıktı koyumu çıktı ?canım

Kızlar bir şey sorucam özellikle şuan hamiş olanlara ilişkiden ne kadar süre sonra duş alıyosunuz

Çok sevindim gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Evet Allah a sığınıyorum sadece . negatif gördüğüm her ay ağlıyorum bazen bi boşvermişlik geliyor sonra tekrar avutuyorum kendimi falan kısır döngü.değişik bir hismiş çocuk isteği ve beklemek bilmiyorum böyle olacağımı tahmin etmezdim.

Selam kızlarr

Benim bat 5 kasım ama Regl olacağıma eminim şimdiden silebilirsiniz listeden

16.11 nasip Rabbim o mucizeyi ne zaman yaratacagini bilendir biz uzuluyoruz yipraniyoruz fakat bize hayir gibi gelen seylerde bazen şer vardir bizler bilemeyiz fakat Rabbim bilir tevekkeltu ALLAH
Rabbim hepimizin kucagini doldursun dua edin her sabah her gece her dakika gelecek olani ancak Rabbim verir

28.11.2020 beklenen regl tarihim

Aynı duyguları bende yaşıyorum 2 yıldır canım inan bende her ay bir umut adetim başlamadan test yapıyorum hep negatif görüp ağlamaktan yoruldum herkes daha yok mu diye sorması bir sürü bir sürü şeyler Rabbim bize de bu duyguyu tadtırsin inşallah canım

Merhaba, 30 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beklenen adet günüm 16 Kasım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Merhaba kızlar çatlatma iğnesi oldum 10 gün oluyor bat bugün de bitti sayarsak 6 gün kaldı ama bugün oturunca mide Ara ara gelen mide bulantım var ve dudağımda uçuk çıktı hala geçmiyor rüyamda falan korkmadım bu arada size sormak istediğim şu iğnene yaptıran arkadaşlar böyle şeyler yaşadınız mı acaba ilk iğne vurulmam da yardımcı olursanız sevinirim

@korfezida02.11.2020

Cagley

02.11.2020

Elo16

02.11.2020

@jikarinzku

02.11.2020

@Edda19

02.11.2020

Arkadaşlar günaydın, var mı güzel haberleri olan
Maalesef gelen giden yok. 28inde normal test yapmistim negatifti. Pko olduğum için gecikmesi beni heyecanlandiramiyor maalesef. 1 hafta sonra da gelebilir, 2 hafta sonra da.. Bugün ilk defa çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrı hissettim. Beni de Kasım in herhangi bir günü olarak guncelleyebiliriz

Çok ilginç gerçekten ama tabi kan testi güvenilir bence. Bir de değerin çok mu düşük çıktı belki kan değerinde de umutlu bir rakam çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…