Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün aşılama oldum yarın itibariyle 8 gün her akşam ilişki günde 3 progestan ve 2 kere östrojen içerikli ilaç içiceö sizde de süreç böyle miydi?

Merhaba 2.5 yillik evliyim. 6 aydir dusunuyoruz ama duzenli denemedik. şu ara ciddi deniyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bi bakar misiniz hep silik pozitif cikiyor polikistik overim ben de. yumurtlamam olmuyor mu çatlamıyor mu analamadım. Boyle bir durum yasayan oldu mu

Eklentiler

• 20201102_134425.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 63
kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.

canım 29 da yumurtlamışsın 30 da çatlamış yumurtan.. umarım olur...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun

Stres seviyesini azaltabilsem ah bi yapabilsem tamam tabii ki hayırlısı nasip sınav sabır hepsini diyorum kendi kendimi motive ediyorum burda gördüklerim okuduklarım ama şu tahlil günleri resmen bir ayın acısı çıkıyo bide her ay geçtikçe üzülme seviyem artıyo umudum mu tükeniyor yoksa ay geçtikçe daha da umutlanıp daha büyük hüsran mı bilmiyorum neyse ya Allahım isteyen herkese de bana da nasip etsin çok aratmasın mevlam isteyene nasip etsin

yaa hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımm :)

Çoook sevindim hayırlı olsun :)) tebrikler Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin, güle güle kucağına al inşallah

ekledim canım inşallah senden de güzel haberler alırız. Ovulasyon testi kullandın mı? Değerlendirebildin mi yumurtlma günlerini?

harika haber bu çok tebrik ederim bize bildirmemişsin tarihini tabloda yoksun ama ilk hamiş diye seni listeye ekliyorum allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum. Ovulasyon takibi yapmışmıydın bize biraz anlatır mısın testin pozitif olduğunu görene kadar ki sürecini :)

Hayırlı olsun inş. 2 gün sonra yine ver tutunur inşallah

amin canım hamilenin duası kabul olurmuş bu ay bizler içinde dua eder misin :) Senin adına çok sevindim isminin yanına hemen nazar boncugu ve hamile simgesini ekliyorum bizimle iletişimini koparma :) Süreçlerin hakkında bilgilendir mutlaka bu arada ovulasyon testi kullanmış mıydın? Ve hangi günleri değerlendirdin :)

yok canım dedim aslında buraya bir kaç kez yorum yaptım görmemiş olabilirsiniz. problem değil.
ovulasyon testi yapmadım 4 ekimde regli oldum bitmiş olmasına rağmen reglim kahverengi lekem mevcuttu. 14 ekimde doktora gittim doktor sol tarafta ufak bir kist var sağ tarafında yumurtan oluşmuş bu senin bu ay ki yumurtan olabilir ama bugün değil yarın değerlendir dedi. aslında ben bu ay düşünmüyordum yaşım gereği eşim olsun dedi. bird e kaybım olunca tereddütte kaldım. bir al takip programına göre 18 ekim benim yumurtlama günümdü 18 gece 19 gündüz birde 21 yada 22 hangisi olduğunu hatırlamıyorum değerlendirdik. ondan sonra hiç olmadı. yanlız ters denedim ben tres rahim değilim ama ters ilişki denedim 3 gün dede. 10 dk öyle durdum başka yok..
gebelik belirtilerime gelirsek ayaklarım aşırı derece buz gibi oldu kasıklarıma iğne batar gibi gelip geç en şancı oldu. göğüslerim şişti ama ağrı yok kesinlikle çok az özellikle son 3 gündür belim ağrıyor regli olacakmışım gibi ayaklarımdan bacaklarıma doğru kanım çekiliyor ve son 3 gündür aşırı tuvalete gidiyorum damla damla gelşyor ama bu beni rahatsız ediyor. mide bulantı var ama gelip geçiyor zaten ilk karnıma iğne batması her iki kasıktada midem bulanması yani aşırı değil çok az yani aç karnına su içersiniz de mideniz bulanır ya öyle. bşrde aşırı yemek yedim doymuyorum elimde değil. şişkinlik felan olmadı mesela bende gaz sancısı gibi geldi geçti. gazım da işte aşırı değil. reğlime 2 gün varken test yaptım cıkmadı batım bugün çıktı. çok şükür inş faydalı olmuştur

canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bu topiği ilk açtığım gün çok inandım güzel haberler alacağıma :) Tebrik ederim. Bundan sonrası için çok dikkat et kendine ağır bişeyler kaldırma hiç bir şey için stres yapma.

Hayırlı olsun inş. 2 gün sonra yine ver tutunur inşallah
Doktor gel demedi ama. Bide ben ilçedeyim. Tek doktor var. Gerek var mı sizce ? İlk defa gebelik pozitifim. Yani değer bana iyi gibi geldi ama bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…