- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden her akşam oluyor ki ilişki aşılama da zaten spermler direk enjekte edilmiyor mu rahimeKızlar bugün aşılama oldum yarın itibariyle 8 gün her akşam ilişki günde 3 progestan ve 2 kere östrojen içerikli ilaç içiceö sizde de süreç böyle miydi?
canım 29 da yumurtlamışsın 30 da çatlamış yumurtan.. umarım olur...Merhaba 2.5 yillik evliyim. 6 aydir dusunuyoruz ama duzenli denemedik. şu ara ciddi deniyorum bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bi bakar misiniz hep silik pozitif cikiyor polikistik overim ben de. yumurtlamam olmuyor mu çatlamıyor mu analamadım. Boyle bir durum yasayan oldu mu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2714416 kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.
hadi inşallah geç döllenme falandır :) Ovulasyon takibi yapıyor muydun canım?Malesef cnm testte bisey cikmadi adette yok daha bakalim
Stres seviyesini azaltabilsem ah bi yapabilsem tamam tabii ki hayırlısı nasip sınav sabır hepsini diyorum kendi kendimi motive ediyorum burda gördüklerim okuduklarım ama şu tahlil günleri resmen bir ayın acısı çıkıyo bide her ay geçtikçe üzülme seviyem artıyo umudum mu tükeniyor yoksa ay geçtikçe daha da umutlanıp daha büyük hüsran mı bilmiyorum neyse ya Allahım isteyen herkese de bana da nasip etsin çok aratmasın mevlam isteyene nasip etsinçikolata kisti 19-25 yaş aralığımı mahvetti. 2 operasyon geçirdim. ama oğluma evliliğimin 2. ayında hamile kaldım. o yüzden önce stres seviyesini azaltmak lazım ve bu konuyu bir süre kapatmak belki de. Çünkü görümcem 2 yıl gitmediği yer kalmadı. kullanmadığı şeyde. ama oğlumun doğumunda yanımdaydı. onun sevgsi ve rahatlığı ile mi bilmem o ay hamile kaldı. rahat olmaya çalışın.
güncelledim kuzum inşallah bu ay bitmeden güzel haberlerini alırıızzzCanım newmoon10 ben adet oldum. Bir sonraki BAT 26 KASIM. Günceller misiniz?
yaa hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımm :)Dün buraya da yazmıştım lh testim pozitif diye. Sonra dayanamayıp elimden kalan tek hcg testini yaptım. 14 ay sonra ilk defa pozitif çıktı. Onun heyecanı bile farklı oluyomuş gerçekten. Gün içersinde kan vermeye gidicem. İnşallah güzel haberlerle dönerim..
Çoook sevindim hayırlı olsun :)) tebrikler Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin, güle güle kucağına al inşallahEki Görüntüle 2714416 kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.
ekledim canım inşallah senden de güzel haberler alırız. Ovulasyon testi kullandın mı? Değerlendirebildin mi yumurtlma günlerini?Ben biraz geç mi kaldım acaba bat 3 Kasım.. henüz regl olacağıma dair hiçbir belirti yok. 24 yaşındayım, henüz yeni,3 aydır istiyoruz. Ben muhtemelen regl olurum ama sizleri merakla okuyorum,umarım güzel haberlerinizi alırız :)
harika haber bu çok tebrik ederim bize bildirmemişsin tarihini tabloda yoksun ama ilk hamiş diye seni listeye ekliyorum allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum. Ovulasyon takibi yapmışmıydın bize biraz anlatır mısın testin pozitif olduğunu görene kadar ki sürecini :)Eki Görüntüle 2714416 kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.
Hayırlı olsun inş. 2 gün sonra yine ver tutunur inşallahKızlar hcg testimin sonucunu şimdi aldım. 228 çıktı. İnşallah sorunsuz geçirirm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allah büyük. Benim bu aydan umudum kesilmişti. Çok şükür. Bugünleri gördüm.. dualarım sizinle
amin canım hamilenin duası kabul olurmuş bu ay bizler içinde dua eder misin :) Senin adına çok sevindim isminin yanına hemen nazar boncugu ve hamile simgesini ekliyorum bizimle iletişimini koparma :) Süreçlerin hakkında bilgilendir mutlaka bu arada ovulasyon testi kullanmış mıydın? Ve hangi günleri değerlendirdin :)Kızlar hcg testimin sonucunu şimdi aldım. 228 çıktı. İnşallah sorunsuz geçirirm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allah büyük. Benim bu aydan umudum kesilmişti. Çok şükür. Bugünleri gördüm.. dualarım sizinle
yok canım dedim aslında buraya bir kaç kez yorum yaptım görmemiş olabilirsiniz. problem değil.harika haber bu çok tebrik ederim bize bildirmemişsin tarihini tabloda yoksun ama ilk hamiş diye seni listeye ekliyorum allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum. Ovulasyon takibi yapmışmıydın bize biraz anlatır mısın testin pozitif olduğunu görene kadar ki sürecini :)
canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bu topiği ilk açtığım gün çok inandım güzel haberler alacağıma :) Tebrik ederim. Bundan sonrası için çok dikkat et kendine ağır bişeyler kaldırma hiç bir şey için stres yapma.yok canım dedim aslında buraya bir kaç kez yorum yaptım görmemiş olabilirsiniz. problem değil.
ovulasyon testi yapmadım 4 ekimde regli oldum bitmiş olmasına rağmen reglim kahverengi lekem mevcuttu. 14 ekimde doktora gittim doktor sol tarafta ufak bir kist var sağ tarafında yumurtan oluşmuş bu senin bu ay ki yumurtan olabilir ama bugün değil yarın değerlendir dedi. aslında ben bu ay düşünmüyordum yaşım gereği eşim olsun dedi. bird e kaybım olunca tereddütte kaldım. bir al takip programına göre 18 ekim benim yumurtlama günümdü 18 gece 19 gündüz birde 21 yada 22 hangisi olduğunu hatırlamıyorum değerlendirdik. ondan sonra hiç olmadı. yanlız ters denedim ben tres rahim değilim ama ters ilişki denedim 3 gün dede. 10 dk öyle durdum başka yok..
gebelik belirtilerime gelirsek ayaklarım aşırı derece buz gibi oldu kasıklarıma iğne batar gibi gelip geç en şancı oldu. göğüslerim şişti ama ağrı yok kesinlikle çok az özellikle son 3 gündür belim ağrıyor regli olacakmışım gibi ayaklarımdan bacaklarıma doğru kanım çekiliyor ve son 3 gündür aşırı tuvalete gidiyorum damla damla gelşyor ama bu beni rahatsız ediyor. mide bulantı var ama gelip geçiyor zaten ilk karnıma iğne batması her iki kasıktada midem bulanması yani aşırı değil çok az yani aç karnına su içersiniz de mideniz bulanır ya öyle. bşrde aşırı yemek yedim doymuyorum elimde değil. şişkinlik felan olmadı mesela bende gaz sancısı gibi geldi geçti. gazım da işte aşırı değil. reğlime 2 gün varken test yaptım cıkmadı batım bugün çıktı. çok şükür inş faydalı olmuştur
Doktor gel demedi ama. Bide ben ilçedeyim. Tek doktor var. Gerek var mı sizce ? İlk defa gebelik pozitifim. Yani değer bana iyi gibi geldi ama bilmiyorum tabi.Hayırlı olsun inş. 2 gün sonra yine ver tutunur inşallah