Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yaş 39 ikinciyi istiyoruz ama rabbim nasip ederse inşallah kasımın 19 una benide listenize alırmısınız
Canım, selam ben 38 yaşındayım. bir oğlum var 6 yaşında. ben de 2,5 3 yıldır ikinciyi istiyorum . geçen yıl bir kaybımız oldu. bir yıl geçti üstünden tık yok. SEnin yaptığın özel birşeyler var mı?

kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır bekliyorsun ?
27 yaşındayım 1 yıl dolacak bekliyoruz yine buna da hamdolsun yıllarca hasretini çeken var Rabbim aratmasın isteyen herkese de bana da tez zamanda nasip etsin de her ay hüsran yıkım yani test yaptırmıcam diyodum yine hazır gelmişken baktırayım 6 gün var çıkar kanda dedim çıktı yine üzüldüm

6 gün var diyorsun geç döllenme falan olunca geç çıkıyor diye duydum .

Kızlaar, evde iş yaparken ağır kaldırdım sağ kasığım eğilirken fln ağrıyoo daha regl ime var ama acaba varsa bisey olmus mudur

6 gün var diyorsun geç döllenme falan olunca geç çıkıyor diye duydum .
Yok ya kendimi umutlandırmak istemiyorum bu ay zaten çok umudum vardı nedense yoldan döndüm ilk test istememiştim sonra geri döndüm istekte bulunmalarını rica ettim sabah namazımı kılmıştım Meryem suresi kenzül arş duasını okumuş öyle gitmiştim hayırlısı böyleymiş Rabbim tez zamanda nasip etsin artık test sonuçlarına mutluluktan ağlayayım:)

Kızlaar, evde iş yaparken ağır kaldırdım sağ kasığım eğilirken fln ağrıyoo daha regl ime var ama acaba varsa bisey olmus mudur
Doktor kaana göre bişey kaldırmak,uzanmak,ilişki spor halter bile olsa,doktor yasaklamadikca bişey olmaz diyor okadar kolay değil diyor insaAllah bişey olmaz varsa eğer

@korfezida02.11.2020

@Cagley

02.11.2020

Elo16

02.11.2020

@jikarinzku

02.11.2020

@Edda19

02.11.2020

Arkadaşlar günaydın, var mı güzel haberleri olan
Dün buraya da yazmıştım lh testim pozitif diye. Sonra dayanamayıp elimden kalan tek hcg testini yaptım. 14 ay sonra ilk defa pozitif çıktı. Onun heyecanı bile farklı oluyomuş gerçekten. Gün içersinde kan vermeye gidicem. İnşallah güzel haberlerle dönerim..

Malesef 0,413
Aynen bnde aynı durumdaym canım artık bu konuyu kafamdan da atamıyorum her ay hüsran yıne de sağlık olsun halımıze şükür

Malesef 0,413

Aynen bnde aynı durumdaym canım artık bu konuyu kafamdan da atamıyorum her ay hüsran yıne de sağlık olsun halımıze şükür
Kafadan atmak ne mümkün çikolata kisti hayatımın kabusu oldu gerçekten 3 ay oldu öğreneli bana kabusu yaşatıyo bilmezken yine iyiydi bilmiyodum şimdi biliyorum aklımdan çıkmıyo tahlil verdiğim zamanlar diyorum ki zaten negatif çıkıcak alıştım sonra da diyorum ki keşke ben de herkes gibi pozitif çıkma umuduyla beklesem yani insanlar ha deyince hamile kalıyor ya planlı gebelik adı da daha gün gelmeden tahlil yaptırıyolar eminler Çünkü pozitif hakikaten de pozitif çıkıyo ben de diyorum keşke öyle olsam emin olsam ama işte vardır Rabbimin de bi bildiği

çikolata kisti 19-25 yaş aralığımı mahvetti. 2 operasyon geçirdim. ama oğluma evliliğimin 2. ayında hamile kaldım. o yüzden önce stres seviyesini azaltmak lazım ve bu konuyu bir süre kapatmak belki de. Çünkü görümcem 2 yıl gitmediği yer kalmadı. kullanmadığı şeyde. ama oğlumun doğumunda yanımdaydı. onun sevgsi ve rahatlığı ile mi bilmem o ay hamile kaldı. rahat olmaya çalışın.

Inofolıc combi diye folıc aside başladım kendi kafama göre yarın yumurtalar büyüdümü Dr a gidicem yazarım yine sonucu

Inofolıc combi diye folıc aside başladım kendi kafama göre yarın yumurtalar büyüdümü Dr a gidicem yazarım yine sonucu
Birde karışım yaptım bal çiğ ceviz badem fındık blender dan geçirdim günde 4-5 tatlı kaşığı aç karna yiyorum

Birde karışım yaptım bal çiğ ceviz badem fındık blender dan geçirdim günde 4-5 tatlı kaşığı aç karna yiyorum
Ben multivitamin kullanıyorum yumurta geliştirici içinde folikasit de var. Arı sütü bal polen karışımı aldım işte macun şeklinde onu yiyorum sabahları. Hormon degrlerim iyi çıktığı için bitki kurlerini bıraktım alt üst etmesin diye. Şimdi eşime keçiboynuzu özü alicam sperm kalitesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…