Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar güzel bir haber. darısı tüm isteyenlere inşallah. herhangi bir belirtin var mıydı ?
Belirtilerimin hepsini yazmaya çalıştım. Ama bi kaç şey unutmuşum. Arkadaşım paylaştığı yüzüstü pozisyonu denedim. Yumurtlama günü. Bide yüzümde normalde adet öncesi koca koca sivilceleriö çıkar. Yüzüm biraz güzelleşti sanki. Eşimde aynı şeyi söyledi. Sivilcelerim de çıkmadı.

Eki Görüntüle 2714416 kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.
Rabbim hayırlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllah 🤲 bu ay devamı gelir güzel haberlerin inanıyoruz hep birlikte :dua: :super:

Çok oldum biliyorum ama. Kızlar bide ben bu ay karnımı ayaklarımı sıcak tutmaya çalıştım. Karnıma havlu sardım ayağıma patik giydim. Bilmem faydası olmuş mudur. Bide çatlatma iğnesi kullanmadım. Doktor kontrolümede gidemedim. Normalde bursada oturuyoruz. Ama eşim batmanın ilçesinde görevli. Burda da doktor yok. O yüzden kendi halimde bişeyler yapmaya çalıştım.

Test yapsan belki çıkar ne kadar zamanın kaldıki
Çok var bat 16si ama bu ay üstüne görmüş olabilirim implantasyon kanamasi olabilir diyorum çünkü saat gibi işleyen ben 7 gün olması gerekirken 2 gün regl oldum ilk defa böyle bişey yaşadım üzülmek istemiyorum biraz daha beklicem Sanırım

Kafadan atmak ne mümkün çikolata kisti hayatımın kabusu oldu gerçekten 3 ay oldu öğreneli bana kabusu yaşatıyo bilmezken yine iyiydi bilmiyodum şimdi biliyorum aklımdan çıkmıyo tahlil verdiğim zamanlar diyorum ki zaten negatif çıkıcak alıştım sonra da diyorum ki keşke ben de herkes gibi pozitif çıkma umuduyla beklesem yani insanlar ha deyince hamile kalıyor ya planlı gebelik adı da daha gün gelmeden tahlil yaptırıyolar eminler Çünkü pozitif hakikaten de pozitif çıkıyo ben de diyorum keşke öyle olsam emin olsam ama işte vardır Rabbimin de bi bildiği 🤷🏻‍♀️
kuzummm lütfen ümidini kesme olumsuz olma evet söylemek kolay belki yaşaması çok zor burada hepımız farklı sınavlardan geçiyoruz bize de şu şu var denilince moralimiz alt üst oluyo negatif oldugunu bıle bıle beklıyoruz o mucizeyi ama yine de Allah ol dedikten sonra hiçbir sıkıntı sorun duramaz önünde..İstiyoruz çunku gelecek gelecek olmasa ister miydik ama zamanı var sadece evet bende dıyorum bazen millet hemen dusunuyo oluyo vs ama demekki onların zamanı kimisine hemen sıkıntısız verıyor rabbim kimimizi zorluyor olsun bekledikçe güzelleşiyor demekki daha hayırlı olacak kuzumm belki erken olsa bi sıkıntısı olacak Allah korusun zamanında sağlıklı sıhhatlı gelsin inşaAllah tedavisi olmayan bir hastalık olmasın kuzum şimdi herşeyin bi tedavısı oluyor🙏🏻 Inan bende çok uzuluyorum ama kendımı olumsuza çekmek ıstemıyorum sende çok güçlüsün eminim ❤️

yok canım dedim aslında buraya bir kaç kez yorum yaptım görmemiş olabilirsiniz. problem değil.
ovulasyon testi yapmadım 4 ekimde regli oldum bitmiş olmasına rağmen reglim kahverengi lekem mevcuttu. 14 ekimde doktora gittim doktor sol tarafta ufak bir kist var sağ tarafında yumurtan oluşmuş bu senin bu ay ki yumurtan olabilir ama bugün değil yarın değerlendir dedi. aslında ben bu ay düşünmüyordum yaşım gereği eşim olsun dedi. bird e kaybım olunca tereddütte kaldım. bir al takip programına göre 18 ekim benim yumurtlama günümdü 18 gece 19 gündüz birde 21 yada 22 hangisi olduğunu hatırlamıyorum değerlendirdik. ondan sonra hiç olmadı. yanlız ters denedim ben tres rahim değilim ama ters ilişki denedim 3 gün dede. 10 dk öyle durdum başka yok..
gebelik belirtilerime gelirsek ayaklarım aşırı derece buz gibi oldu kasıklarıma iğne batar gibi gelip geç en şancı oldu. göğüslerim şişti ama ağrı yok kesinlikle çok az özellikle son 3 gündür belim ağrıyor regli olacakmışım gibi ayaklarımdan bacaklarıma doğru kanım çekiliyor ve son 3 gündür aşırı tuvalete gidiyorum damla damla gelşyor ama bu beni rahatsız ediyor. mide bulantı var ama gelip geçiyor zaten ilk karnıma iğne batması her iki kasıktada midem bulanması yani aşırı değil çok az yani aç karnına su içersiniz de mideniz bulanır ya öyle. bşrde aşırı yemek yedim doymuyorum elimde değil. şişkinlik felan olmadı mesela bende gaz sancısı gibi geldi geçti. gazım da işte aşırı değil. reğlime 2 gün varken test yaptım cıkmadı batım bugün çıktı. çok şükür inş faydalı olmuştur
Kaybın dışında ilk gebeliğin mi? Bir de yaşın kaç acaba?

kuzummm lütfen ümidini kesme olumsuz olma evet söylemek kolay belki yaşaması çok zor burada hepımız farklı sınavlardan geçiyoruz bize de şu şu var denilince moralimiz alt üst oluyo negatif oldugunu bıle bıle beklıyoruz o mucizeyi ama yine de Allah ol dedikten sonra hiçbir sıkıntı sorun duramaz önünde..İstiyoruz çunku gelecek gelecek olmasa ister miydik ama zamanı var sadece evet bende dıyorum bazen millet hemen dusunuyo oluyo vs ama demekki onların zamanı kimisine hemen sıkıntısız verıyor rabbim kimimizi zorluyor olsun bekledikçe güzelleşiyor demekki daha hayırlı olacak kuzumm belki erken olsa bi sıkıntısı olacak Allah korusun zamanında sağlıklı sıhhatlı gelsin inşaAllah tedavisi olmayan bir hastalık olmasın kuzum şimdi herşeyin bi tedavısı oluyor🙏🏻 Inan bende çok uzuluyorum ama kendımı olumsuza çekmek ıstemıyorum sende çok güçlüsün eminim ❤️
Cansınn ❤️ Öyle tabi zaten hepsini söylüyorum hayırlısı diyorum Allah böylesini uygun görmüş bebeğimiz inşallah olacak Allah verdikten sonra neden olmasın sağlıkla hayırlısıyla gelsin 🤲🏻 Allah onun kaderini çoktan yazdı ben ne yapsam ne desem boş ayrı mesele hepsinin farkındayım Allah şaşırtmasın isyan ettirmesin kimseye de bana da 🤲🏻 Sadece her ay bi umut bekleyip negatif olunca çok üzülüyorum herkes gibi :KK43: Allahım kimseye aratmasın isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah sokakta kedileri yavrularıyla gördüğümde Allahım şu cana nasip ettiğin anneliği bana da nasip et diye çok geçiririm içimden Rabbim geri çevirmesin 🤗

Ekledim canım sende takip ediyor musun yumurtlamanı?

Ekledim canım sende hoşgeldin

Kızlar biraz bahseder misiniz sizde gebeliğe hazırlık hikayelerinizden :)
Hoşbulduk 🤗
Ben 3 aydır bebiş istiyordum 2 ay önce hamile kalmıştım fakat 3 hafta önce düşük yaptım maalesef 😔 çot üzüldüm ama hiçbişeyi geri getirmeyecekti o yüzden umudumuzu yitirmeden çalışmaya devam 🙆 3 haftada bir adet oluyordum dün adet kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bu ayda denemeye başlıyorum inşallah hayırlı gelir burası da bana. Ve isteyen herkeze 🤲💕😘🤗

Eki Görüntüle 2714416 kızlar hamileyim ben şok cuma günü reğlime 2 gün vardı yaptım çıkmadı aslında kuruyunca silik bir çizgi var gibi gördüm şüphelendim aksilik hen ucuz test almıştım hemde erken testlerden. erken test bozuk çıktı ucuz olanda yok gibiydi şuan yaptım ucuz testlerden var. tam net değil ama çok belli olduğu çok şükür. temmuz 29 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu sağlıksız gebelik dediler. inş bunda bşrmsorun çıkmaz. BATIM bugün en son regli 4 ekim ve bu ay sadece 3 kere değerlendirebildim. hayırlısı nasipmiş mevlam olmayanlara versin inş.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Cansınn ❤️ Öyle tabi zaten hepsini söylüyorum hayırlısı diyorum Allah böylesini uygun görmüş bebeğimiz inşallah olacak Allah verdikten sonra neden olmasın sağlıkla hayırlısıyla gelsin 🤲🏻 Allah onun kaderini çoktan yazdı ben ne yapsam ne desem boş ayrı mesele hepsinin farkındayım Allah şaşırtmasın isyan ettirmesin kimseye de bana da 🤲🏻 Sadece her ay bi umut bekleyip negatif olunca çok üzülüyorum herkes gibi :KK43: Allahım kimseye aratmasın isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah sokakta kedileri yavrularıyla gördüğümde Allahım şu cana nasip ettiğin anneliği bana da nasip et diye çok geçiririm içimden Rabbim geri çevirmesin 🤗
Aminnnn içten yürekten amin canım benim ne guzel söyledinnn❤️ Olacak tabiki olmayacak bir şey yok bizde anne olacağız Allahın izniyle..Kaderleri güzel olsun öyle bir gelecekler ki hep unutacağız bu günleri hiç yaşamamış gbi🥰

X