Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat
Bat 06.11.2020 beni de ekleyinn...
ekledlim canım hoşgeldin :)
yaaa inşallah güzel haberlerini alırız kuzummm :) :)

hoşgeldin canım ekledim senide.

canım sanki bugün daha da koyulaşacak gibi duruyor?
Dogru tahmin ettim canmm gece koyuldu suandada cok kasik agrm var sanrm catlama yakin bu geceki testi sabahkini henuz yapmadim

Eklentiler

• IMG_20201102_003213.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 53
benim de 6 kasım. o hataya ben düştüm sen düşme. gecikmesini bekle. negatif çıkarsa umutların da yıkılıyor
benim de 6 kasım. o hataya ben düştüm sen düşme. gecikmesini bekle. negatif çıkarsa umutların da yıkılıyor
o hataya bende düştüm ama 6 gün kala falan yapıyordum hep. bu sefer işlerin yoğunluğu ile biraz daha kendimi dizginleyebildim. ama hiç bir belirti yok. önceden bu aralar karnım belim ağrımaya başlardı bu ay o da yok

sıkma canını herşey de bir hayır vardır. ben hem çok istiyorum hemde bomba gibi bir kış geçiricez , virüsten korunamazsak kaygısı taşıyorum.
Benim visürten korunamama kaygım yok ki gerekirse kendimi 9 ay izole ederim ben yeter ki sağlıkla anne olabileyim hsg çektirmiştim kür yapmıştım bu aydan çok umutluydum etrafımdaki herkes hamile benden sonra evlenenlerin doğumuna hediye verdim Allah’ın bi bildiği vardır tabi bugün çok üzgünüm yine Allah’a sığınıyoruz işte

dayanabilirsen bekle derim ben yine de. gecikirse yaparsın testi

kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır bekliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…