ekledlim canım hoşgeldin :)Bat
Bat 06.11.2020 beni de ekleyinn...
yaaa inşallah güzel haberlerini alırız kuzummm :) :)1)28 günde bi adet oluyodum ama Eylül’de düşük yapınca ben ekimde 25 günde oldum. Bu ay da kullandığım program 1 kasım a bat verdi yani normal koşullara göre üç gün daha önemli benim için :)
2)12 gün sonra
3) kullanmıyorum iki günde bir ilişki oluyor kaşık ağrısı ve akıntımdan anlıyorum
sonrasını
5)çikolata kistim var ama doktor çok çok küçük ve herhangi bi engeli olmayacağını söyledi
6) birkaç gündür yaptığım testlerde ilerleyen saatlerde çizgi çıktı bu sabah yine normal test yaptım gölge gibi bi çizgi oluştu adet belirtim olmadığı için ümitliyim :)
7)bir hafta sonra kan vericem kimyasal falan olursa diye. kesinleşirse yumurtlamadan beri gün gün not aldım burda paylaşırım :)
hadi bakalım kasım ayı çıkmadan güzel haberini alırız inşallah kuzum :)Bat 25 Kasım oldu benim
hoşgeldin canım ekledim senide.Canım bugun sabah birkaç damla geldi hala başlamadı ama başlar umudum yok bat 26 Kasım
canım sanki bugün daha da koyulaşacak gibi duruyor?Sizce yumurtlama olmuş mu kizlar yapkosum
ekledim canım hoşgeldin :)Benim yaş 39 ikinciyi istiyoruz ama rabbim nasip ederse inşallah kasımın 19 una benide listenize alırmısınız
senide güncelledim canımBenim yeni bat 28 kasımBu ay doktor kontrolüm var inşallah bu ay sonunda iyi haberler alırız
güncelledimm :))Beni 25 kasım olarak güncelleyebilirsin(
güncelledim senide kuzum hadi bakalım güzel haberler gelecek inanıyorummm :)Kızlar kırmızıları gördüm ama üzülmek yok hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimizcanım yeni bat 28 kasım newmoon10
@korfezida | 02.11.2020 | |
| 02.11.2020 | |
| 02.11.2020 | |
J jikarinzku | 02.11.2020 | |
E Edda19 | 02.11.2020 |
Dogru tahmin ettim canmm gece koyuldu suandada cok kasik agrm var sanrm catlama yakinhoşgeldin canım ekledim senide.
canım sanki bugün daha da koyulaşacak gibi duruyor?
Malesef cnm testte bisey cikmadi adette yok daha bakalim
@korfezida 02.11.2020
Cagley 02.11.2020
Elo16 02.11.2020 J jikarinzku
02.11.2020 E Edda19
02.11.2020
Arkadaşlar günaydın, var mı güzel haberleri olan
Ay hadi insallah kuzum bende bakalm bi umut artıo bthcgm ınsallahYaaaa ne güzel Ne kadar içten istemiş sin demek ki. Bende bütün kalbimle inanıyorum bu ay hepimiz belki olmasada ki İnsaAllah olur duam bu. güzel haberler alicaz gibi geliyor kitlendim bu aya Aralığa geçiş yok
durmak yok yola devam
benim de 6 kasım. o hataya ben düştüm sen düşme. gecikmesini bekle. negatif çıkarsa umutların da yıkılıyormerakla takip ediyorum sayfayı. var mı güzel haber verecek olan. bir de benim bat 6 kasım acaba erken gebelik testlerinden yapsam çıkar mı ? dayanamıyoruuuuummm
benim de 6 kasım. o hataya ben düştüm sen düşme. gecikmesini bekle. negatif çıkarsa umutların da yıkılıyor
o hataya bende düştüm ama 6 gün kala falan yapıyordum hep. bu sefer işlerin yoğunluğu ile biraz daha kendimi dizginleyebildim. ama hiç bir belirti yok. önceden bu aralar karnım belim ağrımaya başlardı bu ay o da yokbenim de 6 kasım. o hataya ben düştüm sen düşme. gecikmesini bekle. negatif çıkarsa umutların da yıkılıyor
sıkma canını herşey de bir hayır vardır. ben hem çok istiyorum hemde bomba gibi bir kış geçiricez , virüsten korunamazsak kaygısı taşıyorum.Bugün kontrolüm vardı gitmişken hcg ye de baktırdım maalesef negatif başka aya kaldım
Benim visürten korunamama kaygım yok ki gerekirse kendimi 9 ay izole ederim ben yeter ki sağlıkla anne olabileyim hsg çektirmiştim kür yapmıştım bu aydan çok umutluydum etrafımdaki herkes hamile benden sonra evlenenlerin doğumuna hediye verdim Allah’ın bi bildiği vardır tabi bugün çok üzgünüm yine Allah’a sığınıyoruz iştesıkma canını herşey de bir hayır vardır. ben hem çok istiyorum hemde bomba gibi bir kış geçiricez , virüsten korunamazsak kaygısı taşıyorum.
dayanabilirsen bekle derim ben yine de. gecikirse yaparsın testio hataya bende düştüm ama 6 gün kala falan yapıyordum hep. bu sefer işlerin yoğunluğu ile biraz daha kendimi dizginleyebildim. ama hiç bir belirti yok. önceden bu aralar karnım belim ağrımaya başlardı bu ay o da yok
kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır bekliyorsun ?Benim visürten korunamama kaygım yok ki gerekirse kendimi 9 ay izole ederim ben yeter ki sağlıkla anne olabileyim hsg çektirmiştim kür yapmıştım bu aydan çok umutluydum etrafımdaki herkes hamile benden sonra evlenenlerin doğumuna hediye verdim Allah’ın bi bildiği vardır tabi bugün çok üzgünüm yine Allah’a sığınıyoruz işte
evet bu ay bekleyeceğim zaten ne kaldı ki şurda 4 güncükdayanabilirsen bekle derim ben yine de. gecikirse yaparsın testi
Canım 4.1 mi yoksa 0,413 mü sonuç varsa paylaşır mısın?Bnmde 0,413çıktı acaba okusam şimdi yukselme ihtimali olur mubat 4kasım da halâ umutluyum resmen ;(