Usgde yumurta goruldu 4gun once canim benm klomenle 2-3yum olusuyodu ama hic gebelk olmadi maalsef bende tedaviyi biraktimBende pcosluyum 3 ay ovulasyon testi yaptım her seferinde tam koyulaşıyo dediğimse silikleşti baktım böyle olmıycak doktora yumurta takibi yaptırayım dedim meğer yumurtalıklarım hiç büyümüyomuş ondan tam olarak çift çizgiyi göremiyormuşum canını sıkmam istemem ama eğer doktor takibi yaptırmadıysan hiç bi denemeni tavsiye ederim bu ay klomen kullandım ben onunla bile bi tane yumurtam büyüdü
Anladım canım o zaman inşallah yumurtlamadırUsgde yumurta goruldu 4gun once canim benm klomenle 2-3yum olusuyodu ama hic gebelk olmadi maalsef bende tedaviyi biraktim
İnşallah 2kere kullandm 6kere klomen kullandm kendi catladi digerlerinde ama nasip iste olmayinca olmuyor,Anladım canım o zaman inşallah yumurtlamadır
Çatlatma iğneside kullanmış mıydın
Herşeyin bi vakti var sanırım inşallah en kısa zamanda bebeğin kucağında olurİnşallah 2kere kullandm 6kere klomen kullandm kendi catladi digerlerinde ama nasip iste olmayinca olmuyor,
çünkü Hz. Meryem Hz. İsayı babasız dünyaya getirdi bir hurma ağacının altında o yüzden hamilelik ve doğumda Meryem suresi ve Hurma kutsaldır. Doğuma gireceklere hurma yedirilir rahat doğum olsun diye sebebi buHanımlar bu ceylan derisine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi neden başka süre değilde Meryem suresi Allah'ım bu bı işaret mi diyerek hepimize içten dua ettim Rabbim kabul etsin İnsaAllah
benim sancım oluyor takvim ve test yanıltıyor 2 aydır bu ay sancılarıma göre deneyeceğimKızlar sizlerde hoşgeldiniz :) Ovulasyonunuzu nasıl takip ediyorsunuz?
Evet canm bende elimden geleni yaptigimi dusundum Allaha biraktim Allah bu yolda hepimizin işlerini guclestirmesin kolaylastirsin inşallahHerşeyin bi vakti var sanırım inşallah en kısa zamanda bebeğin kucağında olur
Aynen canım Rabbim ol derse oluverir hicbisey ona zor gelmez ama dediğin gibi biz sabırsız kullariz Ama Rabbimiz okadar hatalarimiza eksikliklerimize nasilda sabrediyor Şükürler olsun bu günümüzeBen kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo
Ne yazık ki ben olumsuz zaten pek umudum yoktu ama son ana kadar da ne bileyim bir ihtimal dedim . Ama dün itibari ile hayallerim yine suya düştü
@Hulahula
01.11.2020 @aysebasar 01.11.2020 C corekotuannesi 01.11.2020 @gecenin_resmi 01.11.2020 D destinalar
01.11.2020 @Nurcaner66
01.11.2020 @SimgeBA
01.11.2020 @Yusralikubra
01.11.2020
Evet kızlar var mı güzel haberi olan? Listeyi aralık olarak güncellemeyeceğim bilginiz olsun. :) Tüm enerjimi bu aya verdim inşallah güzel haberler duyarız ve aralık ayına transfer olmayız :)
Teşekkür ederim aciklaman için bende biliyorum Meryem süresinde geciyor.Ama ben onu kasdetmedim ben hurmaya Meryem suresi okumaya başladım konya ziyaretinde emanetler müzesinde farklı yıllardaki Kur'an-ı Kerim ler sergilenirken tek sure olarak Meryem suresi sergilenmesi beni şaşırttı ne yalan söyliyim umutlandim bana işaret mi diye eeee ne demişler umut fakirin ekmeğidir...çünkü Hz. Meryem Hz. İsayı babasız dünyaya getirdi bir hurma ağacının altında o yüzden hamilelik ve doğumda Meryem suresi ve Hurma kutsaldır. Doğuma gireceklere hurma yedirilir rahat doğum olsun diye sebebi bu
Beni de ekle cnm 15.11.2020 bat
Beni 25 kasım olarak güncelleyebilirsin
@Hulahula
01.11.2020 @aysebasar 01.11.2020 C corekotuannesi 01.11.2020 @gecenin_resmi 01.11.2020 D destinalar
01.11.2020 @Nurcaner66
01.11.2020 @SimgeBA
01.11.2020 @Yusralikubra
01.11.2020
Evet kızlar var mı güzel haberi olan? Listeyi aralık olarak güncellemeyeceğim bilginiz olsun. :) Tüm enerjimi bu aya verdim inşallah güzel haberler duyarız ve aralık ayına transfer olmayız :)
Teşekkür ederim canım hoşbuldumekledim cnaım hoşgeldin :)
Bnmde 0,413çıktı acaba okusam şimdi yukselme ihtimali olur muBen kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo
Pes etmek yok çalışmaya devam devam0,413 bu ay da olmadı ;((
Yaaaa ne güzel Ne kadar içten istemiş sin demek ki. Bende bütün kalbimle inanıyorum bu ay hepimiz belki olmasada ki İnsaAllah olur duam bu. güzel haberler alicaz gibi geliyor kitlendim bu aya Aralığa geçiş yokBen kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo
Allah büyük canım hiç belli olmaz sen iste kalpten bide bakmışsın tavan yapmış değerlerBnmde 0,413çıktı acaba okusam şimdi yukselme ihtimali olur mubat 4kasım da halâ umutluyum resmen ;(
İlaç kullandınızmı hiçHayırlı sabahlar hanımlar
1.son adetim sadece 2 gün sürdü
2.Ara kanama oldu (ilk defa)
3.siddetli bel ve anlık kasık Ağrısı ki normalde adetten önce olurdu sonra değil
(hicbisey yapmasam dahi bel ağrısı var)
4.yogun akıntı
Şimdi söyleyin hanımlar umutlanayim mi?
Yaşattığı ağrıyı, kusmalarımı,kıvranmalarımı anımsattığı için öyle dedim. Allah el açan isteyen herkese versin inşallahGeçmiş olsa keşke doktora bi gitsem bana dese ki geçmişya hayırlısıyla bebeklerimiz olsun da kist bi şekilde hallolur