Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Usgde yumurta goruldu 4gun once canim benm klomenle 2-3yum olusuyodu ama hic gebelk olmadi maalsef bende tedaviyi biraktim

Hanımlar bu ceylan derisine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi neden başka süre değilde Meryem suresi Allah'ım bu bı işaret mi diyerek hepimize içten dua ettim Rabbim kabul etsin İnsaAllah
çünkü Hz. Meryem Hz. İsayı babasız dünyaya getirdi bir hurma ağacının altında o yüzden hamilelik ve doğumda Meryem suresi ve Hurma kutsaldır. Doğuma gireceklere hurma yedirilir rahat doğum olsun diye sebebi bu

Aynen canım Rabbim ol derse oluverir hicbisey ona zor gelmez ama dediğin gibi biz sabırsız kullariz Ama Rabbimiz okadar hatalarimiza eksikliklerimize nasilda sabrediyor Şükürler olsun bu günümüze

Ne yazık ki ben olumsuz zaten pek umudum yoktu ama son ana kadar da ne bileyim bir ihtimal dedim . Ama dün itibari ile hayallerim yine suya düştü olsun vazgeçmek yok . En azından rutininde giden birşeyler var deyip avuttum kendimi .

Teşekkür ederim aciklaman için bende biliyorum Meryem süresinde geciyor.Ama ben onu kasdetmedim ben hurmaya Meryem suresi okumaya başladım konya ziyaretinde emanetler müzesinde farklı yıllardaki Kur'an-ı Kerim ler sergilenirken tek sure olarak Meryem suresi sergilenmesi beni şaşırttı ne yalan söyliyim umutlandim bana işaret mi diye eeee ne demişler umut fakirin ekmeğidir...

Beni de ekle cnm 15.11.2020 bat
Beni 25 kasım olarak güncelleyebilirsin (

Bnmde 0,413çıktı acaba okusam şimdi yukselme ihtimali olur mu bat 4kasım da halâ umutluyum resmen ;(

Yaaaa ne güzel Ne kadar içten istemiş sin demek ki. Bende bütün kalbimle inanıyorum bu ay hepimiz belki olmasada ki İnsaAllah olur duam bu. güzel haberler alicaz gibi geliyor kitlendim bu aya Aralığa geçiş yok
durmak yok yola devam

Hayırlı sabahlar hanımlar
1.son adetim sadece 2 gün sürdü
2.Ara kanama oldu (ilk defa)
3.siddetli bel ve anlık kasık Ağrısı ki normalde adetten önce olurdu sonra değil
(hicbisey yapmasam dahi bel ağrısı var)
4.yogun akıntı
Şimdi söyleyin hanımlar umutlanayim mi?

İlaç kullandınızmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…