ben de günlerdir bütün vücudumu dinliyorum böyle. akıntı da var ağrı da ama psikolojik de olabilir. varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim istiyorum ama negatifi görünce de hiç olgunlukla karşılamadımİnşallah ya kendimde belirti arayıp duruyorum bir yanım ümit yok diyo bir yanım acaba olabilir mi diyo ay çok zor
Aaaa çok sevindimBen kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo
benim de uygulama 6 kasım diyor ama 27 güne göre hesaplıyor. benim kafasına göre takılıyor 27 gün olduğu da oluyor 32 gün olduğu da. aynı durumdayım yaniClearpink yaptım ben, bir de bat 6 kasım diyorum ama ben 30-32 günde bir oluyorum eğer öyle olursa bat 8 kasım olur.. ki buna göre 9 gün erken yapmış oldum
Üzülme canım allah nasip ederse inşallah olucak . Benimde ümidim yok belirtilerim geçti reflü olucak gibi hissediyorum . İnş Aralık ayında güzel haber alırız0,413 bu ay da olmadı
Tabiki söylerimİnşallah faydasını görürsün canım tez zamanda hamile kalalım .. olumlu olursa bana da söyler misin bende kullanırım .
Benim yaş 39 ikinciyi istiyoruz ama rabbim nasip ederse inşallah kasımın 19 una benide listenize alırmısınızHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlıyaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Yumurtlama takibi yaptın mı sen? Belirti işi çok kafa yemelik bütün adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama garip şeylerde oluyor sağ kasığımda ara ara batma hissi mesela sende ne gibi değişik belirtiler var ?ben de günlerdir bütün vücudumu dinliyorum böyle. akıntı da var ağrı da ama psikolojik de olabilir. varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim istiyorum ama negatifi görünce de hiç olgunlukla karşılamadım
evet. yedim gibi bir şey oldu zaten. yumurtlama takibi yapmadım. telefondaki uygulamanın tahminine göre öncesinde ve sonrasında denedim şansımı. ilk denemem daha. bir de ovülasyon testiyle iyice kafayı sıyırmak istemedim. okuyorum yazılanları, sanki o testler de her zaman doğru sonuç vermiyor gibi anladım. benim göğüslerde normalde çok ağrı olur. bu sefer olmadı pek. kasıklarda ağrı oldu bir ara bayağı uzun sürdü. şimdi gün içinde anlık girip çıkıyor ağrı sanki. erken gebelik testine kadar bayağı ümitlendirmiştim kendimi ama negatiften sonra "belirtiler psikolojik herhalde" diye düşünmeye başladım. hala bir ümit bekliyorum yine de :/Yumurtlama takibi yaptın mı sen? Belirti işi çok kafa yemelik bütün adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama garip şeylerde oluyor sağ kasığımda ara ara batma hissi mesela sende ne gibi değişik belirtiler var ?
Çok sağol canım;( insaAllah senden guzel haber alırız belli olmaz daha regl olmadığı süreceÜzülme canım allah nasip ederse inşallah olucak . Benimde ümidim yok belirtilerim geçti reflü olucak gibi hissediyorum . İnş Aralık ayında güzel haber alırız
Kesinlikle psikolojikmişevet. yedim gibi bir şey oldu zaten. yumurtlama takibi yapmadım. telefondaki uygulamanın tahminine göre öncesinde ve sonrasında denedim şansımı. ilk denemem daha. bir de ovülasyon testiyle iyice kafayı sıyırmak istemedim. okuyorum yazılanları, sanki o testler de her zaman doğru sonuç vermiyor gibi anladım. benim göğüslerde normalde çok ağrı olur. bu sefer olmadı pek. kasıklarda ağrı oldu bir ara bayağı uzun sürdü. şimdi gün içinde anlık girip çıkıyor ağrı sanki. erken gebelik testine kadar bayağı ümitlendirmiştim kendimi ama negatiften sonra "belirtiler psikolojik herhalde" diye düşünmeye başladım. hala bir ümit bekliyorum yine de :/
Amim canım inşallah güzel dileklerin içim teşekkür ederimÇok sağol canım;( insaAllah senden guzel haber alırız belli olmaz daha regl olmadığı süreceAllah nasip etsin de.
ya ben biraz yaşımdan dolayı bir an önce olsun istiyorum da hayırlısıyla sağlıkla olsun tabii. 33 yaşımdayım. 8 yıl önce sol yumurtalığımdan dermoid kist alındı. bir yıl sonra da sağ yumurtalığımdan aynı kistten alındı. sonrasında bir şey çıkmadı ama evleneli bir yılı biraz geçti. bebek denemeye de yeni başladık işte. bekleyelim görelim bakalım. bakarsın pozitifi görürüz. benim kuzenimde de pko vardı. şimdi 1 yaşında çocuğuKesinlikle psikolojikmişbenimde ilk ayım ama bende pko var ve adetlerim çok düzensiz o yüzden doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle takip etmek istedim. Ama bnde burdan okuduğum kadarıyla testler yanıltabiliyormuş. Bu ay olmazsa doktora gidicem o da klomen başlatıcak muhtemelen eğer tutarsa ara ara giren kasık ağrısı ortak belirtimiz demek ki
İnşallahya ben biraz yaşımdan dolayı bir an önce olsun istiyorum da hayırlısıyla sağlıkla olsun tabii. 33 yaşımdayım. 8 yıl önce sol yumurtalığımdan dermoid kist alındı. bir yıl sonra da sağ yumurtalığımdan aynı kistten alındı. sonrasında bir şey çıkmadı ama evleneli bir yılı biraz geçti. bebek denemeye de yeni başladık işte. bekleyelim görelim bakalım. bakarsın pozitifi görürüz. benim kuzenimde de pko vardı. şimdi 1 yaşında çocuğu
Bende pcosluyum 3 ay ovulasyon testi yaptım her seferinde tam koyulaşıyo dediğimse silikleşti baktım böyle olmıycak doktora yumurta takibi yaptırayım dedim meğer yumurtalıklarım hiç büyümüyomuş ondan tam olarak çift çizgiyi göremiyormuşum canını sıkmam istemem ama eğer doktor takibi yaptırmadıysan hiç bi denemeni tavsiye ederim bu ay klomen kullandım ben onunla bile bi tane yumurtam büyüdüSizce yumurtlama olmuş mu kizlar yapkosum
Allah bağışlasın. Hiç belli olmuyor o işler. Bakarsın kendiliğinden oluvermiş bu ayİnşallahbenimde olursa 2. Olucak oğlum 3 yaşında ve oda klomen + çatlatma iğnesiyle oldu. Ama 1 yıl denemiştik ve olmaıştı. Bunay olmazsa tekrar başlayacak yani o süreç
Bende yarın kan versem az çok belli olur mu acabaDoktora gittim kızlar ben ilkı dusuk oldgu için coraspirine baslat tı smdi yine kan verdm kan ver desi onu bekliyorum sonucları alcm insallah
Geçmiş olsa keşke doktora bi gitsem bana dese ki geçmişGeçen yıl ameliyat oldum 6,5 cm di. Yine tekrarlamış ve inan kaç cm sormadım bilmek öğrenmek istemiyorum doktorumda beni tanıdığı için ayrıntılı bilgi vermiyor artık :) çok geçmiş olsun sana da
Bende yarın kan versem az çok belli olur mu
Smdi geldimm kuzum eve 55 olms 4 gün var bata senın de benden 1 gün sonra varsa kesn cıkar canm en azındn bıraz bıle arttıysa bı umudumuz olr benım umudım olstu kuzum ınsalllah hersey yolunda giderBende yarın kan versem az çok belli olur mu acaba
Benim yeni bat 28 kasım
@Hulahula
01.11.2020 @aysebasar 01.11.2020 @corekotuannesi 01.11.2020 @gecenin_resmi 01.11.2020 @destinalar
01.11.2020 @Nurcaner66
01.11.2020 S SimgeBA
01.11.2020 @Yusralikubra
01.11.2020
Evet kızlar var mı güzel haberi olan? Listeyi aralık olarak güncellemeyeceğim bilginiz olsun. :) Tüm enerjimi bu aya verdim inşallah güzel haberler duyarız ve aralık ayına transfer olmayız :)