Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya kendimde belirti arayıp duruyorum bir yanım ümit yok diyo bir yanım acaba olabilir mi diyo ay çok zor😅
ben de günlerdir bütün vücudumu dinliyorum böyle. akıntı da var ağrı da ama psikolojik de olabilir. varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim istiyorum ama negatifi görünce de hiç olgunlukla karşılamadım 😃

Ben kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo
Aaaa çok sevindim

Clearpink yaptım ben, bir de bat 6 kasım diyorum ama ben 30-32 günde bir oluyorum eğer öyle olursa bat 8 kasım olur.. ki buna göre 9 gün erken yapmış oldum 😂👏👏
benim de uygulama 6 kasım diyor ama 27 güne göre hesaplıyor. benim kafasına göre takılıyor 27 gün olduğu da oluyor 32 gün olduğu da. aynı durumdayım yani 😃

ben de günlerdir bütün vücudumu dinliyorum böyle. akıntı da var ağrı da ama psikolojik de olabilir. varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim istiyorum ama negatifi görünce de hiç olgunlukla karşılamadım 😃
Yumurtlama takibi yaptın mı sen? Belirti işi çok kafa yemelik bütün adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama garip şeylerde oluyor sağ kasığımda ara ara batma hissi mesela sende ne gibi değişik belirtiler var ?

Yumurtlama takibi yaptın mı sen? Belirti işi çok kafa yemelik bütün adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama garip şeylerde oluyor sağ kasığımda ara ara batma hissi mesela sende ne gibi değişik belirtiler var ?
evet. yedim gibi bir şey oldu zaten. yumurtlama takibi yapmadım. telefondaki uygulamanın tahminine göre öncesinde ve sonrasında denedim şansımı. ilk denemem daha. bir de ovülasyon testiyle iyice kafayı sıyırmak istemedim. okuyorum yazılanları, sanki o testler de her zaman doğru sonuç vermiyor gibi anladım. benim göğüslerde normalde çok ağrı olur. bu sefer olmadı pek. kasıklarda ağrı oldu bir ara bayağı uzun sürdü. şimdi gün içinde anlık girip çıkıyor ağrı sanki. erken gebelik testine kadar bayağı ümitlendirmiştim kendimi ama negatiften sonra "belirtiler psikolojik herhalde" diye düşünmeye başladım. hala bir ümit bekliyorum yine de :/

Üzülme canım allah nasip ederse inşallah olucak . Benimde ümidim yok belirtilerim geçti reflü olucak gibi hissediyorum . İnş Aralık ayında güzel haber alırız
Çok sağol canım;( insaAllah senden guzel haber alırız belli olmaz daha regl olmadığı sürece 🙏🏻 Allah nasip etsin de.

evet. yedim gibi bir şey oldu zaten. yumurtlama takibi yapmadım. telefondaki uygulamanın tahminine göre öncesinde ve sonrasında denedim şansımı. ilk denemem daha. bir de ovülasyon testiyle iyice kafayı sıyırmak istemedim. okuyorum yazılanları, sanki o testler de her zaman doğru sonuç vermiyor gibi anladım. benim göğüslerde normalde çok ağrı olur. bu sefer olmadı pek. kasıklarda ağrı oldu bir ara bayağı uzun sürdü. şimdi gün içinde anlık girip çıkıyor ağrı sanki. erken gebelik testine kadar bayağı ümitlendirmiştim kendimi ama negatiften sonra "belirtiler psikolojik herhalde" diye düşünmeye başladım. hala bir ümit bekliyorum yine de :/
Kesinlikle psikolojikmiş😅 benimde ilk ayım ama bende pko var ve adetlerim çok düzensiz o yüzden doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle takip etmek istedim. Ama bnde burdan okuduğum kadarıyla testler yanıltabiliyormuş. Bu ay olmazsa doktora gidicem o da klomen başlatıcak muhtemelen😅eğer tutarsa ara ara giren kasık ağrısı ortak belirtimiz demek ki😊

Kesinlikle psikolojikmiş😅 benimde ilk ayım ama bende pko var ve adetlerim çok düzensiz o yüzden doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle takip etmek istedim. Ama bnde burdan okuduğum kadarıyla testler yanıltabiliyormuş. Bu ay olmazsa doktora gidicem o da klomen başlatıcak muhtemelen😅eğer tutarsa ara ara giren kasık ağrısı ortak belirtimiz demek ki😊
ya ben biraz yaşımdan dolayı bir an önce olsun istiyorum da hayırlısıyla sağlıkla olsun tabii. 33 yaşımdayım. 8 yıl önce sol yumurtalığımdan dermoid kist alındı. bir yıl sonra da sağ yumurtalığımdan aynı kistten alındı. sonrasında bir şey çıkmadı ama evleneli bir yılı biraz geçti. bebek denemeye de yeni başladık işte. bekleyelim görelim bakalım. bakarsın pozitifi görürüz. benim kuzenimde de pko vardı. şimdi 1 yaşında çocuğu 😇

ya ben biraz yaşımdan dolayı bir an önce olsun istiyorum da hayırlısıyla sağlıkla olsun tabii. 33 yaşımdayım. 8 yıl önce sol yumurtalığımdan dermoid kist alındı. bir yıl sonra da sağ yumurtalığımdan aynı kistten alındı. sonrasında bir şey çıkmadı ama evleneli bir yılı biraz geçti. bebek denemeye de yeni başladık işte. bekleyelim görelim bakalım. bakarsın pozitifi görürüz. benim kuzenimde de pko vardı. şimdi 1 yaşında çocuğu 😇
İnşallah 😊 benimde olursa 2. Olucak oğlum 3 yaşında ve oda klomen + çatlatma iğnesiyle oldu. Ama 1 yıl denemiştik ve olmaıştı. Bunay olmazsa tekrar başlayacak yani o süreç😬

Sizce yumurtlama olmuş mu kizlar ya😔 pkosum
Bende pcosluyum 3 ay ovulasyon testi yaptım her seferinde tam koyulaşıyo dediğimse silikleşti baktım böyle olmıycak doktora yumurta takibi yaptırayım dedim meğer yumurtalıklarım hiç büyümüyomuş ondan tam olarak çift çizgiyi göremiyormuşum canını sıkmam istemem ama eğer doktor takibi yaptırmadıysan hiç bi denemeni tavsiye ederim bu ay klomen kullandım ben onunla bile bi tane yumurtam büyüdü

İnşallah 😊 benimde olursa 2. Olucak oğlum 3 yaşında ve oda klomen + çatlatma iğnesiyle oldu. Ama 1 yıl denemiştik ve olmaıştı. Bunay olmazsa tekrar başlayacak yani o süreç😬
Allah bağışlasın. Hiç belli olmuyor o işler. Bakarsın kendiliğinden oluvermiş bu ay 🙃

Geçen yıl ameliyat oldum 6,5 cm di. Yine tekrarlamış ve inan kaç cm sormadım bilmek öğrenmek istemiyorum doktorumda beni tanıdığı için ayrıntılı bilgi vermiyor artık :) çok geçmiş olsun sana da
Geçmiş olsa keşke doktora bi gitsem bana dese ki geçmiş 😄 ya hayırlısıyla bebeklerimiz olsun da kist bi şekilde hallolur 🤲🏻

@Hulahula

01.11.2020
@aysebasar01.11.2020
@corekotuannesi01.11.2020
@gecenin_resmi01.11.2020

@destinalar

01.11.2020

@Nurcaner66

01.11.2020

S SimgeBA

01.11.2020

@Yusralikubra

01.11.2020

Evet kızlar var mı güzel haberi olan? Listeyi aralık olarak güncellemeyeceğim bilginiz olsun. :) Tüm enerjimi bu aya verdim inşallah güzel haberler duyarız ve aralık ayına transfer olmayız :)
Benim yeni bat 28 kasım 🤷🏻‍♀️ Bu ay doktor kontrolüm var inşallah bu ay sonunda iyi haberler alırız 🙏🏼

X