Kistin kaç cm canım bende de var o illette1)28 günde bi adet oluyodum ama Eylül’de düşük yapınca ben ekimde 25 günde oldum. Bu ay da kullandığım program 1 kasım a bat verdi yani normal koşullara göre üç gün daha önemli benim için :)
2)12 gün sonra
3) kullanmıyorum iki günde bir ilişki oluyor kaşık ağrısı ve akıntımdan anlıyorum
sonrasını
5)çikolata kistim var ama doktor çok çok küçük ve herhangi bi engeli olmayacağını söyledi
6) birkaç gündür yaptığım testlerde ilerleyen saatlerde çizgi çıktı bu sabah yine normal test yaptım gölge gibi bi çizgi oluştu adet belirtim olmadığı için ümitliyim :)
7)bir hafta sonra kan vericem kimyasal falan olursa diye. kesinleşirse yumurtlamadan beri gün gün not aldım burda paylaşırım :)
Doğru en iyisi güvendiğim bi kaç eczaneye daha sormak olmadı bi hafta daha bekleyip kan vermekKargoya verecekleri tarih yazıyor her mağazanın sayfasında ayrı. Ben alacaktım ama uygun fiyatlı olanlar bir hafta sonra kargoya veriyor gibi görünüyordu. Bazı yorumlarda testlerin bozuk çıktığı yazılmıştı. Bazılarında da başka marka test gönderildiği olmuş vs. İadesiyle de uğraşamam diye almadım ben. İyi araştırmak lazım internetten alırken. Son kullanma tarihi vs olayı var bir d
Geçen yıl ameliyat oldum 6,5 cm di. Yine tekrarlamış ve inan kaç cm sormadım bilmek öğrenmek istemiyorum doktorumda beni tanıdığı için ayrıntılı bilgi vermiyor artık :) çok geçmiş olsun sana daKistin kaç cm canım bende de var o illette
Haklısın canım en doğrusu o günü beklemekBenim de bat 6 Kasım ama dayanıyorum, bence ümidini yitirme beraber günümüzü bekleyelim
Sanmıyorum canim daha erken gibi amaBenim bat 6 Kasım normal gebelik testinde çıkar mı acaba
6 Kasım'da güzel güzel haberler versek. Bende 6 KasımHaklısın canım en doğrusu o günü beklemek
İnşallah ya kendimde belirti arayıp duruyorum bir yanım ümit yok diyo bir yanım acaba olabilir mi diyo ay çok zor6 Kasım'da güzel güzel haberler versek. Bende 6 Kasım
Aynen ya hep bir akıntım var mı ağrım var mı diye kendimi dinliyorum. Ama hiç bir belirti yokİnşallah ya kendimde belirti arayıp duruyorum bir yanım ümit yok diyo bir yanım acaba olabilir mi diyo ay çok zor
Clearpink yaptım ben, bir de bat 6 kasım diyorum ama ben 30-32 günde bir oluyorum eğer öyle olursa bat 8 kasım olur.. ki buna göre 9 gün erken yapmış oldumne güzel olurhayırlısıyla sağlıkla inşallah kendimi frenlemesem regle kadar her gün bir test yapabilirim. bu arada predictor early ben de 3-4 eczane gezdim bulamadım. bir tanesinde vardı o da 50 tl dedi, çok geldi almadım. fortest yaptım ben. o da ne kadar güvenilir bilmiyorum, pek duyduğum bir test değildi.
Yaa hayırlısı olsun inşallah rabbim aratmasın0,413 bu ay da olmadı ;((
Sağolasın canım inşaAllahYaa hayırlısı olsun inşallah rabbim aratmasın
Canım bugun sabah birkaç damla geldi hala başlamadı ama başlar umudum yok bat 26 Kasımcanım selam ekleyelim tabi bat ne zmaan?
Ben kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıoHanımlar bu ceylan derisine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi neden başka süre değilde Meryem suresi Allah'ım bu bı işaret mi diyerek hepimize içten dua ettim Rabbim kabul etsin İnsaAllah
Tabiki mutlakaİnşallah faydasını görürsün canım tez zamanda hamile kalalım .. olumlu olursa bana da söyler misin bende kullanırım .