Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1)28 günde bi adet oluyodum ama Eylül’de düşük yapınca ben ekimde 25 günde oldum. Bu ay da kullandığım program 1 kasım a bat verdi yani normal koşullara göre üç gün daha önemli benim için :)
2)12 gün sonra
3) kullanmıyorum iki günde bir ilişki oluyor kaşık ağrısı ve akıntımdan anlıyorum
sonrasını
5)çikolata kistim var ama doktor çok çok küçük ve herhangi bi engeli olmayacağını söyledi
6) birkaç gündür yaptığım testlerde ilerleyen saatlerde çizgi çıktı bu sabah yine normal test yaptım gölge gibi bi çizgi oluştu adet belirtim olmadığı için ümitliyim :)
7)bir hafta sonra kan vericem kimyasal falan olursa diye. kesinleşirse yumurtlamadan beri gün gün not aldım burda paylaşırım :)
Kistin kaç cm canım bende de var o illette 🤦🏻‍♀️

Kargoya verecekleri tarih yazıyor her mağazanın sayfasında ayrı. Ben alacaktım ama uygun fiyatlı olanlar bir hafta sonra kargoya veriyor gibi görünüyordu. Bazı yorumlarda testlerin bozuk çıktığı yazılmıştı. Bazılarında da başka marka test gönderildiği olmuş vs. İadesiyle de uğraşamam diye almadım ben. İyi araştırmak lazım internetten alırken. Son kullanma tarihi vs olayı var bir d
Doğru en iyisi güvendiğim bi kaç eczaneye daha sormak olmadı bi hafta daha bekleyip kan vermek

Hanımlar bu ceylan derisine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi neden başka süre değilde Meryem suresi Allah'ım bu bı işaret mi diyerek hepimize içten dua ettim Rabbim kabul etsin İnsaAllah 🤲

Eklentiler

• IMG_20201031_164505.jpg
    IMG_20201031_164505.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 63
ne güzel olur 🙃 hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🙏 kendimi frenlemesem regle kadar her gün bir test yapabilirim. bu arada predictor early ben de 3-4 eczane gezdim bulamadım. bir tanesinde vardı o da 50 tl dedi, çok geldi almadım. fortest yaptım ben. o da ne kadar güvenilir bilmiyorum, pek duyduğum bir test değildi.
Clearpink yaptım ben, bir de bat 6 kasım diyorum ama ben 30-32 günde bir oluyorum eğer öyle olursa bat 8 kasım olur.. ki buna göre 9 gün erken yapmış oldum 😂👏👏

Offf bat 11 kasım daha çok var beklemek çok zor 🙈 bende ovü testleri yaptım. Bir gün çok koyu gördüm o günü ve öncesini değerlendirdim ama sonraki 2 gün yapamadık ondan sonraki gün yaptık inşallah işe yarar 😬

Sizce yumurtlama olmuş mu kizlar ya😔 pkosum

Eklentiler

• IMG_20201101_191844.jpg
    IMG_20201101_191844.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 45
Hanımlar bu ceylan derisine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi neden başka süre değilde Meryem suresi Allah'ım bu bı işaret mi diyerek hepimize içten dua ettim Rabbim kabul etsin İnsaAllah 🤲
Ben kandil sabahı 0.2 oldugunu oğrendım bthcgmın aksam meryem suresini okudum ertesi günü son testm vardı yaprım onu pozıtıf cıktı sok gecrdm kan verdm 20 cıktı allaha sıgınsak saki. Kalsak aslında hersy yoluna giricek ben ınanıyorum ama işte gonul de panık yapıo

X