Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
103 kişiyle Kasım ayına girmiş bulunmaktayız 1 Kasım Bat tarihi olan arkadaşlarımdan güzel haberler bekliyorum inşallah. Arkadaşlar cevaplarınızla birlikte aşağıdaki soruları da cevaplarsa çok sevinirim. :) :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Beni de ekle cnm 15.11.2020 bat

Canım ben dün yaptim dayanamadim belli belirsiz gördüm gibi ama emin olamadim yarin sabah tekrar yaoacagim erken olduğu için belki de çok silik cıktı ya da yok bilemedim

1)28 günde bi adet oluyodum ama Eylül’de düşük yapınca ben ekimde 25 günde oldum. Bu ay da kullandığım program 1 kasım a bat verdi yani normal koşullara göre üç gün daha önemli benim için :)
2)12 gün sonra
3) kullanmıyorum iki günde bir ilişki oluyor kaşık ağrısı ve akıntımdan anlıyorum
sonrasını
5)çikolata kistim var ama doktor çok çok küçük ve herhangi bi engeli olmayacağını söyledi
6) birkaç gündür yaptığım testlerde ilerleyen saatlerde çizgi çıktı bu sabah yine normal test yaptım gölge gibi bi çizgi oluştu adet belirtim olmadığı için ümitliyim :)
7)bir hafta sonra kan vericem kimyasal falan olursa diye. kesinleşirse yumurtlamadan beri gün gün not aldım burda paylaşırım :)

Ben bu ay klomen kullandım. Ve lh testi ile takip yaptım.iki gün yumurtlama gördüm. İlk yumurtlamadan sonra bugün 14. Gün. Öyle bi lh testi yapayım dedim. Acayip koyu çıktı. Yumurtlama günü gibi. Sizce klomenden ötürü tekrar yumurtlama mıdır yoksa gebelik mi. Yumurtlamadan bir hafta sonra lh testi yapmıştım yine. Acayip silikti. İki gün sonra da hcg yaptım. Negatifti. Kafam karıştı

Hahaha aynı ben ben de yaptım negatif çıktı, dayanamıyoruz napalımmm. İnşallah aynı anda hayırlı haberleri alırız gebedaşım :)
Ve ilk iş yarın predıctor erken gebelik testi arıcam maalesef bulunduğum şehirde bu markayı bulmak biraz zor
Ben İstanbul’dayım 1 aydır predictor early gelmiyormuş istersen internetten al, eczanelerde yok o marka

ne güzel olur hayırlısıyla sağlıkla inşallah kendimi frenlemesem regle kadar her gün bir test yapabilirim. bu arada predictor early ben de 3-4 eczane gezdim bulamadım. bir tanesinde vardı o da 50 tl dedi, çok geldi almadım. fortest yaptım ben. o da ne kadar güvenilir bilmiyorum, pek duyduğum bir test değildi.

Aa bunu bilmiyordum internetten araştırayım bakayım en erken ne zaman elimde olur

Aa bunu bilmiyordum internetten araştırayım bakayım en erken ne zaman elimde olur
Kargoya verecekleri tarih yazıyor her mağazanın sayfasında ayrı. Ben alacaktım ama uygun fiyatlı olanlar bir hafta sonra kargoya veriyor gibi görünüyordu. Bazı yorumlarda testlerin bozuk çıktığı yazılmıştı. Bazılarında da başka marka test gönderildiği olmuş vs. İadesiyle de uğraşamam diye almadım ben. İyi araştırmak lazım internetten alırken. Son kullanma tarihi vs olayı var bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…