Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Hoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Merhabalar 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz reglim düzensiz hep ilaçlarla regl olurdum iki aydır ilaçsız oluyorum bütün kontrollerimi yaptırdım bütün değerlerim düzgün hiç sıkıntım yok rahim filmim iyi tüplerim açık ama olmuyor bakalım Allah ne zaman nasip ederse bekliyoruz

Benim bat 15kasim oldu canim

Hoşgeldiniz kızlar
Merhabalar bende 27 yasindayim 9 senelik evliyim 3sene istememize ragmen bebegim olmadi pcos tanisi koyuldu 3sene sonra klomen ile hamile kaldim ve sukurler olsun kizimi kucagima aldim hemen pesinden tedavisiz oglum oldu simdi kizim 6 oglum 5 yasinda 1senedir bebis istiyoruz ama olmuyo eylul ayinda kimyasal gebelik gecirdim simdi umudum kasim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Maşallah Bende 29 yaşında 4 yıllık evliyim bu yıla kadar cocuk düşünmedik tam karar verdik 3 aydır deniyoruz pcos var ama düzenli adetim olduğu icin doktor ilaç vermedi. Aynı zamanda hipotroidim tsh en son 3 cıktı onun icin levetron 50mg kullanıyorum inşallahhh en kısa zamanda bebişilerimiz olur

merhaba kızlar bat 6 kasım bugün test yaptım negatif adet öncesi ayağımda kramp oluşur bütün adet öncesi belirtilerim var. Son günler zor geçiyormuş ya

merhaba kızlar bat 6 kasım bugün test yaptım negatif adet öncesi ayağımda kramp oluşur bütün adet öncesi belirtilerim var. Son günler zor geçiyormuş ya
Cnm cok erken degilmi daha bnm bat 2kasim cesaret edip yapamadim test uzulmeyim diye yarini bekliyorum varsa eger yarin silikte olsa cikar diye dusunuyorum yoksada nasip artik

Cnm cok erken degilmi daha bnm bat 2kasim cesaret edip yapamadim test uzulmeyim diye yarini bekliyorum varsa eger yarin silikte olsa cikar diye dusunuyorum yoksada nasip artik
Dünkü yazışmaları okudum bata 5 gün kala silikte olsa ikinci çizgiyi görenleri okuyunca gaza geldim. Sanırım haklısın fazla erken oldu ay yarın sonucunu buraya da yaz. Yumurtlama takini yaptın mı peki

Dünkü yazışmaları okudum bata 5 gün kala silikte olsa ikinci çizgiyi görenleri okuyunca gaza geldim. Sanırım haklısın fazla erken oldu ay yarın sonucunu buraya da yaz. Yumurtlama takini yaptın mı peki
Yok takip fln yapmadim gecen ay kimyasal gebelik gecirince hevesim kirildi biraz beklesemmi diye dusundum istiyorum istemiyorum derken ayin sonu geldi ve anladimki istiyomusum ay boyu hic korunmadik bakalim iste

Hoşgeldin canım peki siz 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyormusunuz ? Eşin gereken testleri yaptırdımı?

Merhabalar bende 27 yasindayim 9 senelik evliyim 3sene istememize ragmen bebegim olmadi pcos tanisi koyuldu 3sene sonra klomen ile hamile kaldim ve sukurler olsun kizimi kucagima aldim hemen pesinden tedavisiz oglum oldu simdi kizim 6 oglum 5 yasinda 1senedir bebis istiyoruz ama olmuyo eylul ayinda kimyasal gebelik gecirdim simdi umudum kasim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Maşallah ne kadar genç anne olmuşsun ve 3. Düşünüyorsun ben 28 yaşındayım 5 yaşında 1 oğlum var 2. Bile zor gözüm yiyiyor bi cesaret bu ay başladık bakalım. Bence sen biraz dinlen artık kendine zaman ayır
Kuzum sen bugün bi test yapsana bence kesinlikle silikte olsa cıkacaktır çok merak ettim lütfennn

Benim de bat 6 Kasım ama dayanıyorum, bence ümidini yitirme beraber günümüzü bekleyelim

kızlar erken gebelik testi yaptım hamile olabilirmiyim net çıkmadı çizgi ilk çizgi gibi değil silik biraz ilk defa yapiyom test
Var bencede. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Bana kisaca rahat batiyo bugun yapamam bulundugum yerden dolayi nobetci eczane bulmak zor guc bela sabrediyorum yarini

Selam beni de ekler misiniz bat 18 Kasım pek ümitli değilim bu ay ama Rabbimden ümit kesilmez

Gebelik için ekstra birşey yapan var mı aramızda acaba?? Gebeliği destekleyecek bir şey?
Ben bu ay adetimden itibaren 10 gün bal tarçın çörek otu karışımı yedim eşimede 10 gün falan keçiboynuzu kürü yaptım

Merhaba, 18aylık bir oğlum var yaklaşık 6 aydır 2ci bebek istiyoruz. 1 kimyasal 1de 6 haftalık düsük oldu. SAT 31 ekim beni de listeye eklerseniz sevinirim. BAT 30 kasım newmoon10
newmoon10 bat 11 kasım canım inşallah Kasımda aşk başkadır ı görürüz
MERHABA. BEKLENEN ADET TARİHİM 15 KASIM
Kızlar sizlerde hoşgeldiniz :) Ovulasyonunuzu nasıl takip ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…