Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım
Yaaa Canım 10 saat sonra tekrar yaptım evet bariz koyulaşma oldu ama tam koyu değil günde iki kez ilişkiye girmek mi daha iyi yoksa her gün tek mi ? Bilgin var mı? Ayy cok heycan yaptım bu ay kaçırmak istemiyorum

Yaaa Canım 10 saat sonra tekrar yaptım evet bariz koyulaşma oldu ama tam koyu değil günde iki kez ilişkiye girmek mi daha iyi yoksa her gün tek mi ? Bilgin var mı? Ayy cok heycan yaptım bu ay kaçırmak istemiyorum
2 günde 1 kuzum sperm sıkıntısı yoksa eşinin her günde olabilir ama oda piki gördüğün yumurtlama olduğu gün için olmalı Bu arada ogece yarısı koyulur sabaha karşı falan yarını değerlendirin canım bir sonraki günüde

Eşim evlenmeden 4 yıl önce baktırmıs spermde sıkıntı yok ama tabi zamanla ne olur bilmiyorum

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Aileniz nasıl iyimi?
İnşallah en kısa zamanda hamile olursunuz
Çok tşk ederim. Ailem çok korkmuş ama birşey yok inşallah hayırlısını versin Rabbim hepimize. En kokulusundan mis gibi bebislerimiz olsun

Bildiğim kadarıyla bu hızlı sonuç veren testi aynı markanın birde erken gebelik olanı var canım
Ben erken gebelik testini adete 5-6 gün kala yaptım. Negatif oldugu için sonuç doğruydu yanılmayi çok isterdim ama. Neyse kizlar onu bunu bırakın bende bir başak burcu oğlan var , ben yaptım siz yapmayın.

Ekler misiniz beni de adetim düzensiz bir gecikir bir gecikmez bubay 27 ekim de oldum tahmini bat 28 kasım diyelim

Kızlar merhaba öncelikle Rabb'im inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder bnde 28 kasımda aşılama oldum doktor 3. Gün ve 5 gün progesteron hormonu mA bakmak için kan vermeemi istedi. Sizce yüksek yâda düşük olması hamilelik oluscakmi diye mi baklcak

Merhaba arkadaşlar ben 14 aylık evliyim iki gebeliğim oldu ilki kimyasaldi. İkincisi 2.buck aylık boş gebelik olduğu nu öğrendim .. düşük le sonuçlandı zaten. 3 ay geçti düşükten Dr. A gittim hormon testi yaptık rahim filmi çekildi herşey normal dedi 2 aya kadar hamile kalmasan tekrar gelirsin dedi. eşimin testini de istedi bı dahaki gelişimde sonuclarida getrirm dedim rahim filminden sonra gebelik şansı artiyomu. Bat 12 Kasım ..15 kasıma kadar beklicem.. inşallah bu ay hamileyim dir ..
Eğer hamile kalmasam bu ay ino folic combi (rahmi hamileliğe hazrliyo.. ) kullansam mi dra sormadan çok kararsızım inşallah hamileyim de böyle bişi ye gerek kalmaz

insaAllah istediğin olur bide bakmisiz aynı tarihlerde hamiş olmuşuz

Bana doktorum kagıt yazmıstı yumurtlama zamanıma yakın ve ogun ıcın sabah aksam dıye ve hamılede kalmstm

Herkese merhaba arkadaşlar ben 16 yıllık evliyim 13 yaşında oğlum var klomen+ovıtrelle bebeğiikinci için çok uğraştık olmadı ama 2 aydır tekrar başladık bu ay ınofolic combi başladım günde iki içiyorum bakalım salı kontrolüm var yumurta gelişmişmi diye bakıcak Dr um buay bir Ümit var sanki içimde inşallah olur listenize benide ekleyin lütfen belki uğurlu gelir

Ben ınofolıc combi kendi kafama göre başladım bu ay salı kontrol de belli olur yumurtaya etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…