Neyse 2 testim daha varCnm filtrele fotoyu varsa zaten belli our
aynen cnm yarın yap inş çıkarNeyse 2 testim daha varyarın yaparım tekrar napıyım
Ayyyy cok sevindim vardır diyodum varmış gerçekten. Eşine en güzel sürpriz olacak
Geç döllenme galiba inşallah sağlıkla ilerler çoook sevindimKızlar regl pazartesiydi
Sende var mı hayırlı haberYok cnm sorun sende değil bende
geriye döndüm tekrar mesajları okuyuncaSabah ki teste göre hamilesin cnm gözün aydın bu arada batlarımız arasında 1 gün var
Allah razı olsun teyzesi bugün kan vericmGeç döllenme galiba inşallah sağlıkla ilerler çoook sevindim
Sağol cnö bnm bugün adet günüm gelen giden yok akıntım var sadece hiç adet belirtim de yol nedenseBak senin testine ne yaptım hayali bi çizgi oluştu gördün mü morelini bozma
Dün test yaptım cnmSende var mı hayırlı haber
Attım canım sayfayaÇıkar sen bana gönder ben fitrelerim onuemin oluruz var mı yok mu diye
canım tebrikler sen yoksun listemizde bat söyle de ekleyeyim senide allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. :)
Ayseee inşallah vardır kuzum ben 2 ayda 1 kere yumurtlayamadım sen bir ayda iki kere yumurtladın maşallah allah mukafatını veriyor sanrım bu sefer :) Bizede haber ver mutlaka sonucunu.Kızlar regl pazartesiydi
Benim bat ta 2 aralık benide ekleyebilirmisin canım listeye kasım başlık amaGünaydın Kızlarrrr,
Bugün BAT gelenler güzel haberleriniz var mı? :)
Bu arada bende hala gelen giden yok çok değişik durumlar içindeyimhamile değilim ama sanırım yumurtlamadım da iki bilinmeyenli denklem gibiyim
canım aralık'ı açtı bir arkadaşımız oraya yazabilirsin :) bu topiğin son iki günü kaldıBenim bat ta 2 aralık benide ekleyebilirmisin canım listeye kasım başlık ama
benide ekler misin cnm bat 29 KasımGünaydın Kızlarrrr,
Bugün BAT gelenler güzel haberleriniz var mı? :)
Bu arada bende hala gelen giden yok çok değişik durumlar içindeyimhamile değilim ama sanırım yumurtlamadım da iki bilinmeyenli denklem gibiyim
Teşekkür ederimcanım aralık'ı açtı bir arkadaşımız oraya yazabilirsin :) bu topiğin son iki günü kaldı
Ben hamileyim nasipse