- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
inş sende pozitif haberi verirsin cnmAdet belirtim yok demiştin ilkten belirti yazıp suan 3 gün var ama benimde belirtim kesildi umudumu kaybetmiştim sen bana umut oldun ya test alıp yapıcam bende gecmedi ama yapıcamcok seviniyorum burda pozitif testler görünce rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh bana da dua edin nolur
Kuzum benim sadeceyumurtlamadan sonra 3 4 gün kadar sonra bi başım döndü sonra hiç belirtim yoktu alıntı mide bulantısı ne bilim sık idarra çıkma filan sadece kasıklarıma kramp girerdi göbek deliğim ağrırdıAmin inşallah belirtilen ne zaman nasıl oldu yazarmısın benim belirtiler vardı kesildi adete son 3 gün benimde test alcam birazdan
hormonlar daha yeni yeni çosuyor ee biz sabırsızlar da adetten once yapınca testleri hayalet çizgiler havada uçuşuyor birde geç döllenme varsa tamamBen dün sabah yaptım aynı böyleydi efekt uyguladımsonra bu sabah yapınca gözle görülecek kıvama geldi
Benim bu kadar ya da daha silikti 13.6 çıkmıştı. Testler yanıltır ama pozitif düşün ❤Ya değer kaç çıkar gibi gidip test vermek çok istiyorum bi de testler yanıltmaz demi
Benimde öyle ya vardı kesildi 3 gün var takvime göre yumurtlamadan 10 ilişkiden 12 gün gecti benimKuzum benim sadeceyumurtlamadan sonra 3 4 gün kadar sonra bi başım döndü sonra hiç belirtim yoktu alıntı mide bulantısı ne bilim sık idarra çıkma filan sadece kasıklarıma kramp girerdi göbek deliğim ağrırdı
İnşallahhhhhh teşekkür ederim güzel dileklerin içininş sende pozitif haberi verirsin cnm
Evet cnm 29 Kasım adet günüm dün test yaptım pozitif çıktı daha kan vermedim bakalım artıkİnşallahhhhhh teşekkür ederim güzel dileklerin içinsen hamilemiydin canım
Eger hamileysen sağlıkla al kucagına inşallah
Çıkar sen bana gönder ben fitrelerim onuBenimde öyle ya vardı kesildi 3 gün var takvime göre yumurtlamadan 10 ilişkiden 12 gün gecti benimvarsa cıkarmıki
Ya yok mudur mu diyorsun yani yanlış mı görüyorumhormonlar daha yeni yeni çosuyor ee biz sabırsızlar da adetten once yapınca testleri hayalet çizgiler havada uçuşuyor birde geç döllenme varsa tamam
Ya yanıltıyorsa ya çok zormuş vallahiBenim bu kadar ya da daha silikti 13.6 çıkmıştı. Testler yanıltır ama pozitif düşün ❤
yok cnm bende efekten sonra gördümYa yok mudur mu diyorsun yani yanlış mı görüyorum
He aman kuzum valla hiç uyumadım heyecandan düşüp bayılırım biri yok derseyok cnm bende efekten sonra gördüm
Hayırlı güzel haberler al inşallah canımEvet cnm 29 Kasım adet günüm dün test yaptım pozitif çıktı daha kan vermedim bakalım artık
Cnm ilk fotoda hiç belli olmuyor efekt sayesinde belli oluyor yinede en iyisi tekrarlamakHe aman kuzum valla hiç uyumadım heyecandan düşüp bayılırım biri yok derse
İnş cnm sende güzel haberlerle gel cnm test aldın mı bu arada merak ettim yaaHayırlı güzel haberler al inşallah canım
Yarın sabah yenilerim ya da akşam mutlaka kan veririm canımCnm ilk fotoda hiç belli olmuyor efekt sayesinde belli oluyor yinede en iyisi tekrarlamak
Cnm sabah ilk idrardaki teste bakmadım ben saat 3 teki teste baktım.Kızlar regl pazartesiydi
Cokk teşekkür ederimCanım seni hatırladım baska topikten bennMaşallah gözün aysın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Allah razı olsun kuzum dilerim sağlıkla ilerler herkes hayırlı haberi tez zamanda alırCnm sabah ilk idrardaki teste bakmadım ben saat 3 teki teste baktım.
Sabah ki teste bariz belli cnm hayırlı olsun
bu arada testleri de karıstırmısım senin testinle öbür arkadasın testiniHe aman kuzum valla hiç uyumadım heyecandan düşüp bayılırım biri yok derse