Şuan kalbim çıkacak yarım saate sonuç belli olacak30 Kasım'da kadın doğuma randevum var kuzum reglim 11 gün gecikti onu bekliyorum zor duruyorum bende kötü düşünme bende hep stres yaptım sen yapma
Benim sonuç negatif.Günaydın Kızlarrrr,
Bugün BAT gelenler güzel haberleriniz var mı? :)
Bu arada bende hala gelen giden yok çok değişik durumlar içindeyimhamile değilim ama sanırım yumurtlamadım da iki bilinmeyenli denklem gibiyim
Beni de etiketle canım sonucaŞuan kalbim çıkacak yarım saate sonuç belli olacak
Tamam canım benimBeni de etiketle canım sonuca
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsinKoştum koştum 2 saat sonra belli olacak teyzesi dua edin
Canım ben hala adet olmadım doktora pazartesi gideceğim tabi adet olmazsam buraya kesin yazarım canım olumlu olumsuz sonucuArkadaşlar durumu ile ilgili bilgi vermeyenler yazabilir mi? İnşallah güzel haberleriniz vardır. :)
@minnikMucize @borasu @Serragul93 @DieFrauu @ysm6161 @Dideban35 @guunness
@IlyZcn @SnowySecret @ilkyaz10 @nuray0303 O ORKIDE_6 @filizoruc
Canım belki bu günler de yumurtlayacaksin değerlendir adet olana kadar benceGünaydın Kızlarrrr,
Bugün BAT gelenler güzel haberleriniz var mı? :)
Bu arada bende hala gelen giden yok çok değişik durumlar içindeyimhamile değilim ama sanırım yumurtlamadım da iki bilinmeyenli denklem gibiyim
Haber bekliyoruz senden canımŞuan kalbim çıkacak yarım saate sonuç belli olacak
Kaç çıktı kuzum sonucunKızlar çok şükür
Sağlıkla kucağına al canım çok sevindimKızlar çok şükür
15,7 canımcımKaç çıktı kuzum sonucun
Allah razı olsun darısı size inşallahSağlıkla kucağına al canım çok sevindim
Yaa gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim.Bizim için de dua edin tatlı hamişler Rabbim bize de nasip etsin15,7 canımcım
Hayırlı olsun öncelikle. Adetinize kaç gün vardı bu sonucu aldığınız da ya da kaç gün geçmişti bilgi verebilir misinizElhamdulillah
Allah'ım bir tutturan dahaKızlar regl pazartesiydi
Kuzum benim daha pazartesi adet günüm daha vardı yaniHayırlı olsun öncelikle. Adetinize kaç gün vardı bu sonucu aldığınız da ya da kaç gün geçmişti bilgi verebilir misiniz