Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamileyim nasipse 💚
Henuz cok yeni dun ogrendim regle 4 varken.. degerim 19 cikti yarin tekrar kan vericem, daha sonrasinda 1 hafta 10 gun sonra da doktora gitmeyi planlıyorum 😇
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin, benim de saglikla ilerlesin insallah 💚💚
gözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)

gözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)
Bu topik te 40 tane hamişmi var yoksa bnmi yanlış saydım :KK68::KK9:🧿maşallah 🧿 rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲 olmayanlarada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲

canım tebrikler sen yoksun listemizde bat söyle de ekleyeyim senide allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. :)

Ayseee inşallah vardır kuzum ben 2 ayda 1 kere yumurtlayamadım sen bir ayda iki kere yumurtladın maşallah allah mukafatını veriyor sanrım bu sefer :) Bizede haber ver mutlaka sonucunu.
Ben heyecandan ne dediğimi bilmiyorum ki😂😂 test verdim kuzum kan sonuç 2 saate çıkacak yazarım hemen

Meryem suresini her okuduğumda Allah'ım mucizesini bekleyenleri sevindir diye duamı bitiriyorum bugun iki tane güzel haber gördüm nasıl mutlu oluyorum kimseyi görmesemde sanki kardeş gibi olduk 💕💕💕💕
Aynen öyle ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin herkesin duasını kabul etsin insallah

Canım benim ilki pazartesiydi salı devam etti salı akşamı çatladı çarşamba perşembe yumurtlama devam etti cuma çatladı
Ozaman ilki mi tuttu acaba diğerine 8 gün olmuş öyleyse değer düşük de çıkarsa korkma 💜 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah yumurtlama günlerimiz aynı bende gaza geldim ya 😂

X