Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)

gözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)
Bu topik te 40 tane hamişmi var yoksa bnmi yanlış saydım maşallah rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh olmayanlarada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh

Ben heyecandan ne dediğimi bilmiyorum ki test verdim kuzum kan sonuç 2 saate çıkacak yazarım hemen

Meryem suresini her okuduğumda Allah'ım mucizesini bekleyenleri sevindir diye duamı bitiriyorum bugun iki tane güzel haber gördüm nasıl mutlu oluyorum kimseyi görmesemde sanki kardeş gibi olduk
Aynen öyle ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin herkesin duasını kabul etsin insallah

Canım benim ilki pazartesiydi salı devam etti salı akşamı çatladı çarşamba perşembe yumurtlama devam etti cuma çatladı
Ozaman ilki mi tuttu acaba diğerine 8 gün olmuş öyleyse değer düşük de çıkarsa korkma hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah yumurtlama günlerimiz aynı bende gaza geldim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…