gözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)Ben hamileyim nasipse
Henuz cok yeni dun ogrendim regle 4 varken.. degerim 19 cikti yarin tekrar kan vericem, daha sonrasinda 1 hafta 10 gun sonra da doktora gitmeyi planlıyorum
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin, benim de saglikla ilerlesin insallah
Bu topik te 40 tane hamişmi var yoksa bnmi yanlış saydımgözünydın canım allah sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inşallah çok sevindim. :)
Aha da gördüm gördüm ayse hemen kan testine git kosssKızlar regl pazartesiydi
Kör oldum valla göremedimAttım canım sayfaya
Ben heyecandan ne dediğimi bilmiyorum kicanım tebrikler sen yoksun listemizde bat söyle de ekleyeyim senide allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. :)
Ayseee inşallah vardır kuzum ben 2 ayda 1 kere yumurtlayamadım sen bir ayda iki kere yumurtladın maşallah allah mukafatını veriyor sanrım bu sefer :) Bizede haber ver mutlaka sonucunu.
Koştum koştum 2 saat sonra belli olacak teyzesi dua edinAha da gördüm gördüm ayse hemen kan testine git kosss
Diyorum ya ben göremiyorum sen nasıl görcenKör oldum valla göremedimtestini
Yumurtlama günün hangi gündü kuzum hayırlı olsun bu aradaaaYarın sabah yenilerim ya da akşam mutlaka kan veririm canım
hızlısın cnmSeninki daha belli ben kan verdm bile
Aynen öyle ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin herkesin duasını kabul etsin insallahMeryem suresini her okuduğumda Allah'ım mucizesini bekleyenleri sevindir diye duamı bitiriyorum bugun iki tane güzel haber gördüm nasıl mutlu oluyorum kimseyi görmesemde sanki kardeş gibi olduk
Hadi inşallah benim 5 gunum varken 90 cikmisti bugun tekrar yaptiricam kan testi.ediyorum sahada dua hadi insallahKoştum koştum 2 saat sonra belli olacak teyzesi dua edin
Gebelik testin nasıldı acaba benimki silik ya çok korkuyorumHadi inşallah benim 5 gunum varken 90 cikmisti bugun tekrar yaptiricam kan testi.ediyorum sahada dua hadi insallah
Kuzum yumurtlama günü hangi gündü senin ?Gebelik testin nasıldı acaba benimki silik ya çok korkuyorum
Canım benim ilki pazartesiydi salı devam etti salı akşamı çatladı çarşamba perşembe yumurtlama devam etti cuma çatladıKuzum yumurtlama günü hangi gündü senin ?
Kuzum cok sukur silik cizgiyi gormussun icini ferah tut stres olma allahim saglikla devam ettirsinGebelik testin nasıldı acaba benimki silik ya çok korkuyorum
Çok korkuyorum inşallah bana merhaba der küçük fasulyem nolur dualarınız benimle olsunKuzum cok sukur silik cizgiyi gormussun icini ferah tut stres olma allahim saglikla devam ettirsinBu stres bile bebise zarar sen umutla bekle tahlil sonucunu
Ozaman ilki mi tuttu acaba diğerine 8 gün olmuş öyleyse değer düşük de çıkarsa korkmaCanım benim ilki pazartesiydi salı devam etti salı akşamı çatladı çarşamba perşembe yumurtlama devam etti cuma çatladı
Bekle sen benim kan testime göre yap ben bile pişman oldum acaba testler mi yanlıştı diye çıkmayacak diye korkuyorumOzaman ilki mi tuttu acaba diğerine 8 gün olmuş öyleyse değer düşük de çıkarsa korkmahayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah yumurtlama günlerimiz aynı bende gaza geldim ya
30 Kasım'da kadın doğuma randevum var kuzum reglim 11 gün gecikti onu bekliyorum zor duruyorum bende kötü düşünme bende hep stres yaptım sen yapmaBekle sen benim kan testime göre yap ben bile pişman oldum acaba testler mi yanlıştı diye çıkmayacak diye korkuyorum