Evet bir hafta geçtiYa maşallah adet geçti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir hafta geçtiYa maşallah adet geçti mi
Birazdan alcam canım yarım saati bulur test yapmam tuvalete cıkmadım afedersin test yapcam diyeİnş cnm sende güzel haberlerle gel cnm test aldın mı bu arada merak ettim yaa
Bütün kalbimde dua edeceğim inşallah hayırlı haberleri alırsın bir hafta geçti adetim öyle test yaptım benAdet belirtim yok demiştin ilkten belirti yazıp suan 3 gün var ama benimde belirtim kesildi umudumu kaybetmiştim sen bana umut oldun ya test alıp yapıcam bende gecmedi ama yapıcam cok seviniyorum burda pozitif testler görünce rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh bana da dua edin nolur
Hadii hayırlısı cnm güzel haberlerle gelBirazdan alcam canım yarım saati bulur test yapmam tuvalete cıkmadım afedersin test yapcam diye
Anladım canım inşallah kan sonucunuzda güzel cıkarBütün kalbimde dua edeceğim inşallah hayırlı haberleri alırsın bir hafta geçti adetim öyle test yaptım ben
Sen de güzel haberler al inşallah canımHadii hayırlısı cnm güzel haberlerle gel
bende bugun kan vermeye gidecem galiba
İnş cnmSen de güzel haberler al inşallah canım
İnşallah canım sağolasın.Anladım canım inşallah kan sonucunuzda güzel cıkar
Kız bende diyorum gayet belli acaba ben mi abartıyorum diyorum kız görememiş diye kendime kızıyorumbu arada testleri de karıstırmısım senin testinle öbür arkadasın testini
frekanslar karısı
Benim bat 2 aralıkİnş cnm
Yok cnm sorun sende değil bendeKız bende diyorum gayet belli acaba ben mi abartıyorum diyorum kız görememiş diye kendime kızıyorum
Hayalet çizgi çıkar diye düşünüyorum cnmBenim bat 2 aralık
Yumdan sonra 10. Gün
İlişkiden sonra 12 gün
Cıkarmı ki kızlar
Vallahi şaşı olcamHayalet çizgi çıkar diye düşünüyorum cnm
Kuzum ben göremedim siz görseniz koca bir negatif aldım oturdum
hemen üzülme cnm geç döllenme falanda olabilir ki daha adet gün geçmediKuzum ben göremedim siz görseniz koca bir negatif aldım oturdum
Inşallah dikkatli bakınca görüyorum sanki ama umutlanmakda istemiyorumhemen üzülme cnm geç döllenme falanda olabilir ki daha adet gün geçmedi
Cnm filtrele fotoyu varsa zaten belli ourInşallah dikkatli bakınca görüyorum sanki ama umutlanmakda istemiyorum
Inşallah dikkatli bakınca görüyorum sanki ama umutlanmakda istemiyorum
hemen üzülme cnm geç döllenme falanda olabilir ki daha adet gün geçmedi