canım şimdi geldimm veeeee sonuçç 4694
Dedim sana ayyy ne kadar sevindim sağlıkla gelsin annesi maşallahcanım şimdi geldimm veeeee sonuçç 4694allahım çok şükürr öyle heyecanladım korktum ki ama çok şükür orda bebeğimm
sağol canım amin hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah çok şükür allahımaaDedim sana ayyy ne kadar sevindim sağlıkla gelsin annesi maşallah
inşallah canım daha açıklanmadı sonuçlar. Sağlık ocağında verince ne kadar geç çıkıyor ya. Hastanede 4 saatte alıyoruz sonuçları normalde
Çok sevindim canimmm sağlıkla ilerler insallahhhKızlar değerim 12.4 çıktı yumurtlamanın 11. Günü sanırım hamileyiiiiimmmmm şok içindeyim
Gebelik testi yapmış mıydın canım yoksa kan mi verdin direkKızlar değerim 12.4 çıktı yumurtlamanın 11. Günü sanırım hamileyiiiiimmmmm şok içindeyim
Yaptım silikti umutlanma demiştinnnGebelik testi yapmış mıydın canım yoksa kan mi verdin direk
Yok canım ben öyle birşey yazmamışm baktım resme evet gözüküyor ikinci çizgi hayırlı olsin sağlıkla gelsinYaptım silikti umutlanma demiştinnn
Ya benim 11. Gün sabah test yaptım yine negatifKızlar değerim 12.4 çıktı yumurtlamanın 11. Günü sanırım hamileyiiiiimmmmm şok içindeyim
Bende test yapacam bakalım tuttumu 2 gün Çar ama olsunYok canım ben öyle birşey yazmamışm baktım resme evet gözüküyor ikinci çizgi hayırlı olsin sağlıkla gelsin
Belde 10. Günde negatif gördüm şimdi tekrar yapacamYa benim 11. Gün sabah test yaptım yine negatif
Dualarım seninle hadi bacım hayırlı haberi verBelde 10. Günde negatif gördüm şimdi tekrar yapacam