Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete dört gün kala erkengebelik testi yaptım negatif çıktı dayanamadım gidip test alınıp yapacam şimdi tekrar suan 2 günüm var umut işte

Kızlar benim yumurtlamam 4 gün sürdü ya bugün ilk yumurtlamanın 11. Günü sabah test yaptım yine negatif göğüslerimde ağrıyo galiba elenecem ben yine

Kızlar şuanda acayip sinirliyim, halk sağlığı laboratuvarını aradım aile hekimim istediği tahlilleri onaylmamış. Dolayısıyla tahlilllerim analiz bile edilmedi. Şimdi aile hekiminden geliyorum ben onaylamamışım benim hatam dedi. Pazartesi bi daha gel yeni tahlil yapalım dedi.
Allahım kaç saattir bekliyorum bi de saf gibi ya. İşin yoksa şimdi pazartesiyi bekle.
Neyse yarın içinde kadın doğum doktorundan randevu almıştım bi gidiyim ona sorayım en sağlıklısı o sanırım.
Allahım zorlaştırıyorsa güzel sonuçlar için mi zorlaştırıyor acaba anlamadım valla böyle düşünüp kendimi telkin ediyorum.

Kozlar ilk 1 dk bişey çıkmadı sonra böyle oldu ama çizgi gibi bişey ama birbirine çok yakın sanki yorumlarınız nedir

Eklentiler

• F3DBAA20-C808-423E-9E19-B7FFA05AABAC.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 63
  • A5F290E8-F3F1-4950-A40A-FD86EFDF6F56.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…