Bence riske atma belki düzenini tamamen bozar ilaç eger gelmezse bi sure daha masaj var ben onunla oldum onu yap 3 saat sonra adet oluyorsunKızlar tarlusal a başlasam mi diyorum yoksa beklesem mi ne zaman gelirse artıkkafam allak bullak oldu.
Üzüldüm kuzumKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef
Yok canım direk 0 ama okunmuş sonuç yani ref. Değerleri var.Üzüldüm kuzumsadece 0 mi çıktı peki kusurati yok mu
Canım ne masajı o benimle paylaşır mısın? Hemen yapayım.Bence riske atma belki düzenini tamamen bozar ilaç eger gelmezse bi sure daha masaj var ben onunla oldum onu yap 3 saat sonra adet oluyorsun
Anladım kuzum en kısa zamanda bebeğine kavusursn insallahhhYok canım direk 0 ama okunmuş sonuç yani ref. Değerleri var.
Canım ne masajı o benimle paylaşır mısın? Hemen yapayım.
Kız niye bana cevap vermiyorsunBence riske atma belki düzenini tamamen bozar ilaç eger gelmezse bi sure daha masaj var ben onunla oldum onu yap 3 saat sonra adet oluyorsun
Bir ebenin günlüğünde var kuzum instadaYok canım direk 0 ama okunmuş sonuç yani ref. Değerleri var.
Canım ne masajı o benimle paylaşır mısın? Hemen yapayım.
Sağlık olsun canım,önümüzdeki maçlara bakacağızKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef
Pazarlık sünnettirNaaNaa
Ama bsey dicem benm 33 gun gecmedi. Normalde 28 28 iste 31 ve bir kere de 32 oldu. Bugun 33. Gun ama hala olma hissi yok. 28den mi hesaplayim blmyrm ki 28den hesaplasam 5gun gecmis saymak istiyorm .d ama yarn da gecsn bakalm sonraki gun test yaparm yarini sag salim atlatirsam
Canım değer 5 ten küçük ise gebelik yoktur.Benim soruma da cevap verir misiniz? Bütün kan sonuçlarında <5 mı yazar
Gebelik yok demek canımKızlar bir şey sorucam size beta hcg <5 yazıyor ben de ama bazı testleri gördüm <2 <0.100 falan yazıyor. Bu değer 5 olduğu için mi böyle yazıyor acaba kafam karıştı doktorda 1 hafta sonra tekrar test yaptır adetine var daha erken test için falan gibi konuştu. Kafam cok karışık
Doktor da öyle dedi Kan için erken adet tarihinden 1 hafta sonra gel daha dogru cıkar sonuç dedi. Forumda baktım kan testi 0.100 cıkıp adetten sonra test yaptırıp hamile oldugunu öğrenenler varGebelik yok demek canım
5 den küçük demek oluyor sanırım canım bilmiyorum bende tam 2 3 de çıkmış olabilirBenim soruma da cevap verir misiniz? Bütün kan sonuçlarında <5 mı yazar
Dün acilde gaviscon verdiler bana canım şurup içtim biraz rahatladımKızlar gaz sancım var ölcem agrısından ya bana bır onerı soyleyebılrmısınız gebelık devam edıyor mu bılmıyorm ılac kullanamıyorum
Hayırlısı diyelim o zamn bakalım adetimin gelmesini beklim5 den küçük demek oluyor sanırım canım bilmiyorum bende tam 2 3 de çıkmış olabilir
PekiPazarlık sünnettirMadem 33 gün tam olarak belli değil diyorsun.28 günden değil biz bunu 30 dan hesaplarsak 3 gün geçmiş oluyor ortasını bulalım
Benımkı mide gaz sancısı degıl canım yaDün acilde gaviscon verdiler bana canım şurup içtim biraz rahatladım