Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testinde çizgi çıkmıştı ama sağlık ocağında sadece 0 çıktı 30 kasımı bekliyorum kuzum

Opr. Dr. Esra Çabuk Cömert'in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

Doğuma yakın dönemde salgılanmaya başlanan hormonlar ve doğum sonrası bebeğin emmeye başlaması ile süt kanallarının uyarılması sonucunda süt salgılanmaya başlanır. Pek çok anne adayı bebek emzirdiği için hamile kalmayacağını düşünür. Oysaki emzirmeniz hamilelik oluşmasını engelleyebilecek hiçbir etkisi yoktur. Yani yeni annelerin emzirme döneminde hamile kalması mümkündür...

Teşekkür ederim canım
Sende canlı bir örnek oldun bize ve demekki hamile kalınıyomus peki iki gebeliktede belirtin aynımıydı

Gebelik testinde çizgi çıkmıştı ama sağlık ocağında sadece 0 çıktı 30 kasımı bekliyorum kuzum
Anladım canım. Ertesi gün gittiğimde betam 228 çıkmıştı. Gebelik testinde de çıkmıştı. Belki yumurtlamadır gerçekten. Boş geçirme

Çok teşekkür ederim canım 24 kasımdı
canım ekledim Sende sorularımızı cevaplar mısın :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Bence bana iyi geliyor çok öyle sitres yaparcasına takmıyorum . Ben vajinisbus u bile bu forumlarda yendim düşünün 10 senelik geçmişi var nasıl bırakıp gideyim. Ara ara uzaklaşıp tekrar geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…