- 8 Kasım 2020
- 36
- 28
- 35
Mutlaka bize de yaz canım heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinievet canım sağlık ocağına gittim 4 gibi çıkar sonuçlar dediler. Bekliyorum bakalım.
Ben gördüm canimmmmmYa kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde
Gebelik testinde çizgi çıkmıştı ama sağlık ocağında sadece 0 çıktıCanım bende öyle anladım. Bat zamanı yaptığım ovu testi böyleydi. 2 saat sonra gebelik testi yapmıştım çıktı. Hatta senin gibi yumurtlama mı yine diye düşündüm. Foto yükleyemiyorum. Yoksa resim atıcaktım
Opr. Dr. Esra Çabuk Cömert'in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:canim ben de donup mesajlarina baktim simdihamilelik yasamadigim icin belirtilere bir sey diyemem ama emzirmek konusunda @bitkiselhayat a katiliyorum.. hep sut korur derler, emzirirken hamile kalinmaz diye sanirim hormanal bir durum.. ama buna guvenip planlamadigi halde hamile kalan 1 ya da 2 tanidigim oldu, her zaman herkeste ayni olmuyor yani :)
Teşekkür ederim canımÖncelikle emzirirken hamile kalınıyor.ama şöyle örneğin doğum yaptınız 40iniz çıktı.sonra hiç adet gormediniz.adet görene kadar kalmıyorsunuz.ancak 1 kere adet olsanız bir daha sut korumuyor.ben ikinci bebeğime emzirirken hamile kaldım ve 5. Ayima kadar da emzirdim hamile iken.bir yıl hiç korumadım ve adet olmadım.bir yıl sonra bir kere adet oldum.hemen hamile kaldım.ve prolaktinim yüksekti.merak etme kolay kalmazsın demişti doktor.o gece bir kere korumadım.11 gün sonra 11 günlüktü öğrendim.
Sol bacagimin üst kısmi yaklaşık 2 yıldır agriyor özellikle yumurtlama zamanları ve adet öncesi.buna orta yaş adet sendromu deniyormuş ve 30 ile 40 yaş arası daha çok yaşanıyormuş.
24 kasımcanım bat ne zamandı senin? Tebrik ederim.
Benide eklermisiniz listeye bende pozitif çıktım
Çok teşekkür ederim canım 24 kasımdıcanım bat ne zamandı senin? Tebrik ederim.
Anladım canım. Ertesi gün gittiğimde betam 228 çıkmıştı. Gebelik testinde de çıkmıştı. Belki yumurtlamadır gerçekten. Boş geçirmeGebelik testinde çizgi çıkmıştı ama sağlık ocağında sadece 0 çıktı30 kasımı bekliyorum kuzum
Merhaba umay kaç haftalık haftalıktı sizin bende beta hcg1617 çık 4+1 deÇok tebrikler canım inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsındarısı bizlerin başına
Bir sürü test değil hemen hemen rutin testleri istemişArkadaşlar doktor bir sürü şey mi istemiş yoksa hepiniz kan vermeye gittiğinizde bunların hepsine bakılıyor mu?
Eki Görüntüle 2728205
canım ekledim Sende sorularımızı cevaplar mısın :)Çok teşekkür ederim canım 24 kasımdı
Benim ve eşimin test ve muayene toplam 500 aldı. Özel muayenehaneydiÖzelde siz ne kadara yaptırmıştınız canım ayıptır sorması?
Yumurtlama olamaz bence bu ay iki kere yumurtlama gördüm zaten belki Lh yükselmesi yaşıyorum dur gidince ogrenrm hepsniAnladım canım. Ertesi gün gittiğimde betam 228 çıkmıştı. Gebelik testinde de çıkmıştı. Belki yumurtlamadır gerçekten. Boş geçirme
Bence bana iyi geliyor çok öyle sitres yaparcasına takmıyorum . Ben vajinisbus u bile bu forumlarda yendim düşünün 10 senelik geçmişi var nasıl bırakıp gideyim. Ara ara uzaklaşıp tekrar geliyorumbunu bazen ben de dusunuyorum, foruma gelip baktikca acaba daha mi cok odaklaniyorum stres mi oluyorum diye.. ama dusununce buradan cok fazla sey ogreniyorum, elbet bilgi kirliligi de vardir ama bu konulari en yakin arkadasim annem dahil kimseye acmadim, sadece esim ve ben kendi aramizda konusuyoruz ama insan gercekten konusup paylasmak istiyor :) o yuzden ben bana daha iyi geldigine karar verdim :) tamamen kisisel bi durum eger sana iyi gelmiyorsa bence de girip stres olma canim guzel haberi vermeye gelirsin ne zaman kismet olursa :)
1 günlük gecikmeyle 2497 çıktı 4+3tü sanırım onu hatırlamıyorum sizinde çok iyi çıkmış tebriklerMerhaba umay kaç haftalık haftalıktı sizin bende beta hcg1617 çık 4+1 de
Birseyler görünüyorBen test yaptım bugun
BugunBirseyler görünüyorbat ne zamandı
canımm ben elendim bu ay da gol değilGünaydın arkadaşlar bugün listemiz kalabalık ben inanıyorum güzel haberler gelicek bugünde. :)
@nuray0303
26.11.2020 @Mstrdm
26.11.2020 @Salm_hh
26.11.2020 Bidebayilistersenferiha 26.11.2020 A Arjen87
26.11.2020 F filizoruc
26.11.2020 @croiselle
26.11.2020