Evet canım teşekkür ederimGerçekten miçok sevindim ya Rabbim bana da bir mucize nasip etsin senden dua istemiştim herhalde yanlış hatırlıyorsa m kusura bakma canım inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini
İnşallah canım nasip olmuştur bende beklemedeyim ne sureleri okumuştum canım bende okuyayım gelecek ay neler yapmıştın hazırladığın kür falan var mı birde canım hamilelik belirtilerin neler olmuştuEvet canım teşekkür ederiminşallah nasip olur etmiştim ozaman sanada isminle
3. Ye mi yumurtluyorum yoksaSon kalan testim çatlama olandı kalmadı ama normalde böyle çıkınca olma ihtimali artıyor çünkü adete yakınken gebelik yokken yaptiklarim hep silikti
Ben 41 yasin okudum dilek diledim. Bide Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım. Sigara kokusu midemi mahvetti ordan anladım. Ara ara kasıkta batma kabızlık yaşadım yaşıyorum hâlâ da. Hormonlar yüksekti testere dişli aslanpençesi çayı kullandımİnşallah canım nasip olmuştur bende beklemedeyim ne sureleri okumuştum canım bende okuyayım gelecek ay neler yapmıştın hazırladığın kür falan var mı birde canım hamilelik belirtilerin neler olmuştu
3ü hic duymadim canım3. Ye mi yumurtluyorum yoksadeğerlendirmeli mym peki bebek varsa birşey olmaz değil mi
9 gün geçti canım3ü hic duymadim canımbi kan daha mı versen kaç gün geçti battan?
Geç döllenme mi acaba okadar geçmesi ilginç valla hadi hayırlısı inşallah9 gün geçti canım30 kasımı beklicem en iyisi beklemek
evet canım sağlık ocağına gittim 4 gibi çıkar sonuçlar dediler. Bekliyorum bakalım.Sağlık ocagına mı gittin? Ben de dün bunların hepsınden yaptırdım. Gerekli gereksiz ne vRsa işaretliyorlar.
Bize de yaz merak ettim sonucunu inşallah gebesindirrevet canım sağlık ocağına gittim 4 gibi çıkar sonuçlar dediler. Bekliyorum bakalım.
Aynen bende ondan bekliyorum kuzum hayırlısıGeç döllenme mi acaba okadar geçmesi ilginç valla hadi hayırlısı inşallah
Sağol canım cevap verdiğin için bende bu ay hamile değilsem gelecek ay okuyayımBen 41 yasin okudum dilek diledim. Bide Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım. Sigara kokusu midemi mahvetti ordan anladım. Ara ara kasıkta batma kabızlık yaşadım yaşıyorum hâlâ da. Hormonlar yüksekti testere dişli aslanpençesi çayı kullandım
Canım bende öyle anladım. Bat zamanı yaptığım ovu testi böyleydi. 2 saat sonra gebelik testi yapmıştım çıktı. Hatta senin gibi yumurtlama mı yine diye düşündüm. Foto yükleyemiyorum. Yoksa resim atıcaktımElimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktıhamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim Eki Görüntüle 2728296
GördümmYa kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde
canim silik cizgi goruluyor bence tebrik ederimYa kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde
Ay ince bi çizgi var hadi inşallahYa kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde
Yaa sanırım bende gidicem çünkü dünde teat yapmıştım aşşşıırıı sililti zor görüyordum bugünkü daha net okunuyor. Belirtimi yumurtlamadan beri hissediyorum ya gaz, kasık batmaları ve kremai krem rengi akıntım oldu sadece ama yoğun değil hiçbiri. İnşallah vardır inşallahcanim silik cizgi goruluyor bence tebrik ederimiki gun bekleyip testi tekrar yap koyulasma nasil bak bakalim ama ben dayanamayip hemen kan tahlili vermeye de gidebilirdim bir de hic belirti falan hissettin mi canim bu 11 gunde?
inşallah senin de için de hayırlısı olsun. evet ilk olucak. olsun olmasın artık fark etmiyor. gebelik düşünmüyorum bu saatten sonra korunmucam olursa olur olmazsa olmaz. burda sanki dünyanın en büyük sorunu gibi konuşulup duruluyor. platform insanı beklentiye sokuyor belki de girmemek en iyisi. çocuk geleceği zamanı bilir :)
Özelde siz ne kadara yaptırmıştınız canım ayıptır sorması?Kızlar bişey soracam konu açtım ama pek bı cvp alamadım. Komşumun eşi sperm testi yaptırmak istiyor. Ama özele gidemiyorlar. Kendi doktorumj önerdim (biz özelde yapmıştık aynı gün çıkmıştı sonuclar)ama ücreti fazla geldi. Ankara da sperm testi yapan hastaneler hangileri. SGK ile kontrol olacaklar.
Ya kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde