Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi çok sevindim ya Rabbim bana da bir mucize nasip etsin senden dua istemiştim herhalde yanlış hatırlıyorsa m kusura bakma canım inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini
Evet canım teşekkür ederim inşallah nasip olur etmiştim ozaman sanada isminle

Ben 41 yasin okudum dilek diledim. Bide Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım. Sigara kokusu midemi mahvetti ordan anladım. Ara ara kasıkta batma kabızlık yaşadım yaşıyorum hâlâ da. Hormonlar yüksekti testere dişli aslanpençesi çayı kullandım

Sağol canım cevap verdiğin için bende bu ay hamile değilsem gelecek ay okuyayım

Elimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktı hamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim Eki Görüntüle 2728296
Canım bende öyle anladım. Bat zamanı yaptığım ovu testi böyleydi. 2 saat sonra gebelik testi yapmıştım çıktı. Hatta senin gibi yumurtlama mı yine diye düşündüm. Foto yükleyemiyorum. Yoksa resim atıcaktım

Ya kızlaaarrr sanırım bende de bir şeyler vaar yumurtlamanın 11. Günü bugün hem içime çok doğuyor hem de kasıklarıma saniyelik kramplar giriyor ve testim fotoğrafta az belli olsa da bariz 5. Dk da silik çizgim çıktııı görüyor musunuz sizde

Eklentiler

• IMG_20201126_125910.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 56
Gördümm sağlıkla ilerler inşallah.

canim silik cizgi goruluyor bence tebrik ederim iki gun bekleyip testi tekrar yap koyulasma nasil bak bakalim ama ben dayanamayip hemen kan tahlili vermeye de gidebilirdim bir de hic belirti falan hissettin mi canim bu 11 gunde?

Ay ince bi çizgi var hadi inşallah

canim silik cizgi goruluyor bence tebrik ederim iki gun bekleyip testi tekrar yap koyulasma nasil bak bakalim ama ben dayanamayip hemen kan tahlili vermeye de gidebilirdim bir de hic belirti falan hissettin mi canim bu 11 gunde?
Yaa sanırım bende gidicem çünkü dünde teat yapmıştım aşşşıırıı sililti zor görüyordum bugünkü daha net okunuyor. Belirtimi yumurtlamadan beri hissediyorum ya gaz, kasık batmaları ve kremai krem rengi akıntım oldu sadece ama yoğun değil hiçbiri. İnşallah vardır inşallah

Ben 5 yıla yakın her ay bekledim Allah işte oğluma hamile kaldığım ay hiç beklemiyordum aklımdan çıkıvermişti hatta adet günümde adet olmayınca bir an evvel söküleyim diye test yapmıştım çünkü ne zaman negatifi görsem adet oluyordum hemen sonra pozitifi görünce kekeme kalıyordum şaka değil gerçekten bak eşim şokum geçsin diye neredeyse tokat atacakmış korkmuş benden demem o ki hep kızardım böyle söyleyenlere ama evet ne zaman kendini koyverdin o zaman geliyor bebiş. Stres kesinlikle etkiliyor. Beklenti içine girmemek de mümkün değil gönül isteyince ama işte bu da işin cilvesi.

Özelde siz ne kadara yaptırmıştınız canım ayıptır sorması?

Canım benim de böyleydi ama ben adet oldum. Bunu neden söylüyorum sana ben heves etmiştim var diye sonra adet olunca üzüldüm. Sen testi tekrarla yarın ya da kan ver. Ne umutlu ol ne de umutsuz ki üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…