Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncelikle tesekkur ederim.
Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?

Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?
Test yapmak daha az kafa yorar.Bence test yap kafanda soru işareti kalmasın.ümitlenmemek adına kendini boşuna strese sokuyorsun ya hamileysen strese niye maruz kalasın ki,😉

Test yapmak daha az kafa yorar.Bence test yap kafanda soru işareti kalmasın.ümitlenmemek adına kendini boşuna strese sokuyorsun ya hamileysen strese niye maruz kalasın ki,😉
Beletiler yeterli gelmiyor bana blmyrm gebelk belrtisi yk gbi ama adet hc geckmezki byle test yapsam smdiden ckarmi

Benimde 24 ekim satti aynı şeyleri yaşayıp pazar günü test yaptım. Gecikmen var canım geç döllenme değilse her türlü çıkar hadi bi cesaret yap bakalim inşallah vardır ufaklık 🙏🥰

Benimde 24 ekim satti aynı şeyleri yaşayıp pazar günü test yaptım. Gecikmen var canım geç döllenme değilse her türlü çıkar hadi bi cesaret yap bakalim inşallah vardır ufaklık 🙏🥰
Insllahh😊😊 esm de ck istiyor umtlenmesn diye adet oldm dedm goreve gtti 😀 insllah surpriz yaparmm 😊 bnde gec dollenmeden supheleniyorm o yzden yapmak istemiyorm cnku idrar rengm koyu degl. Su gbiydi afedersinz rengi. Normal ack sari suan. Braz daha bekleyim negatifi gormeyim diyorm

Insllahh😊😊 esm de ck istiyor umtlenmesn diye adet oldm dedm goreve gtti 😀 insllah surpriz yaparmm 😊 bnde gec dollenmeden supheleniyorm o yzden yapmak istemiyorm cnku idrar rengm koyu degl. Su gbiydi afedersinz rengi. Normal ack sari suan. Braz daha bekleyim negatifi gormeyim diyorm
Sabah saatlerinde ilk idrar benimde koyuydu onun dışında su içtiğim için hep su gibiydi hadi sabah kalkınca yap sonucunu bizede söyle inşallah sürpriz yaparsın 🙏🤲

Umarım gebeliğim sağlıklı ilerler. Hepiniz için çok içten dua edicem 3 yıllık evliyim 2 senedir olmuyor tam para biriktiriyorduk aşılama için aralıkta yaptıracaktık allah yüzümüze baktı 🤲 eşimde hiç sıkıntı yok bende pko var tek sorunumuz buydu. 15 kasım yumurtlama gördüm 26 Kasım gebeliğimi kanda öğrendim. Sadece infolic combi kullanıyordum 3. Kutumdaydım umarım herkes tadar bu duyguyu 🤲❤️ newmoon10 newmoon10 topic şansı bana da geldi 😊

Umarım gebeliğim sağlıklı ilerler. Hepiniz için çok içten dua edicem 3 yıllık evliyim 2 senedir olmuyor tam para biriktiriyorduk aşılama için aralıkta yaptıracaktık allah yüzümüze baktı 🤲 eşimde hiç sıkıntı yok bende pko var tek sorunumuz buydu. 15 kasım yumurtlama gördüm 26 Kasım gebeliğimi kanda öğrendim. Sadece infolic combi kullanıyordum 3. Kutumdaydım umarım herkes tadar bu duyguyu 🤲❤️ newmoon10 newmoon10 topic şansı bana da geldi 😊
newmoon10 newmoon10 simdi baktim listede 38 hamile var, seninle 39 oldu C Cerenayan bilmiyorum bugun guzel haber paylasan baska biri oldu mu 😀😀 arkadaslar masallah bu ne bereket 🥰🥰🥰🥰 artik enerjiniz de duaniz da bize gecsin biz de guzel haberler alalim insallah 🙏🙏

Sabah saatlerinde ilk idrar benimde koyuydu onun dışında su içtiğim için hep su gibiydi hadi sabah kalkınca yap sonucunu bizede söyle inşallah sürpriz yaparsın 🙏🤲
Kız sabah bn test yaptım ya ( negatif ) idrarım çok koyuydu😱😱😱 bak yine ümitlendi ( yine yeşillendi fındık dalları😂😂😂😂)

Beletiler yeterli gelmiyor bana blmyrm gebelk belrtisi yk gbi ama adet hc geckmezki byle test yapsam smdiden ckarmi
Canım 33 gün geçmiş eğer varsa çıkacaktır.Herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum yöneticilik yaptığım için işin stresinden reglimi bile takip etmiyordum.önceki aylarda bir kaç gün gectiği olduğu için hiç umursamadım.O dönemde işimin aşırı stresli olduğu bir dönemdi o kadar gergin o kadar sinirliydim ki hemen sinirimden ağlıyordum.Bskyım bu iş böyle olmayacak hemen bir psikiyatriste gittim.Doktor dedi gebelik var mı yok dedim ama korunmuyoruz dediğim için bana minör depresyon deyip şurup vermişti.Reglimin üzerinden 7 gün geçmişti samimi arkadaşımla konuşurken işyerindeki sıkıntılarını doktora gitmemi anlattım 🤰 olmayasın dedi.Akşamm eve geldiğimde hemen test yaptım hamileydim.Sabah kan verdim bhcg 5080 çıkmıştı.Hepimiz iyi kötü tecrübeler yaşıyoruz.Kendine bu şekilde eziyet etme.Testi yaparken umutlanma sadece şüphede kalmak adına yaptığını düşün senin kafanda rahat etsin bizde :confused:sonucu bildirirken beni etiketlemiyi unutma olur mu🤗

Canım 33 gün geçmiş eğer varsa çıkacaktır.Herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum yöneticilik yaptığım için işin stresinden reglimi bile takip etmiyordum.önceki aylarda bir kaç gün gectiği olduğu için hiç umursamadım.O dönemde işimin aşırı stresli olduğu bir dönemdi o kadar gergin o kadar sinirliydim ki hemen sinirimden ağlıyordum.Bskyım bu iş böyle olmayacak hemen bir psikiyatriste gittim.Doktor dedi gebelik var mı yok dedim ama korunmuyoruz dediğim için bana minör depresyon demişti.Reglimin üzerinden 7 gün geçmişti samimi arkadaşımla konuşurken işyerindeki sıkıntılarını doktora gitmemi anlattım 🤰 olmayasın dedi.Akşamm eve geldiğimde hemen test yaptım hamileydim.Sabah kan verdim bhcg 5080 çıkmıştı.Hepimiz iyi kötü tecrübeler yaşıyoruz.Kendine bu şekilde eziyet etme.Testi yaparken umutlanma sadece şüphede kalmak adına yaptığını düşün senin kafanda rahat etsin bizde :confused:sonucu bildirirken beni etiketlemi unutma olur mu🤗
Tamam mtlaka etiketlerm hayrli haberlerle ins 😀

Tamam mtlaka etiketlerm hayrli haberlerle ins 😀
NaaNaa NaaNaa
Ama bsey dicem benm 33 gun gecmedi. Normalde 28 28 iste 31 ve bir kere de 32 oldu. Bugun 33. Gun ama hala olma hissi yok. 28den mi hesaplayim blmyrm ki 28den hesaplasam 5gun gecmis saymak istiyorm .d ama yarn da gecsn bakalm sonraki gun test yaparm yarini sag salim atlatirsam 😂

X