Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir sey sorsam cvp veren olurmu acaba hic bir yazilarilarima cevap alamiyorm burda
Oncelikle tesekkur ederim.
Test yapmak daha az kafa yorar.Bence test yap kafanda soru işareti kalmasın.ümitlenmemek adına kendini boşuna strese sokuyorsun ya hamileysen strese niye maruz kalasın ki,Oncelikle tesekkur ederim.
Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?
Beletiler yeterli gelmiyor bana blmyrm gebelk belrtisi yk gbi ama adet hc geckmezki byle test yapsam smdiden ckarmiTest yapmak daha az kafa yorar.Bence test yap kafanda soru işareti kalmasın.ümitlenmemek adına kendini boşuna strese sokuyorsun ya hamileysen strese niye maruz kalasın ki,
Benimde 24 ekim satti aynı şeyleri yaşayıp pazar günü test yaptım. Gecikmen var canım geç döllenme değilse her türlü çıkar hadi bi cesaret yap bakalim inşallah vardır ufaklıkOncelikle tesekkur ederim.
Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?
Insllahh esm de ck istiyor umtlenmesn diye adet oldm dedm goreve gtti insllah surpriz yaparmm bnde gec dollenmeden supheleniyorm o yzden yapmak istemiyorm cnku idrar rengm koyu degl. Su gbiydi afedersinz rengi. Normal ack sari suan. Braz daha bekleyim negatifi gormeyim diyormBenimde 24 ekim satti aynı şeyleri yaşayıp pazar günü test yaptım. Gecikmen var canım geç döllenme değilse her türlü çıkar hadi bi cesaret yap bakalim inşallah vardır ufaklık
Sabah saatlerinde ilk idrar benimde koyuydu onun dışında su içtiğim için hep su gibiydi hadi sabah kalkınca yap sonucunu bizede söyle inşallah sürpriz yaparsınInsllahh esm de ck istiyor umtlenmesn diye adet oldm dedm goreve gtti insllah surpriz yaparmm bnde gec dollenmeden supheleniyorm o yzden yapmak istemiyorm cnku idrar rengm koyu degl. Su gbiydi afedersinz rengi. Normal ack sari suan. Braz daha bekleyim negatifi gormeyim diyorm
Insllah. O zaman yarn aliyim ertesi gun sabaha yapayimSabah saatlerinde ilk idrar benimde koyuydu onun dışında su içtiğim için hep su gibiydi hadi sabah kalkınca yap sonucunu bizede söyle inşallah sürpriz yaparsın
Yakinsa sabah git al wcye cikmadan yap işte eğer varsa silikte olsa görürsünInsllah. O zaman yarn aliyim ertesi gun sabaha yapayim
Yakinimda yok ki malesefYakinsa sabah git al wcye cikmadan yap işte eğer varsa silikte olsa görürsün
newmoon10 simdi baktim listede 38 hamile var, seninle 39 oldu C Cerenayan bilmiyorum bugun guzel haber paylasan baska biri oldu mu arkadaslar masallah bu ne bereket artik enerjiniz de duaniz da bize gecsin biz de guzel haberler alalim insallahUmarım gebeliğim sağlıklı ilerler. Hepiniz için çok içten dua edicem 3 yıllık evliyim 2 senedir olmuyor tam para biriktiriyorduk aşılama için aralıkta yaptıracaktık allah yüzümüze baktı eşimde hiç sıkıntı yok bende pko var tek sorunumuz buydu. 15 kasım yumurtlama gördüm 26 Kasım gebeliğimi kanda öğrendim. Sadece infolic combi kullanıyordum 3. Kutumdaydım umarım herkes tadar bu duyguyu newmoon10 topic şansı bana da geldi
Kız sabah bn test yaptım ya ( negatif ) idrarım çok koyuydu bak yine ümitlendi ( yine yeşillendi fındık dalları)Sabah saatlerinde ilk idrar benimde koyuydu onun dışında su içtiğim için hep su gibiydi hadi sabah kalkınca yap sonucunu bizede söyle inşallah sürpriz yaparsın
Canım 33 gün geçmiş eğer varsa çıkacaktır.Herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum yöneticilik yaptığım için işin stresinden reglimi bile takip etmiyordum.önceki aylarda bir kaç gün gectiği olduğu için hiç umursamadım.O dönemde işimin aşırı stresli olduğu bir dönemdi o kadar gergin o kadar sinirliydim ki hemen sinirimden ağlıyordum.Bskyım bu iş böyle olmayacak hemen bir psikiyatriste gittim.Doktor dedi gebelik var mı yok dedim ama korunmuyoruz dediğim için bana minör depresyon deyip şurup vermişti.Reglimin üzerinden 7 gün geçmişti samimi arkadaşımla konuşurken işyerindeki sıkıntılarını doktora gitmemi anlattım olmayasın dedi.Akşamm eve geldiğimde hemen test yaptım hamileydim.Sabah kan verdim bhcg 5080 çıkmıştı.Hepimiz iyi kötü tecrübeler yaşıyoruz.Kendine bu şekilde eziyet etme.Testi yaparken umutlanma sadece şüphede kalmak adına yaptığını düşün senin kafanda rahat etsin bizde sonucu bildirirken beni etiketlemiyi unutma olur muBeletiler yeterli gelmiyor bana blmyrm gebelk belrtisi yk gbi ama adet hc geckmezki byle test yapsam smdiden ckarmi
Tamam mtlaka etiketlerm hayrli haberlerle insCanım 33 gün geçmiş eğer varsa çıkacaktır.Herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum yöneticilik yaptığım için işin stresinden reglimi bile takip etmiyordum.önceki aylarda bir kaç gün gectiği olduğu için hiç umursamadım.O dönemde işimin aşırı stresli olduğu bir dönemdi o kadar gergin o kadar sinirliydim ki hemen sinirimden ağlıyordum.Bskyım bu iş böyle olmayacak hemen bir psikiyatriste gittim.Doktor dedi gebelik var mı yok dedim ama korunmuyoruz dediğim için bana minör depresyon demişti.Reglimin üzerinden 7 gün geçmişti samimi arkadaşımla konuşurken işyerindeki sıkıntılarını doktora gitmemi anlattım olmayasın dedi.Akşamm eve geldiğimde hemen test yaptım hamileydim.Sabah kan verdim bhcg 5080 çıkmıştı.Hepimiz iyi kötü tecrübeler yaşıyoruz.Kendine bu şekilde eziyet etme.Testi yaparken umutlanma sadece şüphede kalmak adına yaptığını düşün senin kafanda rahat etsin bizde sonucu bildirirken beni etiketlemi unutma olur mu
NaaNaaTamam mtlaka etiketlerm hayrli haberlerle ins
Insllah birdahakine olr. Hayrli zamanda olsn hepimznde uzulme vardr Rabbim'in bir bldigi sakn kafana takmaKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef
Üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda sende mucizeni görürsünKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef