Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın beni listeden silebilirsiniz adet oldum hatta 2 günde erken oldum adet günüm geçmeden test yapmama kararı almıştım heyecanla 28 kasımı beklerken bu sabah yine hayal kırıklığı yaşadım polikistikover olduğumu daha önce yazmıştım sanırım zorlayacak beni bu durum 3 hafta önce falan doktora gitmiştim 2 yumurtalıkta da kistler olduğunu söyledi sol yumurtalığım daha iyi durumdaymış bir süre deneyin şuan için sıkıntılı bir durum yok dedi yumurtama gününden 6-7 gün sonra sağ yumurtalığımdan ağrı hissettim bir kaç sefer yine de bir umut belki tutmuştur bu ay diye düşünüyordum ama kistlerden kaynaklı bir ağrıymış demek ki 4. denememiz de yine olmadı umarım artık aralıkta bende güzel haberler alabilirim. Bekleyen herkesin iyi haberler alıp kucakları dolması dileğiyle

Çok teşekkürler canım. Bakarım sayfaya. Daha önce hiç bundan haberim yoktu. Bu sayede bizde neler öğreniyoruz

Arkadaşlar doktor bir sürü şey mi istemiş yoksa hepiniz kan vermeye gittiğinizde bunların hepsine bakılıyor mu?

biliyorum canım test pozitif çıkınca sadece bir şüphe olarak yazdım

inşallah senin de için de hayırlısı olsun. evet ilk olucak. olsun olmasın artık fark etmiyor. gebelik düşünmüyorum bu saatten sonra korunmucam olursa olur olmazsa olmaz. burda sanki dünyanın en büyük sorunu gibi konuşulup duruluyor. platform insanı beklentiye sokuyor belki de girmemek en iyisi. çocuk geleceği zamanı bilir :)

Günaydın hanımlar yine kan verdim. Doktor bu değerle direkt kadin doğuma gidebilirdin katlar dedi ama işte ilk olan kimyasal olunca korkuyorum oyuzden dedim. Bu değerle kimi göndersem kesesini görür masallah dedi
günaydın canım seninki de büyümüş annesi biz hala kan vercez diye dolaşıyoruz orttada bende sabah gttin sağlık ocagı 10 gün labratuvaı kapalıymış ozel e gittik sonra saat 3 te çıkıcak inşallah yaa vardır dimi ya korkmaya başladım ben bir kere test yaptım bide aileme söyledim var diye

Ailen için acele etmişsin ama var senin inşallah 5 binli degerlerde gelirsin keseni görmeye gidersin Ya çok saçma labaratuvar kapalı olması. Neyse daha erken ogreniceksin nolur benide etiketle sonucuna

Ailen için acele etmişsin ama var senin inşallah 5 binli degerlerde gelirsin keseni görmeye gidersin Ya çok saçma labaratuvar kapalı olması. Neyse daha erken ogreniceksin nolur benide etiketle sonucuna
yaa çok koyu çıkınca eşim varmı yani dedi evet dedim bende. bide adetim hiç gecikmez ondan bir sevinçle hemen söyledim canım ya. inşallah yoktur birşey ay 3 e kadar zor dayanıcam sanırım bu heyecanlıymış

Çok heyecanlı bişey benim bide geceydi düşün nasıl saat saydım ama rakamı görünce nasıl için ısınacak bak gör hadi inşallah güzel saglikli ilerlesin herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…