Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de çok alerjim var doktor benim ilacı yasakladı hamile misin bilmediğimiz zaman kullanamazsın demişti sana ne verdi canım? Bende benimkine sorarım

Ben doğum kontrol ilaçını ağustosta bıraktım o günden beri adet olmadım

Günaydın ...bugün güzel haber alanları şimdiden tebrik ederim. Bende gelen de yok giden de. Evdeki testler negatif adet olacakmisim gibi ağrım var. Bikac gün daha beklicem. Regl olmazsam kan vermeye giderim. Lütfen dua edin. Bebisim benimle olsun

Benim de çok alerjim var doktor benim ilacı yasakladı hamile misin bilmediğimiz zaman kullanamazsın demişti sana ne verdi canım? Bende benimkine sorarım
Zyrtec bana bunu verdi ama ben yine kullanmadm evdeki halıları felan kaldırdım eşim evi toz aldı felan öyle biraz azaldı. B grubu bir ilaçmış bu, bunu kullandırıyorlamış ama ilaç kullanmamak en iyisi diyorlar. Vala kullanmadım da noldu dicem de vardır bir hayır :/

Çok teşekkürler valla bende halı yok ama kedi var bazen tutuyor ona karşı bile camın başında oturuyorum 1 saat açılmak için

Canım ben bu ay aşılama oldum şu an gelen giden yok bakalım
Sen yazmıştın bana sanırım aşılama muhabbetini o zaman atlamışım k.bakma ben hiç aşılama vs denemedim 1 yılım dolunca doktora gittim hormonlar yüksek çıktı 1 ay sonra gel klomene başlatayim dedi yani süreç yeni başlıcaktı ki doğal yolla hamile kaldım lütfen kusuruma bakmayın

Gerçekten mi çok sevindim ya Rabbim bana da bir mucize nasip etsin senden dua istemiştim herhalde yanlış hatırlıyorsa m kusura bakma canım inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini

Elimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktı hamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim

Elimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktı hamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim Eki Görüntüle 2728296
Son kalan testim çatlama olandı kalmadı ama normalde böyle çıkınca olma ihtimali artıyor çünkü adete yakınken gebelik yokken yaptiklarim hep silikti

bunu bazen ben de dusunuyorum, foruma gelip baktikca acaba daha mi cok odaklaniyorum stres mi oluyorum diye.. ama dusununce buradan cok fazla sey ogreniyorum, elbet bilgi kirliligi de vardir ama bu konulari en yakin arkadasim annem dahil kimseye acmadim, sadece esim ve ben kendi aramizda konusuyoruz ama insan gercekten konusup paylasmak istiyor :) o yuzden ben bana daha iyi geldigine karar verdim :) tamamen kisisel bi durum eger sana iyi gelmiyorsa bence de girip stres olma canim guzel haberi vermeye gelirsin ne zaman kismet olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…