ayyy inşallah canım içim kıpır kıpır şuanÇok heyecanlı bişey benim bide geceydi düşün nasıl saat saydım ama rakamı görünce nasıl için ısınacak bak görhadi inşallah güzel saglikli ilerlesin herşey
Evet canım hep bunları ostıyorlarArkadaşlar doktor bir sürü şey mi istemiş yoksa hepiniz kan vermeye gittiğinizde bunların hepsine bakılıyor mu?
Eki Görüntüle 2728205
Dün gece gittim işte kuzum midem için şurup verdi 30 kasımı bekliyorum kontrol içinNe yaptın gittin mi acile? Seni merak ettim
Benim de çok alerjim var doktor benim ilacı yasakladı hamile misin bilmediğimiz zaman kullanamazsın demişti sana ne verdi canım? Bende benimkine sorarımKızlar ben doktora gelmek zorunda kaldım. Dün alerjim çok kötü arttı. Öyle şiddetli hapşırıyorum ki bişey olur diye korktum yani. Umayın dediği gibi ultrasonla sadece rahim duvarı kontrolu yaptı kalınlaşmış güzel bu dış gebelik ihtimalini %90 iptal eder dedi. 2 gunde bir saglk ocagında kn vereceksin sonucunu bana atacaksın dedi. Değer 50-60 olması lazm yarın dedi. Başka bir alerji ilacı yazdı. Folik asiti göster kullanmaya devam et dedi. Bir de bu sabahda evde test yaptım daha da koyulaşmış çizgi eve gidince atarım size. İnşallah kimyasala dönüşmez
Ben doğum kontrol ilaçını ağustosta bıraktım o günden beri adet olmadımKızlar bugün 63.gündeyim hala adet olmadım. Ara kahverengi akıntılarım hala devam ediyor. geçtiğimiz çarşamba gününden beri. Bugün sabah test yaptım negatifti. Sizce ne oluyo? Ben anlamadım. böyle bişey yaşadınız mı?
Günaydın ...bugün güzel haber alanları şimdiden tebrik ederim. Bende gelen de yok giden de. Evdeki testler negatif adet olacakmisim gibi ağrım var. Bikac gün daha beklicem. Regl olmazsam kan vermeye giderim. Lütfen dua edin. Bebisim benimle olsunGünaydın arkadaşlar bugün listemiz kalabalık ben inanıyorum güzel haberler gelicek bugünde. :)
@nuray0303
26.11.2020 @Mstrdm
26.11.2020 O ORKIDE_6
26.11.2020 @TOBEORNOTTOBE1 26.11.2020 A Arjen87
26.11.2020 @filizoruc
26.11.2020 @croiselle
26.11.2020
Zyrtec bana bunu verdi ama ben yine kullanmadm evdeki halıları felan kaldırdım eşim evi toz aldı felan öyle biraz azaldı. B grubu bir ilaçmış bu, bunu kullandırıyorlamış ama ilaç kullanmamak en iyisi diyorlar. Vala kullanmadım da noldu dicem de vardır bir hayır :/Benim de çok alerjim var doktor benim ilacı yasakladı hamile misin bilmediğimiz zaman kullanamazsın demişti sana ne verdi canım? Bende benimkine sorarım
Çok tebrikler canım inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsınSonucum çıktı 2497.3
Çok teşekkürler valla bende halı yok ama kedi var bazen tutuyor ona karşı bile camın başında oturuyorum 1 saat açılmak içinZyrtec bana bunu verdi ama ben yine kullanmadm evdeki halıları felan kaldırdım eşim evi toz aldı felan öyle biraz azaldı. B grubu bir ilaçmış bu, bunu kullandırıyorlamış ama ilaç kullanmamak en iyisi diyorlar. Vala kullanmadım da noldu dicem de vardır bir hayır :/
Bende de kuş var ama gönderiyorum annemlere.Çok teşekkürler valla bende halı yok ama kedi var bazen tutuyor ona karşı bile camın başında oturuyorum 1 saat açılmak için
Ve evi bütün gün havalandırıyorm pencereler açık yaniÇok teşekkürler valla bende halı yok ama kedi var bazen tutuyor ona karşı bile camın başında oturuyorum 1 saat açılmak için
Sen yazmıştın bana sanırım aşılama muhabbetini o zaman atlamışım k.bakma ben hiç aşılama vs denemedim 1 yılım dolunca doktora gittim hormonlar yüksek çıktı 1 ay sonra gel klomene başlatayim dedi yani süreç yeni başlıcaktı ki doğal yolla hamile kaldımCanım ben bu ay aşılama oldum şu an gelen giden yok bakalım
Çok teşekkür ederim inşallah sizde böyle güzel sonuçlar görürsünüzÇok tebrikler canım inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsındarısı bizlerin başına
Gerçekten miSen yazmıştın bana sanırım aşılama muhabbetini o zaman atlamışım k.bakma ben hiç aşılama vs denemedim 1 yılım dolunca doktora gittim hormonlar yüksek çıktı 1 ay sonra gel klomene başlatayim dedi yani süreç yeni başlıcaktı ki doğal yolla hamile kaldımlütfen kusuruma bakmayın
bende yok canım olsa senin için hemen yapardım .başka yerde kan versen tekrardan .senin ordakinde değer yazmıyorduElimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktıhamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim Eki Görüntüle 2728296
30 Kasım da randevum var canım ozaman gideceğimbende yok canım olsa senin için hemen yapardım .başka yerde kan versen tekrardan .senin ordakinde değer yazmıyordu
Son kalan testim çatlama olandı kalmadı ama normalde böyle çıkınca olma ihtimali artıyor çünkü adete yakınken gebelik yokken yaptiklarim hep siliktiElimde gebelik testi kalmadı ovu yapım dedim böyle çıktıhamile olan arkadaşlar ellerinde ovu testi varsa yapıp atabilirler mi merak ettim Eki Görüntüle 2728296
bunu bazen ben de dusunuyorum, foruma gelip baktikca acaba daha mi cok odaklaniyorum stres mi oluyorum diye.. ama dusununce buradan cok fazla sey ogreniyorum, elbet bilgi kirliligi de vardir ama bu konulari en yakin arkadasim annem dahil kimseye acmadim, sadece esim ve ben kendi aramizda konusuyoruz ama insan gercekten konusup paylasmak istiyor :) o yuzden ben bana daha iyi geldigine karar verdim :) tamamen kisisel bi durum eger sana iyi gelmiyorsa bence de girip stres olma canim guzel haberi vermeye gelirsin ne zaman kismet olursa :)inşallah senin de için de hayırlısı olsun. evet ilk olucak. olsun olmasın artık fark etmiyor. gebelik düşünmüyorum bu saatten sonra korunmucam olursa olur olmazsa olmaz. burda sanki dünyanın en büyük sorunu gibi konuşulup duruluyor. platform insanı beklentiye sokuyor belki de girmemek en iyisi. çocuk geleceği zamanı bilir :)