Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın gittin mi acile? Seni merak ettimHayır canım battan 2 gün önce yumurtladim yani geç yumurtladim
Ovulasyon testi var mı elinde hiç?Benimde bugün birden geçti ama adete 4 gün var sanırım ben adet olurum geçtiği için agrım:/
Çok teşekkürler canım. Bakarım sayfaya. Daha önce hiç bundan haberim yoktu. Bu sayede bizde neler öğreniyoruzÜniversite ya da araştırma hastanelerindeki üroloji bölümüne gidebilir.Aşağıya bir link bıraktım oradan hangi hastanelerde hangi testlerin yapılıp yapılmadığına bakabilirsiniz.üniversitede ve devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabiliyor.Bazı il ve ilçelerdeki Hastanenin kapasitesine göre de değişebiliyor
Bu Test Nerede Yapılıyor
Bu Test Nerede Yapılıyor, T.C. Sağlık Bakanlığı'na bağlı laboratuvarların çalıştığı testlerin ve bu testlerin nerede, hangi laboratuvarda çalışıldığının öğrenilebildiği bir web sayfasıdır.ckysweb.saglik.gov.tr
Yok bu ay alicam.test yaptım negatifOvulasyon testi var mı elinde hiç?
canım bat ne zamandı senin? Tebrik ederim.Benide eklermisiniz listeye bende pozitif çıktım
Sağlık ocagına mı gittin? Ben de dün bunların hepsınden yaptırdım. Gerekli gereksiz ne vRsa işaretliyorlar.Arkadaşlar doktor bir sürü şey mi istemiş yoksa hepiniz kan vermeye gittiğinizde bunların hepsine bakılıyor mu?
Eki Görüntüle 2728205
biliyorum canım test pozitif çıkınca sadece bir şüphe olarak yazdımCanım kimyasalda değer öyle hemen düşmüyor. Ben. Mesela adet olduğum gün 24, 2 gün sonra 15, 4 gün sonra da 0 çıktı. Yani adetimin 4. Günü sıfırlandı. Kimyasal olsa az da bir değer çıkardı.
ÇOK SEVİNDİM CANIM YA KESEYİDE GÖRÜRSÜN BU DEĞERLE ALLAHIM BİZEDE NASİP ETSİNKızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
inşallah senin de için de hayırlısı olsun. evet ilk olucak. olsun olmasın artık fark etmiyor. gebelik düşünmüyorum bu saatten sonra korunmucam olursa olur olmazsa olmaz. burda sanki dünyanın en büyük sorunu gibi konuşulup duruluyor. platform insanı beklentiye sokuyor belki de girmemek en iyisi. çocuk geleceği zamanı bilir :)Benim de hayalet çizgi çıkınca bende hala düşünceler içindeyim kimyasal mıydı acaba diye. Neyse ne sonuçta kısmet olmadı. Bundan sonrası için hayırlısı inşallah senin ilk çocuk olacak değil mi?
Ben bunları 3 hafta önce yaptırdığım için istemedi zaten hamilelik varsa doktorunda bunları istiyor önceden yaptırmış oldun ne güzelArkadaşlar doktor bir sürü şey mi istemiş yoksa hepiniz kan vermeye gittiğinizde bunların hepsine bakılıyor mu?
Eki Görüntüle 2728205
günaydın canım seninki de büyümüş annesi biz hala kan vercez diye dolaşıyoruz orttada bende sabah gttin sağlık ocagı 10 gün labratuvaı kapalıymış ozel e gittik sonra saat 3 te çıkıcak inşallah yaa vardır dimi ya korkmaya başladım ben bir kere test yaptım bide aileme söyledim var diyeGünaydın hanımlar yine kan verdim. Doktor bu değerle direkt kadin doğuma gidebilirdin katlar dedi ama işte ilk olan kimyasal olunca korkuyorum oyuzden dedim. Bu değerle kimi göndersem kesesini görür masallah dedi
Ailen için acele etmişsin ama var senin inşallah 5 binli degerlerde gelirsin keseni görmeye gidersin Ya çok saçma labaratuvar kapalı olması. Neyse daha erken ogreniceksin nolur benide etiketle sonucunagünaydın canım seninki de büyümüş annesi biz hala kan vercez diye dolaşıyoruz orttada bende sabah gttin sağlık ocagı 10 gün labratuvaı kapalıymış ozel e gittik sonra saat 3 te çıkıcak inşallah yaa vardır dimi ya korkmaya başladım ben bir kere test yaptım bide aileme söyledim var diye
yaa çok koyu çıkınca eşim varmı yani dedi evet dedim bende. bide adetim hiç gecikmez ondan bir sevinçle hemen söyledim canım ya. inşallah yoktur birşey ay 3 e kadar zor dayanıcam sanırım bu heyecanlıymışAilen için acele etmişsin ama var senin inşallah 5 binli degerlerde gelirsin keseni görmeye gidersin Ya çok saçma labaratuvar kapalı olması. Neyse daha erken ogreniceksin nolur benide etiketle sonucuna
Çok heyecanlı bişey benim bide geceydi düşün nasıl saat saydım ama rakamı görünce nasıl için ısınacak bak gör hadi inşallah güzel saglikli ilerlesin herşeyyaa çok koyu çıkınca eşim varmı yani dedi evet dedim bende. bide adetim hiç gecikmez ondan bir sevinçle hemen söyledim canım ya. inşallah yoktur birşey ay 3 e kadar zor dayanıcam sanırım bu heyecanlıymış