- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 33
pozitifti ama kan sonucu hala çıkmadı. dün regl olunca bugün hastaneye gittim kan verdim 0.2çıktı.şimdi vardı kimyasal mı oldu yoksa test mi yanlıştı bilmiyorum. ilki çıksa anlardım. neyseki senin regl bitiyormuş ne güzel. benim 8 9 gün sürüyor. saldım çayıra mevlam kayıra :)
Sabah ben yine yapayım hiç umudum yok ama bakalım28inde canım sabah test yaptım negatif çıktı umudum yok bu aydan regl beklicem
Hayırlısı olsun canımSabah ben yine yapayım hiç umudum yok ama bakalım
prolaktin nedir +enter Googledaha ogrenecek cooooook seyimiz var
Amin canım pozitif enerjimi kendim dışımda herkese vermişim sanırımÖncelikle gebe olan arkadaşların hepsini tebrik ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız ve Allah yavrularınıza güzel bahtlar nasip edernewmoon10 şimdi baktım da kasımm ayında maşallah 35 tane hamile arkadaş var.Senin açtığın konu çok bereketli olmuş.Ocak 2021 gebelik planlayanlar konusunu sen açmalısın.Uğur getir belki hepimize...
Çok ilginç bakalım bekleyelim mevlam ne gösterecekBende de bi ara kasik agrisi ve sabahları mide yanmasi gibi bisey oldu ama gecti sonradan suan bi belirti yok
Ahh şu prolaktin ve dostinexden neler çektim nelerProlaktin süt hormonu demek. Prolaktin yükseldiğinde yumurtlama gerçekleşmez. Adet duzensizlesir dostinex ve söktürücü kullanmadan da olmuyor. Tecrübeyle sabit. Baya uzman oldum bu konuda. Prolaktin stres hormonu olarak da bilinir. Tetikleyen şey ise stres ve göğüsleri cok dokunulmasi veya emilme durumu. Doktorun ilk sorduğu şey buydu.
Sennevrene pozitif enerjini vereceksin ki evrende sana geri dönüş yapsın.Malum geri dönüşü bakılırsa 35 kişiyi ekart ettik.Demek ki sıra bizlere geliyor.Bence sen düşünmekten vazgeç icraate geç canım,Amin canım pozitif enerjimi kendim dışımda herkese vermişim sanırıminşallah ay bitmeden daha da güzel haberler alırız. Ocağı düşünmüyor değilim haklısın
İnşallah ocak’a kalmadan güzel haberleri alırızÖncelikle gebe olan arkadaşların hepsini tebrik ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız ve Allah yavrularınıza güzel bahtlar nasip edernewmoon10 şimdi baktım da kasımm ayında maşallah 35 tane hamile arkadaş var.Senin açtığın konu çok bereketli olmuş.Ocak 2021 gebelik planlayanlar konusunu sen açmalısın.Uğur getir belki hepimize...
Öncelikle çok geçmiş olsun.BAT ne zaman?Eğer daha önce gebelik testi alıp yapmadıysanız nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz.Kızlar acilden geliyorumçok kötü mide yanması ve karın ağrım vardı gebelik şüphem olduğu için iğne falan yapmadılar şurup verdi midem için biraz rahatladı kan sonucunu gösterdim sonuç çıkmamış gibi referans aralığı falan yazmıyor dedi labartvrda çok sıra var kadın doguma bı gidin dedi belirtileriniz çok var dedi doktor
Üniversite ya da araştırma hastanelerindeki üroloji bölümüne gidebilir.Aşağıya bir link bıraktım oradan hangi hastanelerde hangi testlerin yapılıp yapılmadığına bakabilirsiniz.üniversitede ve devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabiliyor.Bazı il ve ilçelerdeki Hastanenin kapasitesine göre de değişebiliyorKızlar bişey soracam konu açtım ama pek bı cvp alamadım. Komşumun eşi sperm testi yaptırmak istiyor. Ama özele gidemiyorlar. Kendi doktorumj önerdim (biz özelde yapmıştık aynı gün çıkmıştı sonuclar)ama ücreti fazla geldi. Ankara da sperm testi yapan hastaneler hangileri. SGK ile kontrol olacaklar.
Gecmis olsun canim. Insallah hayirli bir sonuc alirsinKızlar acilden geliyorumçok kötü mide yanması ve karın ağrım vardı gebelik şüphem olduğu için iğne falan yapmadılar şurup verdi midem için biraz rahatladı kan sonucunu gösterdim sonuç çıkmamış gibi referans aralığı falan yazmıyor dedi labartvrda çok sıra var kadın doguma bı gidin dedi belirtileriniz çok var dedi doktor
Bat 17 kasimdi canım 15 Kasım'da yumurtlama oldu gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı ama kanda 0 çıktı galiba o hatalı gibi geldi bana referans aralığı bilmem ne hiç bişe yazmıyor kağıtta anlamadımÖncelikle çok geçmiş olsun.BAT ne zaman?Eğer daha önce gebelik testi alıp yapmadıysanız nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz.
Anlayamadım acaba yanlış mı yazdın tarihleri.Sonuç çıkmadığı için referans değeri yazmıyordur.Bat 17 kasimdi canım 15 Kasım'da yumurtlama oldu gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı ama kanda 0 çıktı galiba o hatalı gibi geldi bana referans aralığı bilmem ne hiç bişe yazmıyor kağıtta anlamadım
Hayır canım battan 2 gün önce yumurtladim yani geç yumurtladimAnlayamadım acaba yanlış mı yazdın tarihleri.Sonuç çıkmadığı için referans değeri yazmıyordur.
Canım regli dönemlerin düzensiz mi?ovülasyon testine istinaden mi geç yumurtladığını düşünüyorsun.Normalde BAT 2 gün önce yumurtlama ilginçBat 17 kasimdi canım 15 Kasım'da yumurtlama oldu gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı ama kanda 0 çıktı galiba o hatalı gibi geldi bana referans aralığı bilmem ne hiç bişe yazmıyor kağıtta anlamadım