Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim de hayalet çizgi çıkınca bende hala düşünceler içindeyim kimyasal mıydı acaba diye. Neyse ne sonuçta kısmet olmadı. Bundan sonrası için hayırlısı inşallah senin ilk çocuk olacak değil mi?

Öncelikle gebe olan arkadaşların hepsini tebrik ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız ve Allah yavrularınıza güzel bahtlar nasip eder newmoon10 şimdi baktım da kasımm ayında maşallah 35 tane hamile arkadaş var.Senin açtığın konu çok bereketli olmuş.Ocak 2021 gebelik planlayanlar konusunu sen açmalısın.Uğur getir belki hepimize...

Prolaktin süt hormonu demek. Prolaktin yükseldiğinde yumurtlama gerçekleşmez. Adet duzensizlesir dostinex ve söktürücü kullanmadan da olmuyor. Tecrübeyle sabit. Baya uzman oldum bu konuda. Prolaktin stres hormonu olarak da bilinir. Tetikleyen şey ise stres ve göğüsleri cok dokunulmasi veya emilme durumu. Doktorun ilk sorduğu şey buydu.
prolaktin nedir +enter Google daha ogrenecek cooooook seyimiz var

Amin canım pozitif enerjimi kendim dışımda herkese vermişim sanırım inşallah ay bitmeden daha da güzel haberler alırız. Ocağı düşünmüyor değilim haklısın

Ahh şu prolaktin ve dostinexden neler çektim neler

Amin canım pozitif enerjimi kendim dışımda herkese vermişim sanırım inşallah ay bitmeden daha da güzel haberler alırız. Ocağı düşünmüyor değilim haklısın
Sennevrene pozitif enerjini vereceksin ki evrende sana geri dönüş yapsın.Malum geri dönüşü bakılırsa 35 kişiyi ekart ettik.Demek ki sıra bizlere geliyor.Bence sen düşünmekten vazgeç icraate geç canım,ne diyorlardı şu dönemde ya samimiyet ya da samimi niyet edenlerden uzaklaşmayacaksın.

İnşallah ocak’a kalmadan güzel haberleri alırız

Kızlar bişey soracam konu açtım ama pek bı cvp alamadım. Komşumun eşi sperm testi yaptırmak istiyor. Ama özele gidemiyorlar. Kendi doktorumj önerdim (biz özelde yapmıştık aynı gün çıkmıştı sonuclar)ama ücreti fazla geldi. Ankara da sperm testi yapan hastaneler hangileri. SGK ile kontrol olacaklar.

Kızlar acilden geliyorum çok kötü mide yanması ve karın ağrım vardı gebelik şüphem olduğu için iğne falan yapmadılar şurup verdi midem için biraz rahatladı kan sonucunu gösterdim sonuç çıkmamış gibi referans aralığı falan yazmıyor dedi labartvrda çok sıra var kadın doguma bı gidin dedi belirtileriniz çok var dedi doktor

Öncelikle çok geçmiş olsun.BAT ne zaman?Eğer daha önce gebelik testi alıp yapmadıysanız nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz.

Üniversite ya da araştırma hastanelerindeki üroloji bölümüne gidebilir.Aşağıya bir link bıraktım oradan hangi hastanelerde hangi testlerin yapılıp yapılmadığına bakabilirsiniz.üniversitede ve devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabiliyor.Bazı il ve ilçelerdeki Hastanenin kapasitesine göre de değişebiliyor

Gecmis olsun canim. Insallah hayirli bir sonuc alirsin

Öncelikle çok geçmiş olsun.BAT ne zaman?Eğer daha önce gebelik testi alıp yapmadıysanız nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz.
Bat 17 kasimdi canım 15 Kasım'da yumurtlama oldu gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı ama kanda 0 çıktı galiba o hatalı gibi geldi bana referans aralığı bilmem ne hiç bişe yazmıyor kağıtta anlamadım

Anlayamadım acaba yanlış mı yazdın tarihleri.Sonuç çıkmadığı için referans değeri yazmıyordur.

Canım regli dönemlerin düzensiz mi?ovülasyon testine istinaden mi geç yumurtladığını düşünüyorsun.Normalde BAT 2 gün önce yumurtlama ilginçBAT 17 Kasım ise 1 hafta 2 günlük hamile olma lazım ama yumurtlama 15 kasımda oldu diyorsan yumurtlamadan sonra rahime yerleşme 6-10 sürüyor diye biliyorum.Senin gebelik değilde sanki enfeksiyonla alakalı bir sıkıntın olmuş gibi geliyor.Ki umarım ben yanlış biliyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…