Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TEŞEKKÜRLER
Burda var tanıdığım emzirirken hamile kalan
Yinede teşekkür ederim
canim ben de donup mesajlarina baktim simdi hamilelik yasamadigim icin belirtilere bir sey diyemem ama emzirmek konusunda B bitkiselhayat a katiliyorum.. hep sut korur derler, emzirirken hamile kalinmaz diye sanirim hormanal bir durum.. ama buna guvenip planlamadigi halde hamile kalan 1 ya da 2 tanidigim oldu, her zaman herkeste ayni olmuyor yani :)

Süt korur denilen prolaktin yüksekliğiymiş öğrenince şaşırdım

bu arada Umay1907 kafamda kentsel donusumler sarkisini hic bilmiyorum sozlerini falan, sadece orasini melodik olarak soyleyebiliyorum senin mesajini okurken farketmeden onu da okuyorum heralde, butun gun tek cumle sarkiyla gezip duruyorum esim dalga gecmeye basladi kentsel donusumcu diye

Bi ara bende evde öyle geziyordum o zaman yazmıştım ne bileyim değiştireyim bari

150 iç dedi bana da doktor pzrtesi göreve başlıyor. Zaten yapacak başka bişeyimiz kalmadı

Bende de bi ara kasik agrisi ve sabahları mide yanmasi gibi bisey oldu ama gecti sonradan suan bi belirti yok

Canim senin testin baya koyu degil miydi. Nasil kan sonucin 0 cikiyor?
Bende hiç birşey anlamadım canım valla evet baya net belli oluyordu çizgi bir arkadaşım da kan vermiş değeri 20 çıkmış ertesi gün vermiş aynı benim gibi direk 0 çıkmış kimyasal olmuş benim ki de öyle birşey olabilir mi

Kimyasal gebelik geçirenler değeri düşünce sadece 0 gördüler mi acaba merak ettim kızlar 0 yanında nokta falan olmadan

Çünkü normal olan hiç kimsede 0 olmamış hiç 0.1 olmuş 0.100 olmuş hep bu tarz da kimyasal geçirenlerde gördüm hep

Çünkü normal olan hiç kimsede 0 olmamış hiç 0.1 olmuş 0.100 olmuş hep bu tarz da kimyasal geçirenlerde gördüm hep
Canım bu dediğin laboratuvarla alakalı. Mesela bir laboratuvarda değer 0.1 ile başlayabilir, bir diğerinde sadece 0 ile. Yani rakamlara takılma. 0 da 0.1 de 0.100 de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…