canim ben de donup mesajlarina baktim simdiTEŞEKKÜRLER
Burda var tanıdığım emzirirken hamile kalan
Yinede teşekkür ederim
Süt korur denilen prolaktin yüksekliğiymiş öğrenince şaşırdımcanim ben de donup mesajlarina baktim simdihamilelik yasamadigim icin belirtilere bir sey diyemem ama emzirmek konusunda B bitkiselhayat a katiliyorum.. hep sut korur derler, emzirirken hamile kalinmaz diye sanirim hormanal bur durum.. ama buna guvenip planlamadigi halde hamile kalan 1 ya da 2 tanidigim oldu, her zaman herkeste ayni olmuyor yani :)
prolaktin nedir +enter GoogleSüt korur denilen prolaktin yüksekliğiymiş öğrenince şaşırdım
Süt hormonu artınca gebeliği engelliyor benim çok yüksekti bilmiyordumprolaktin nedir +enter Googledaha ogrenecek cooooook seyimiz var
bu aradaUmay1907 kafamda kentsel donusumler sarkisini hic bilmiyorum sozlerini falan, sadece orasini melodik olarak soyleyebiliyorum senin mesajini okurken farketmeden onu da okuyorum heralde, butun gun tek cumle sarkiyla gezip duruyorum esim dalga gecmeye basladi kentsel donusumcu diye
150 iç dedi bana da doktor pzrtesi göreve başlıyor. Zaten yapacak başka bişeyimiz kalmadıSeninki çok fırlamış canım git hemen benimkide yüksek ama en fazla 7.94u gördüm streste arttırıyormuş inşallah düşer hızla soğuk sıkım çörek otu yağı iyi geliyormuş bende kullanmayı düşünüyorum doktora sorayım da bi
Darısı isteyen herkesin başına inşallahhhHayırlı uğurlu olsun. Çok çok mutlu oldum. Bizim için de dua et.
Bende de bi ara kasik agrisi ve sabahları mide yanmasi gibi bisey oldu ama gecti sonradan suan bi belirti yokSelam Canım, bende cu cumertesi öğleden sonra belirtiler bıçak gibi kesildi. İşte bugün ve dün hafiften kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı. Ama gebeliğe yormak istemiyorum. Adet olunca da böyle oluyor sanuçda. Sen nasılsın?
Yarın sabahtan gidicem gün içi de çıkarsa değer haber veririm inşallah çıkar hemenİnşallah canımmm sen de haber ver
Benim de sol bacağım acayip ağrıyorKızlar sol bacağıma sürekli kramp giriyor herşeyi belirti saymaya başladım artık burda biseyler okuya okuya
Bende hiç birşey anlamadım canım valla evet baya net belli oluyordu çizgi bir arkadaşım da kan vermiş değeri 20 çıkmış ertesi gün vermiş aynı benim gibi direk 0 çıkmış kimyasal olmuş benim ki de öyle birşey olabilir miCanim senin testin baya koyu degil miydi. Nasil kan sonucin 0 cikiyor?
Canım benimki tam 0 olmuştu. 24 - 15 - 0 olarak gitmişti hiç küsüratı yoktu. Hatta 24 - 15 de küsüratsızdı.Kimyasal gebelik geçirenler değeri düşünce sadece 0 gördüler mi acaba merak ettim kızlar 0 yanında nokta falan olmadan
Bende mi kimyasal yaşadım ozaman yaCanım benimki tam 0 olmuştu. 24 - 15 - 0 olarak gitmişti hiç küsüratı yoktu. Hatta 24 - 15 de küsüratsızdı.
Daha önce kan testi vermiş miydin canım yoksa sadece hamilelik testiyle mi öğrendinBende mi kimyasal yaşadım ozaman ya
2 gün önce evde test yaptım pozitif gayet belliydi sonra sabah yaptım cizgi iyice siliklesmisti çok az belli oluyordu 2 3 saat sonra kan verdim sadece 0 çıktıDaha önce kan testi vermiş miydin canım yoksa sadece hamilelik testiyle mi öğrendin
Canım bu dediğin laboratuvarla alakalı. Mesela bir laboratuvarda değer 0.1 ile başlayabilir, bir diğerinde sadece 0 ile. Yani rakamlara takılma. 0 da 0.1 de 0.100 de aynıÇünkü normal olan hiç kimsede 0 olmamış hiç 0.1 olmuş 0.100 olmuş hep bu tarz da kimyasal geçirenlerde gördüm hep