Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu dediğin laboratuvarla alakalı. Mesela bir laboratuvarda değer 0.1 ile başlayabilir, bir diğerinde sadece 0 ile. Yani rakamlara takılma. 0 da 0.1 de 0.100 de aynı
Adetim de 9 gün geçti 30 Kasım da kadın doğuma gideceğim kimyasal gecirdiysem.o anlar mı muane edince

Hmm olabilir canim üzme cok kendini insallah bir dahaki ay sana da nasib eder rabbim

DusunceBulutu senin pozitif değil miydi test? Benimde hayaletti biliyorsun ama bende adet oldum hatta adetim bitiyor erken oldum. Bu ay bize oyun oynadı testler
pozitifti ama kan sonucu hala çıkmadı. dün regl olunca bugün hastaneye gittim kan verdim 0.2çıktı.şimdi vardı kimyasal mı oldu yoksa test mi yanlıştı bilmiyorum. ilki çıksa anlardım. neyseki senin regl bitiyormuş ne güzel. benim 8 9 gün sürüyor. saldım çayıra mevlam kayıra :)

Canım kimyasalda değer öyle hemen düşmüyor. Ben. Mesela adet olduğum gün 24, 2 gün sonra 15, 4 gün sonra da 0 çıktı. Yani adetimin 4. Günü sıfırlandı. Kimyasal olsa az da bir değer çıkardı.

Ben eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora
Zararı olmazsa içeyim ama yeni başladım ya bi tedirginim folik asitte aldım o tok karnına duzene sokayim
Zararı olmazsa içeyim ama yeni başladım ya bi tedirginim folik asitte aldım o tok karnına duzene sokayim
Aynen mutlaka duzen onemlı kahvaltı yapmadan en az yarım saat once içmek lazım

Öncelikle emzirirken hamile kalınıyor.ama şöyle örneğin doğum yaptınız 40iniz çıktı.sonra hiç adet gormediniz.adet görene kadar kalmıyorsunuz.ancak 1 kere adet olsanız bir daha sut korumuyor.ben ikinci bebeğime emzirirken hamile kaldım ve 5. Ayima kadar da emzirdim hamile iken.bir yıl hiç korumadım ve adet olmadım.bir yıl sonra bir kere adet oldum.hemen hamile kaldım.ve prolaktinim yüksekti.merak etme kolay kalmazsın demişti doktor.o gece bir kere korumadım.11 gün sonra 11 günlüktü öğrendim.
Sol bacagimin üst kısmi yaklaşık 2 yıldır agriyor özellikle yumurtlama zamanları ve adet öncesi.buna orta yaş adet sendromu deniyormuş ve 30 ile 40 yaş arası daha çok yaşanıyormuş.

Sol bacagimin üst kısmi dediğim yer diz kapağından kasiklarima kadar olan bacagimin üst bölgesi demek istedim.

Sol bacagimin üst kısmi dediğim yer diz kapağından kasiklarima kadar olan bacagimin üst bölgesi demek istedim.
Tabi bu ağrı adet olacağınızı göstermiyor orta yaşta yumurtlayan kadınların yaşadığı bir çeşit ağrı.yumurtladiginizi gösteriyor sadece yanlış anlaşılma olmadım.insallah herkesin testi pozitif olsun

Merhabalar. SAT 26 Ekim BAT 27 Kasım. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip etmeye başladım. Ancak 8 kasımda kahverengi lekelenmeler başladı ve 3-4 gün sürdü. Yumurtlama olduğunu düşündüm 12 kasımda da pik yaptığını düşünmüştüm. 13ünden itibaren silikleşmeye başladı zaten. Ben yumurtlama testi yapmaya devam ettim 19undan itibaren tekrar koyulaştı. 20-21 pik yaptı. 21 akşamı silikleşmeye başladı. Asıl yumurtlama 20-21 de neden lekelenme oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yumurtlama testlerinin resimlerini ekleyeceğim yorumlayabilirseniz sevinirim.

Eklentiler

• 0B17913E-60A3-4F08-8E98-77A4ED28498E.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 23
  • EF964FB4-501A-4E3C-BADC-2201766F6EC7.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 21
Aynıydı ve sonra birden geçti şuan 5 haftalık hamileyim:)
Ya sıktım sizide :) son bişey. Göğüs ağrım geçti dediniz ya mesela adet günüme yakın geçmişiydi ağrı yoksa adet gününüz gecince mı göğüs ağrınız da geçti? Bem erken gebelik testi alıp yaptım bugün 4 gün var çıkar diye ama negatif malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…