- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Ve acaip karnım ağrıyor sanki biri içini buzuyor gibi kasiklarim da çok gaz sancısı varDaha önce kan testi vermiş miydin canım yoksa sadece hamilelik testiyle mi öğrendin
Adetim de 9 gün geçti 30 Kasım da kadın doğuma gideceğim kimyasal gecirdiysem.o anlar mı muane edinceCanım bu dediğin laboratuvarla alakalı. Mesela bir laboratuvarda değer 0.1 ile başlayabilir, bir diğerinde sadece 0 ile. Yani rakamlara takılma. 0 da 0.1 de 0.100 de aynı
Hayır canım anlamaz çünkü kimyasalda rahim hiç deforme olmuyorAdetim de 9 gün geçti 30 Kasım da kadın doğuma gideceğim kimyasal gecirdiysem.o anlar mı muane edince
Yavrum bende bat mat kalmadıBenim de sol bacağım acayip ağrıyorkasık ağrım ve gaz sıkışmam da var bat ne zaman?
Eee idrar testi yaptınız mıYavrum bende bat mat kalmadı21kasimdi 18 kasımdan beri kahverengi akıntım var bugün bitti. Yarın kan vermeye gidicem bakalım
Hmm olabilir canim üzme cok kendini insallah bir dahaki ay sana da nasib eder rabbimBende hiç birşey anlamadım canım valla evet baya net belli oluyordu çizgi bir arkadaşım da kan vermiş değeri 20 çıkmış ertesi gün vermiş aynı benim gibi direk 0 çıkmış kimyasal olmuş benim ki de öyle birşey olabilir mi
Dün yaptım negatiftiEee idrar testi yaptınız mı
pozitifti ama kan sonucu hala çıkmadı. dün regl olunca bugün hastaneye gittim kan verdim 0.2çıktı.şimdi vardı kimyasal mı oldu yoksa test mi yanlıştı bilmiyorum. ilki çıksa anlardım. neyseki senin regl bitiyormuş ne güzel. benim 8 9 gün sürüyor. saldım çayıra mevlam kayıra :)DusunceBulutu senin pozitif değil miydi test? Benimde hayaletti biliyorsun ama bende adet oldum hatta adetim bitiyor erken oldum. Bu ay bize oyun oynadı testler
Canım kimyasalda değer öyle hemen düşmüyor. Ben. Mesela adet olduğum gün 24, 2 gün sonra 15, 4 gün sonra da 0 çıktı. Yani adetimin 4. Günü sıfırlandı. Kimyasal olsa az da bir değer çıkardı.pozitifti ama kan sonucu hala çıkmadı. dün regl olunca bugün hastaneye gittim kan verdim 0.2çıktı.şimdi vardı kimyasal mı oldu yoksa test mi yanlıştı bilmiyorum. ilki çıksa anlardım. neyseki senin regl bitiyormuş ne güzel. benim 8 9 gün sürüyor. saldım çayıra mevlam kayıra :)
Ben eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora
Zararı olmazsa içeyim ama yeni başladım ya bi tedirginimfolik asitte aldım o tok karnına duzene sokayim
Aynen mutlaka duzen onemlı kahvaltı yapmadan en az yarım saat once içmek lazımZararı olmazsa içeyim ama yeni başladım ya bi tedirginimfolik asitte aldım o tok karnına duzene sokayim
Benim göbek ağrısı değil de sanki aşağı doğru çekiliyor gibiydi ve hala daha öyleKızlar aramızda birinin göbeği ağrıyordu kimdi?
Tabi bu ağrı adet olacağınızı göstermiyor orta yaşta yumurtlayan kadınların yaşadığı bir çeşit ağrı.yumurtladiginizi gösteriyor sadece yanlış anlaşılma olmadım.insallah herkesin testi pozitif olsunSol bacagimin üst kısmi dediğim yer diz kapağından kasiklarima kadar olan bacagimin üst bölgesi demek istedim.
Benimde bugün birden geçti ama adete 4 gün var sanırım ben adet olurum geçtiği için agrım:/Aynıydı ve sonra birden geçti şuan 5 haftalık hamileyim:)
Ya bende öyleyim senin bat ne zamandıBenim göbek ağrısı değil de sanki aşağı doğru çekiliyor gibiydi ve hala daha öyle
Ya sıktım sizide :) son bişey. Göğüs ağrım geçti dediniz ya mesela adet günüme yakın geçmişiydi ağrı yoksa adet gününüz gecince mı göğüs ağrınız da geçti? Bem erken gebelik testi alıp yaptım bugün 4 gün var çıkar diye ama negatif malesefAynıydı ve sonra birden geçti şuan 5 haftalık hamileyim:)
28inde canım sabah test yaptım negatif çıktı umudum yok bu aydan regl beklicemYa bende öyleyim senin bat ne zamandı