evet canım 64 gün olunca seninde geçmiş oluyor kan ver kesin çıkar hiç test yaptın mı evdeKızlar bugün 64.gün ben hala adet olmadım kahverengi lekelenmem de bugün bitti. 1 haftadır devam ediyordu sizce adet mi olucam? Yoksa başka bişey mi? Ben yarın gidip bi kan vereyim diyorum sağlık ocağında. En azından bu kafa karışıklığım biter.
yaaa canım üzüldüm dur bakalım 2 gün sonra tekrar gel demiş artar belkide umudunu kesme hemenBeta 15,26 düşmüştirodim çok yükselmiş kesin ondan oldu. 2 gun sonra betaya tekrar bak dedi doktorum am daha da artmaz ki
Dün yaptım normal gebelik testi ama negatiftievet canım 64 gün olunca seninde geçmiş oluyor kan ver kesin çıkar hiç test yaptın mı evde
canım en iyisi hem git kan ver hemde doktora gözük gecikme içinDün yaptım normal gebelik testi ama negatiftiBilmiyorum neden oldu böyle ilk defa yaşıyorum bende.
evett aynıyızzBişey yok aramızda
Hiçbir fikrim yok kuzum bende herşeyi yeni yeni ogreniyor8m kötüyü düşünme artar inşallahBilmşyorum ki öyle bişey de demedi 2 gün sonra betaya tekrar bakalım dedi. Kimyasaldan başka açıklaması var mı
caım ne belli ki adet olduğu belki yerleşme kanamasınıdır. Kan testi vermek en iyisibende kahverengi bir akıntı başladı demekki adetim geldi.31. günde yaptığın testlerde hep ikinci çizgi vardı.zamanla belirginleşmiştiler.5-10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum.ve silik çizgilerde çok anlamlı değimiş doğrusu adetin gecikmediyse. iki gün gecikme ile adetim başlamış oldu.
Olsun sıkma canını nasip deyip gülüp geçelim olmaz mıMaalesef kuzum negatif Allah razı olsun
ben daha önce gebelik yaşadım birden fazla hiç yerleşme kanaması yaşamadım canım.testler böyle çıkıyor daha öncede yaşadım silik görüp adet olmayı ne yazıkkicaım ne belli ki adet olduğu belki yerleşme kanamasınıdır. Kan testi vermek en iyisi
alla alla ne ilginç ya testlere güvenmemek lazım hiç o zamanben daha önce gebelik yaşadım birden fazla hiç yerleşme kanaması yaşamadım canım.testler böyle çıkıyor daha öncede yaşadım silik görüp adet olmayı ne yazıkki
evet güvenmemek lazım testlerde çift görüp 0.00 bile sonuç aldığım var.hala da bir ümit yapıyorum işte.ne bilim umutalla alla ne ilginç ya testlere güvenmemek lazım hiç o zaman
Bugün bat günüm ama gelen giden yok karnımda bir ağrı yok adet olacak gibi bi ağrı hissetmiyorum acaba bu sefer oldu mu gebeliğe bağlı hiç bir belirtim yok tek bişey var göğüslerim çok ağrıyor 3 gündür renginde değişiklik yok kabarıklık falan çıkmadı sert ve acıyor dokununca adetim iki gün geçsin test yapçam 1 senedir bekliyorum test yapmaya korkuyorum adet beklemek daha iyi gibiArkadaşlar Günaydın,
Var mı güzel haberleriniz?
@SnowySecret
25.11.2020 @gecenin_resmi
25.11.2020 @destinalar
25.11.2020 I ilkyaz10
25.11.2020 @Random33
25.11.2020
OyyyyşKızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. GünündeyimAllaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
Heyyyy maşallah canım benimm harika sonuç yarında benim 4. Günüm kan vericem inşallah bende bu değerleri görürüm hayırlısı olsun seninKızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. GünündeyimAllaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
İnşallah canımmm sen de haber verHeyyyy maşallah canım benimm harika sonuç yarında benim 4. Günüm kan vericem inşallah bende bu değerleri görürüm hayırlısı olsun senin