Hayırlı uğurlu olsun. Çok çok mutlu oldum. Bizim için de dua et.Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. GünündeyimAllaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
Valla ona kalırsa benimde hala sol kaşığımda batma var ama test negatif diyo bende erken daha çıkar diye kendimi avutuyorumBence orda bi kuzu yok ama bir umuttur yaşamak işte daha 4 gün var regl
Daha regle 5 gün inşallah sabah yine yapacam bi umutOlsun sıkma canını nasip deyip gülüp geçelim olmaz mı
AhahahaBen kasık yazamıyorum kaşık oluyo benim kaşık ağrım var kızlar yakında çatal bıçak ağrımda çıkar
50 mg a çıkardı ama bi hata var ben 25 in yarısını içiyordum bunu belirttim bişey demedi kullan gel dedibende bugun 25 içtim kadın doğuma danisicam haftaya
Kaç gun içiyorsun 7 gün bana fazla geldi ama iceyim mi 7/50Benım degerım 4,5 tu 50 mg kullandım1,5 a dusmustu sonra simdi gebelık olunca 3,5 a cıkmıs bu yuzden doktor 75 mg cıkardı
Canım bir sürü girdi oluyor ben baktığımda.. Muhtemelen arada kaynadı soruların girip mesajlarından baktım.. mesela buradaki çoğu kişi de görmemiştir. Olur böyle şeyler..Teşekkürler kızlar vermediğiniz cevaplar için
Ben eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora kalsa daha da fırlarsı ben onu dinlemeyıp kendim ayarladım ve 11 küsüre çıkmışKaç gun içiyorsun 7 gün bana fazla geldi ama iceyim mi 7/50
Kesnlkle bir hafta sonra felan tsh tekrar baktırın.Benım degerım 4,5 tu 50 mg kullandım1,5 a dusmustu sonra simdi gebelık olunca 3,5 a cıkmıs bu yuzden doktor 75 mg cıkardı
TEŞEKKÜRLERCanım bir sürü girdi oluyor ben baktığımda.. Muhtemelen arada kaynadı soruların girip mesajlarından baktım.. mesela buradaki çoğu kişi de görmemiştir. Olur böyle şeyler..
Soruların hakkında benim bilgim yok sadece emzirirken hamile kalınmadığını biliyorum. Süt gelirken kadın hamile kalamaz bir de sarımsı bir akıntın varsa regl eğer bembeyaz süt kesiği ise hamilelik diye biliyorum.
Seninki çok fırlamış canım git hemen benimkide yüksek ama en fazla 7.94u gördüm streste arttırıyormuş inşallah düşer hızla soğuk sıkım çörek otu yağı iyi geliyormuş bende kullanmayı düşünüyorum doktora sorayım da biBen eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora kalsa daha da fırlarsı ben onu dinlemeyıp kendim ayarladım ve 11 küsüre çıkmışyıllardır böyle yükselmemişti hamilelikte hemen fırlıyor benimki demekki.
Canim senin testin baya koyu degil miydi. Nasil kan sonucin 0 cikiyor?Kuzum beni listeye gecikme olarak duzeltirmisin bat 17.11 dinewmoon10
Aynen cuma gunu kontrolum varKesnlkle bir hafta sonra felan tsh tekrar baktırın.
Ben nerdeyse 10 yıldır ıcıyorum sabahları ac karnına hıc fazla gelmıyor acıkcası artık alıstımKaç gun içiyorsun 7 gün bana fazla geldi ama iceyim mi 7/50
Zararı olmazsa içeyim ama yeni başladım ya bi tedirginimBen nerdeyse 10 yıldır ıcıyorum sabahları ac karnına hıc fazla gelmıyor acıkcası artık alıstım