Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat normalde yarın. Testler hep negatif. Sanırım bu ay da olmadı. Onca yumurta heba oldu. Kaç gündür göğüs ve göğüs ucu ağrım vardı dokunamiyordum. Dünden beri ağrısı gecti ama kasıklarım ağrıyor. Sanırım adet olacam

Benım degerım 4,5 tu 50 mg kullandım1,5 a dusmustu sonra simdi gebelık olunca 3,5 a cıkmıs bu yuzden doktor 75 mg cıkardı

Teşekkürler kızlar vermediğiniz cevaplar için 🖐️
Canım bir sürü girdi oluyor ben baktığımda.. Muhtemelen arada kaynadı soruların girip mesajlarından baktım.. mesela buradaki çoğu kişi de görmemiştir. Olur böyle şeyler..

Soruların hakkında benim bilgim yok sadece emzirirken hamile kalınmadığını biliyorum. Süt gelirken kadın hamile kalamaz bir de sarımsı bir akıntın varsa regl eğer bembeyaz süt kesiği ise hamilelik diye biliyorum.

Kaç gun içiyorsun 7 gün bana fazla geldi ama iceyim mi 7/50
Ben eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora kalsa daha da fırlarsı ben onu dinlemeyıp kendim ayarladım ve 11 küsüre çıkmış:KK43: yıllardır böyle yükselmemişti hamilelikte hemen fırlıyor benimki demekki.

Canım bir sürü girdi oluyor ben baktığımda.. Muhtemelen arada kaynadı soruların girip mesajlarından baktım.. mesela buradaki çoğu kişi de görmemiştir. Olur böyle şeyler..

Soruların hakkında benim bilgim yok sadece emzirirken hamile kalınmadığını biliyorum. Süt gelirken kadın hamile kalamaz bir de sarımsı bir akıntın varsa regl eğer bembeyaz süt kesiği ise hamilelik diye biliyorum.
TEŞEKKÜRLER
Burda var tanıdığım emzirirken hamile kalan
Yinede teşekkür ederim

Ben eski endokrin doktoruma ulaştım durumu anlattım 150 ye çıkr pzrtesi de gel bakalm dedi. Pazartesi çalışmaya başlıyormuş. Bnm 2,93 dü en son devletteki doktora kalsa daha da fırlarsı ben onu dinlemeyıp kendim ayarladım ve 11 küsüre çıkmış:KK43: yıllardır böyle yükselmemişti hamilelikte hemen fırlıyor benimki demekki.
Seninki çok fırlamış canım git hemen benimkide yüksek ama en fazla 7.94u gördüm streste arttırıyormuş inşallah düşer hızla soğuk sıkım çörek otu yağı iyi geliyormuş bende kullanmayı düşünüyorum doktora sorayım da bi

DusunceBulutu DusunceBulutu senin pozitif değil miydi test? Benimde hayaletti biliyorsun ama bende adet oldum hatta adetim bitiyor erken oldum. Bu ay bize oyun oynadı testler 🤔

X