Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tiroıt ılacı ıcıyorum 25 kullnıyordum 75 mg cıkardılar sımdı gebelık ıcın 2,5 olmalıymıs
50 mg a çıkardı ama bi hata var ben 25 in yarısını içiyordum bunu belirttim bişey demedi kullan gel dedi bende bugun 25 içtim kadın doğuma danisicam haftaya

karadenizkizi1982 sen nasilsin yumurtlamamuz ayni gündü varmi sende bi belirtii
Selam Canım, bende cu cumertesi öğleden sonra belirtiler bıçak gibi kesildi. İşte bugün ve dün hafiften kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı. Ama gebeliğe yormak istemiyorum. Adet olunca da böyle oluyor sanuçda. Sen nasılsın?

Kızlar bugün 64.gün ben hala adet olmadım kahverengi lekelenmem de bugün bitti. 1 haftadır devam ediyordu sizce adet mi olucam? Yoksa başka bişey mi? Ben yarın gidip bi kan vereyim diyorum sağlık ocağında. En azından bu kafa karışıklığım biter.

Bencede sen ver inşallah vardır

Kesinlkle netleştirmek en iyisi öbür türlü insan arada kalıyor.

Canım ben de pek imanmayarak yaptım açıkçası belki denk geldi ama vesile oldu çok şükür 6. Haftamızdayız darısı isteyen herkese

Canım senin beklenen adet tarihin kaçtı
Bana ayın 4 üne doktor randevu verdi kalp atışları için çok merak ediyorum erkenden gitsem mi acaba duyulur mu diye
Bebişin de hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…