Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 64.gün ben hala adet olmadım kahverengi lekelenmem de bugün bitti. 1 haftadır devam ediyordu sizce adet mi olucam? Yoksa başka bişey mi? Ben yarın gidip bi kan vereyim diyorum sağlık ocağında. En azından bu kafa karışıklığım biter.
evet canım 64 gün olunca seninde geçmiş oluyor kan ver kesin çıkar hiç test yaptın mı evde

bende kahverengi bir akıntı başladı demekki adetim geldi.31. günde yaptığın testlerde hep ikinci çizgi vardı.zamanla belirginleşmiştiler.5-10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum.ve silik çizgilerde çok anlamlı değimiş doğrusu adetin gecikmediyse. iki gün gecikme ile adetim başlamış oldu.

bende kahverengi bir akıntı başladı demekki adetim geldi.31. günde yaptığın testlerde hep ikinci çizgi vardı.zamanla belirginleşmiştiler.5-10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum.ve silik çizgilerde çok anlamlı değimiş doğrusu adetin gecikmediyse. iki gün gecikme ile adetim başlamış oldu.
caım ne belli ki adet olduğu belki yerleşme kanamasınıdır. Kan testi vermek en iyisi

Arkadaşlar Günaydın,

Var mı güzel haberleriniz? :KK200:

@SnowySecret

25.11.2020

@gecenin_resmi

25.11.2020

@destinalar

25.11.2020

I ilkyaz10

25.11.2020

@Random33

25.11.2020
Bugün bat günüm ama gelen giden yok karnımda bir ağrı yok adet olacak gibi bi ağrı hissetmiyorum acaba bu sefer oldu mu gebeliğe bağlı hiç bir belirtim yok tek bişey var göğüslerim çok ağrıyor 3 gündür renginde değişiklik yok kabarıklık falan çıkmadı sert ve acıyor dokununca adetim iki gün geçsin test yapçam 1 senedir bekliyorum test yapmaya korkuyorum adet beklemek daha iyi gibi 🙏🙈

Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim☺️ Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay ❤️
Heyyyy maşallah canım benimm harika sonuç yarında benim 4. Günüm kan vericem inşallah bende bu değerleri görürüm hayırlısı olsun senin

X