- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Harıka kac haftalıkmıs canımSonucum çıktı 2497.3
değeriniz gayet güzel bence çok artmış kese çin vakti vardır daha 5bin olunca oluyor sanırım pek emin değilim amaKizlar ben sabah kan verdim gittim doktora once ulturosanla bakti 2 saniye birsey gormedi kan istedi kan verdim 9da e nabizda cıkmış kan sonucum 3397.7 cikmis guzel yukselmis mi beta degerim gecen hafta 19 kasim 273 ilk kan testim 1 hafta sonrasi 3397.7 olmus iyimi. 2 saniye bakti kese gormedi detayli baksa gorurdu kesin. Cuma gunu gidicem yine sonucla gel dedi
Bilmiyorum ki gitmedim sonuç almaya netten baktim burda bi arkadaş 5.5 hafta dedi ama Sat'a göre bugün 4+4teyim anlamıyorum onu çok fazlaHarıka kac haftalıkmıs canım
Banada hep oyle soyluyorlar bende14 haftalıktı kimse anlamıyor bırsey paylasamıyorum kımseyleBen de hissediyorum aslında hamileyim diyorum ama bana inanmıyor kimse önceden kimyasal yasadım bir de 22 haftalık bebegımı kaybettim. Heveslenme hayal kırıklığı yasarsın diyorlar. Kimse beni anlamıyor gibi gelıyor
Bende tiroıt ılacı ıcıyorum 25 kullnıyordum 75 mg cıkardılar sımdı gebelık ıcın 2,5 olmalıymısEvet çok düşük dozda 4.75di kullanmadan önceki testim dün 3.83 çıkmış
Evt canim kapsamaz ben risk aldim yaptırdım bu 3.ay bu ay tutmazsa doğuma suresu bitmiş oluoyrevet canım öyleymiş şimdi ordan bilgi aldık bekleme süresi yok dedi bugün yaptırsam e ben 4-5 haftalık hamilyesem yne kapsamaz galiba o
Başınız sağ olsun cok zor ya canını kaybetmek senin ne zaman oldu kaybın yeni mi daha?Banada hep oyle soyluyorlar bende14 haftalıktı kimse anlamıyor bırsey paylasamıyorum kımseyle
Kan vermeye gittim bugun bata 2 gün kaldı bakalım hayırlısı alıcam sonucu öğleden sonraÇıkabilir tatlım
canım daha erken sanki bekle biraz daha ben battan sonra test yaptım çıktı hemen senin 4 gün var dahaBat pazar gunu benim test yaptim bugun negatifff
aaa noldu canım senin kan sonucunda bugündü değil mi kanda çıkmadımı adet değildir belkinewmoon10 beni silebilirsin canım kırmızıları gördüm.başka aya kaldık
Hadi inşallah hayırlısı olurKan vermeye gittim bugun bata 2 gün kaldı bakalım hayırlısı alıcam sonucu öğleden sonra
İnşallah cok heyecanlıyım bata daha 2 gün var 2 gün sonra yine kan vereyım mı pozitif cıkarsaHadi inşallah hayırlısı olur
aa canım benimde programda 4+3 diyor aynıyız :)Bilmiyorum ki gitmedim sonuç almaya netten baktim burda bi arkadaş 5.5 hafta dedi ama Sat'a göre bugün 4+4teyim anlamıyorum onu çok fazla
yok o sağlık ocağınınki çıkmadı halen parçalı kanam olunca hastaneye gidip kan verdim 0.2 çıkmış.nasip değilmiş sancılı kanama var zaten olması imkansız başka aya artıkaaa noldu canım senin kan sonucunda bugündü değil mi kanda çıkmadımı adet değildir belki
Bana boşluk geliyor ya kan testi vermeye gittim bugun eğer pozitifsm bu tez doğrudurDuydum ama anlamıyorum ki hiçbir şey biri boşluk gelirse hamilesin diyo biri gelmezse diyo
Heyecanlandım bayagı sürekli kan vermeye gittim yazdımBana boşluk geliyor ya kan testi vermeye gittim bugun eğer pozitifsm bu tez doğrudur