Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şimdi bütün hamileler tüm isteyen arkadaşlara şifa niyetine ayetel kürsi okuyabilir mi çok 40 hamileye 1 er tane ayetel kürsi diye toplam 40 tane Sizde bizim için okuyun lütfen
okudum canım mevlam sizi mudileri ile karşılaştırsın. o bitti demeden bitmez veren de o alan da.. Mevlam isteyen herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı sıhhatli gebelikler inş.

Kizlar ben sabah kan verdim gittim doktora once ulturosanla bakti 2 saniye birsey gormedi kan istedi kan verdim 9da e nabizda cıkmış kan sonucum 3397.7 cikmis guzel yukselmis mi beta degerim gecen hafta 19 kasim 273 ilk kan testim 1 hafta sonrasi 3397.7 olmus iyimi. 2 saniye bakti kese gormedi detayli baksa gorurdu kesin. Cuma gunu gidicem yine sonucla gel dedi
alttan bakabilrisi aslında bu gibi durumlarda baklıyor çünkü

Bende bu aydan öyle yapmaya karar verdim
Doktor da senin adetine var daha 1 hafta sonra gel yıne teste dedi e o zaman 6 7 gün kala test yapanların cıkıyor benım niye cıkmadı. Hala bak kasığımda agrı var. Kendimi dinlemicem aglıcam şimdi sinirden hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım. Ya cocuklarını doğurup doğrurp köpek yavrusu gibi sokaga çöpe atıyorlar bu olaya cok uyuzum

Ben gebelik testi toplu almıştım evde çok olunca yine dayanamadım yaptım 😂 bata 4 gün var yumurtlamanın 10. Günü 10 dk içinde gölge gibi bir şey çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcam inşallah doğrudur inşallah bu defa tutar 🤲

Eklentiler

• IMG_20201125_134925_920.jpg
    IMG_20201125_134925_920.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 52
Doktor da senin adetine var daha 1 hafta sonra gel yıne teste dedi e o zaman 6 7 gün kala test yapanların cıkıyor benım niye cıkmadı. Hala bak kasığımda agrı var. Kendimi dinlemicem aglıcam şimdi sinirden hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım. Ya cocuklarını doğurup doğrurp köpek yavrusu gibi sokaga çöpe atıyorlar bu olaya cok uyuzum
Nasip değilmiş canım daha üzülme napalım her ay yani umutla başlıyoruz. Benim de 1 buçuk ay önce düşügüm oldu hep aynı hisleri belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum ama olmuyor yine de takmamaya çalışmak lazım. 🤷‍♀️

Nasip değilmiş canım daha üzülme napalım her ay yani umutla başlıyoruz. Benim de 1 buçuk ay önce düşügüm oldu hep aynı hisleri belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum ama olmuyor yine de takmamaya çalışmak lazım. 🤷‍♀️
Aynen nasip değil ben ümidimi kestim artık hayal kurmaktan vazgeçtim dümdüz yaşıcam hayalsiz falan en iyisi bu sanırım

X