- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
Hazıranda kaybettım sen nezaman kaybettın senınde basın sag olsunBaşınız sağ olsun cok zor ya canını kaybetmek senin ne zaman oldu kaybın yeni mi daha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazıranda kaybettım sen nezaman kaybettın senınde basın sag olsunBaşınız sağ olsun cok zor ya canını kaybetmek senin ne zaman oldu kaybın yeni mi daha?
Hemen bozma moralını bence daha pazar 4 gun var daha degısebılır burda cok degısen olduBat pazar gunu benim test yaptim bugun negatifff
okudum canım mevlam sizi mudileri ile karşılaştırsın. o bitti demeden bitmez veren de o alan da.. Mevlam isteyen herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı sıhhatli gebelikler inş.Kuzum şimdi bütün hamileler tüm isteyen arkadaşlara şifa niyetine ayetel kürsi okuyabilir mi çok 40 hamileye 1 er tane ayetel kürsi diye toplam 40 tane Sizde bizim için okuyun lütfen
Pozitif çıksın inşallah biraz bekle gelecek hafta içi ver ki değer yükselsin keseyi gör ❤İnşallah cok heyecanlıyım bata daha 2 gün var 2 gün sonra yine kan vereyım mı pozitif cıkarsa
alttan bakabilrisi aslında bu gibi durumlarda baklıyor çünküKizlar ben sabah kan verdim gittim doktora once ulturosanla bakti 2 saniye birsey gormedi kan istedi kan verdim 9da e nabizda cıkmış kan sonucum 3397.7 cikmis guzel yukselmis mi beta degerim gecen hafta 19 kasim 273 ilk kan testim 1 hafta sonrasi 3397.7 olmus iyimi. 2 saniye bakti kese gormedi detayli baksa gorurdu kesin. Cuma gunu gidicem yine sonucla gel dedi
hayırlısı cnaım sağlıklısını nasip etsin allah. önümüzdeki aya gelsinnyok o sağlık ocağınınki çıkmadı halen parçalı kanam olunca hastaneye gidip kan verdim 0.2 çıkmış.nasip değilmiş sancılı kanama var zaten olması imkansız başka aya artık
inşallah canım sağol.Allah sizlerin de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinhayırlısı cnaım sağlıklısını nasip etsin allah. önümüzdeki aya gelsinn
Amin amin Allah razı olsunokudum canım mevlam sizi mudileri ile karşılaştırsın. o bitti demeden bitmez veren de o alan da.. Mevlam isteyen herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı sıhhatli gebelikler inş.
Bende bu aydan öyle yapmaya karar verdimBırakıyorum ben bu işleri belirti falan aramıcam kendimde olursa olur ya tek ben miyim sanki cocugu olmayan
Doktor da senin adetine var daha 1 hafta sonra gel yıne teste dedi e o zaman 6 7 gün kala test yapanların cıkıyor benım niye cıkmadı. Hala bak kasığımda agrı var. Kendimi dinlemicem aglıcam şimdi sinirden hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım. Ya cocuklarını doğurup doğrurp köpek yavrusu gibi sokaga çöpe atıyorlar bu olaya cok uyuzumBende bu aydan öyle yapmaya karar verdim
Nasip değilmiş canım daha üzülme napalım her ay yani umutla başlıyoruz. Benim de 1 buçuk ay önce düşügüm oldu hep aynı hisleri belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum ama olmuyor yine de takmamaya çalışmak lazım.Doktor da senin adetine var daha 1 hafta sonra gel yıne teste dedi e o zaman 6 7 gün kala test yapanların cıkıyor benım niye cıkmadı. Hala bak kasığımda agrı var. Kendimi dinlemicem aglıcam şimdi sinirden hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım. Ya cocuklarını doğurup doğrurp köpek yavrusu gibi sokaga çöpe atıyorlar bu olaya cok uyuzum
Aynen nasip değil ben ümidimi kestim artık hayal kurmaktan vazgeçtim dümdüz yaşıcam hayalsiz falan en iyisi bu sanırımNasip değilmiş canım daha üzülme napalım her ay yani umutla başlıyoruz. Benim de 1 buçuk ay önce düşügüm oldu hep aynı hisleri belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum ama olmuyor yine de takmamaya çalışmak lazım.
Benimde cumartesi günü cnm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıBat pazar gunu benim test yaptim bugun negatifff
Ins pozitife döneriz yaaaBenimde cumartesi günü cnm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Bnde gördüm kuzuyuBen gebelik testi toplu almıştım evde çok olunca yine dayanamadım yaptım bata 4 gün var yumurtlamanın 10. Günü 10 dk içinde gölge gibi bir şey çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcam inşallah doğrudur inşallah bu defa tutar